Şimdi Ara

Saçlar Geriye Yatmıyorr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
16.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar duştan çıkınca geriye tarıyorum ve şu şekle yakın oluyor.
    Saçlar Geriye Yatmıyorr
    fakat kuruduktan sonra dimdik oluyor ve kabarıyor.
    Saçlar Geriye Yatmıyorr

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saçları Geriye Yatırma: Erkekler İçin Bir Kılavuz

Saçları geriye yatırmak, erkekler arasında popüler bir saç modelidir. Ancak, saçlarınızı geriye yatırmakta zorlanıyorsanız, bu sorunun birçok olası nedeni olabilir. İşte saçlarınızı geriye yatırmak için bazı ipuçları:

• Saç Tipinizi Belirleyin: İnce ve düz saçlar, geriye yatırmak için daha uygundur. Kalın veya kıvırcık saçlar geriye yatırmakta daha zor olabilir.
    • Uygun Ürünler Kullanın: Güçlü tutuşlu bir saç spreyi veya pomadı kullanın. Bu ürünler saçlarınızı yerinde tutmaya yardımcı olacaktır.
    • Saçınızı Islatın: Saçlarınızı ıslatmak, ürünlerin saçınıza daha kolay nüfuz etmesini sağlayacaktır.
    • Saçınızı Tarayın: Saçlarınızı doğal olarak düştüğü yönde tarayın.
    • Saç Spreyi Uygulayın: Saçınızı taradıktan sonra, saç spreyini saçınızın köklerine ve orta kısımlarına uygulayın.
    • Saçınızı Geriye Tarayın: Elinizi veya bir tarak kullanarak saçınızı geriye doğru tarayın.
    • Pomad veya Balm Uygulayın: İstediğiniz şekli elde etmek için saçınızın uçlarına pomad veya balm uygulayın.

Saçınızı geriye yatırmakta hala sorun yaşıyorsanız, saçınızın uzunluğunun veya şeklinin bu soruna neden olup olmadığını göz önünde bulundurun. Saçınız çok kısa veya çok uzunsa, geriye yatırmak zor olabilir. Ayrıca, saçınızın doğal olarak geriye doğru yatmaması da söz konusu olabilir. Bu durumda, farklı bir saç modeli denemeyi düşünebilirsiniz.

Yukarıdaki ipuçlarını uygulayarak saçlarınızı geriye yatırma konusunda başarılı olabilirsiniz. Ancak, saçınızın bireysel özellikleri nedeniyle bu yöntemler herkes için uygun olmayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Üsteki kafayı hacı şakirle yıkamış gibimi duruyo şampuandan sonra amaca göre saç kremi kuruduktan sonrada saç sıpreyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

Üsteki kafayı hacı şakirle yıkamış gibimi duruyo şampuandan sonra amaca göre saç kremi kuruduktan sonrada saç sıpreyi
    hocam pantene durulanmayan saç kremi kullanıyorum da , saç spreyi de sıkmak gerek galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

hocam pantene durulanmayan saç kremi kullanıyorum da , saç spreyi de sıkmak gerek galiba

Alıntıları Göster
    Saç yapısında önemli kimisinin saçı keçe gibi oluyo kimsinin yumuşak tel tel geriye kolay yatıyo

• kaç senedir saçları uzatıyorsun

not: 4 senedir saç uzatan biri olarak buyurun soruları sorabilirsiniz
  • Hocam Eylül ayında 4 numaraya kestirdim. O günden beri uzatıyorum . Şuan burnuma falan geliyor uzunluğu. Saçlarım kıvırcık

• Milletin saçı var geriye yatmıyor diye söyleniyor adaletine tükürem dünya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım çok çabuk uzuyor :(
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: @ssembler{

Bu mesaj silindi.
    Saç ne kadar çok uzun olursa beslenmen uyku düzenin vs. bir o kadar iyi olmalı. Sağlıklı beslenmiyorsan uyumuyorsan uzun saçları besleyemezsin. EVet çoğu kişide dökülüyor. Aslında saçı sıfıra vurdum dökülmedi mantgı burdan geliyor. Saç yok ki besleyesin. haliyle dökülme de olmuyor. Uzun saçı besleyebilecekseniz saçı uzatın ama dedigim gibi sagliksiz hayat yaşayacaksanız denemeyin. Genelde dökülür.
  • quote:

Hocam Eylül ayında 4 numaraya kestirdim. O günden beri uzatıyorum . Şuan burnuma falan geliyor uzunluğu. Saçlarım kıvırcık
    Benim gırtlağıma kadar geliyor Ama benim saçlar düz. Sana tavsiyem ilk olarak o kıvırcık saçları düzleştir iki haftadan bir. youtubeda arat bulursun. eylülden bu yana 8 ay geçmiş az değil ama aslında çok da değil. ilk 1 sene ne geriye tarayabiliyorsun ne de başka şey yapiyorsun. Konu içerigindeki fotodaki gibi daginik oluyor hergün bakim yapman lazım. ama bu süre geçtikten sonra, saçın direncini kırabiliyorsun önemli olan vazgeçmemek. Saç inat yapacak öyle kalacam böyle kalacam diye. Ama uğraşıp onu kıvama getireceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: @ssembler{

Bu mesaj silindi.
    Saç uzun olunca dökülmüş gibi görünüyor kazıtınca o kadar da kötü degilmis diyorsun. Bende de öyle. Ayda 1.5 2 cm uzar bende hizli uzuyor tabi bir süre sonra iki haftadan bir kırılan saçları kestirmen lazım. Bakım yaptirman lazim sürekli. Dökülme oluyorsa ille de saç uzatınca oluyor diye bir sey yok veya saç uzatınca dökülecek diye bir durum da yok. Dökülmenin sebeplerini ben kendi saçımda denedigim üzere; bir kaç sebebi var. bunlardan birincisi stres ve kepek. saçı acayip döküyor. ikincisi dedigim gibi dogru beslenmeme, saçı hergün şampuanla yıkama veya 4-5 günden bir yıkamak. en önemlisi de genetik. Mesela benim babam kel değil ama yanlardan baya açılmış. Ben de yanlardan açılmış ama o kadar belli olmuyor. 3e vurunca güzel duruyor kafa yapım güzel. Sarp Yılmazın saç modeli gibi duruyor. Sakal da bırakınca efso oluyor ama ben uzun saç seviyorum tabii. tercih meselesi

• Hocam saçlarım kuruyunca hep dik oluyor , geriye yana yatmıyor . İstediğim şekli vermek için biraz daha uzaması lazım galiba

• Hocam kepek sorunu için ne yapmak lazım ( 2 günde 1 yıkanıyorum ve kepeğe karşı şampuan kullanıyorum)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lactiferi

Hocam kepek sorunu için ne yapmak lazım ( 2 günde 1 yıkanıyorum ve kepeğe karşı şampuan kullanıyorum)
    Kendi gözlemlerime dayanarak söylüyorum, kepeği 1 stres 2 mevsim 3 yalnış şampuan seçimi tetikliyor. deneme yanılma ile yapacaksın mesela ben aylarla uğraştım en sonunda clear menin kepeğe karşı olan şampuanı b 10 nitruim ile yıkadım ondan sonra kepek olmadı bende. Bi de yıkadığın su bile etkiliyor.
  • quote:

Hocam saçlarım kuruyunca hep dik oluyor , geriye yana yatmıyor . İstediğim şekli vermek için biraz daha uzaması lazım galiba
    Evet, belli bir süre öyle takılacaksın dedigim gibi asla saçını gerip arkaya yatırtmaya çalışma köklerini incitirsin sonra dökülür. bırak nasıl görünüyorsa görünsün ara bir elinde arkaya yatır ıslat tarakla arkaya doğru tara. yavaş yavaş olacak saçı incitmeden kıvama getir. bir süre böyle olacak ne arkaya gidecek ne sağa ne sola. cin çarpmış gibi olacaksın ama düzeliyor. fakat en az 3 4 ay düzenli yapman lazım. dedigim gibi saçı ihmal etme fakat sürekli arkaya da yatırma. ince ince yavaş yavaş kıvama getirmelisin.
  • Peki hocam farklı şampuanları aynı yıkamada kullanmanın bir zararı olur mu sizce mesele ben her yıkamada kepeğe karşı yada yağlı saçlar için kullanıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lactiferi

Peki hocam farklı şampuanları aynı yıkamada kullanmanın bir zararı olur mu sizce mesele ben her yıkamada kepeğe karşı yada yağlı saçlar için kullanıyorum
    Yağlı saç için kullandigin sampuan saçı kurutmaya meyillidir digeri de yaglandirmaya. saçın hem yagli hem kepekliyse bunlardan kepeğe karşı olanı kullan + 2 günde bir saçları yıka. böylelikle saçın yağlanmaz ve kepekten de kurtulursun. Eğer yağlanmaya karşı şampuanı kullanırsan bu sefer saçın kepekli olacagi için hergün yıkamak zorundasın. Dolayısıyla hergün yıkanan saçlar bir süre sonra yine yağlanacak.
  • 30 lu yaşlara gel , saçların dökülsün o zaman görürüm seni

Şuan şikayet ettiğin şeyi mumla arayabilirsin kel kalınca : )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.