Şimdi Ara

Saçlar uzundu, yağlanıyordu.Aşırı kısaldı ama yine aynı sorun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her allahın günü saçını yıkarsan tabi yağlanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş yatmasam birşey olmuyor ama yatınca bende de öyle oluyor ve sırf bu yüzden gündüz uykularından nefret ediyorum.
    Güneş vururken uyanıyosun o yağlı saçla ve hayattan soğuyosun. Özellikle sağ ve sol tarafları çökmüş oluyor artık :D
    İstisnasız her sabah yıkıyorum ve saçlarım temiz oluncuda kendimide temiz hissediyorum okul zamanı ve kış ayı için geçerli bu yazın her gün yıkanırım.

Alın bölgesinde, burunda ve bıyık bölgesinde aşırı yağlanma var birde bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artles

Arkadaş yatmasam birşey olmuyor ama yatınca bende de öyle oluyor ve sırf bu yüzden gündüz uykularından nefret ediyorum.
    Güneş vururken uyanıyosun o yağlı saçla ve hayattan soğuyosun. Özellikle sağ ve sol tarafları çökmüş oluyor artık :D
    İstisnasız her sabah yıkıyorum ve saçlarım temiz oluncuda kendimide temiz hissediyorum okul zamanı ve kış ayı için geçerli bu yazın her gün yıkanırım.

Alın bölgesinde, burunda ve bıyık bölgesinde aşırı yağlanma var birde bende

Dediğinin aynısı bende de var.Tam o bölgeler hemde Dediğin şeyleri tamamen katılıyorum.Resmen sabahımı özetlemişsin.Ben bu seferde havlu yağlandı diye, havluyu sallıyorum makineye Sol ve sağ taraf basık olmasa, belki yıkamam ama basık olunca çok kötü bir görüntü oluşuyor.Kafanın şekli kayıyor.Donucam valla böyle giderse.Boyun ağrısıda var bende, iyice tetikliyor yıkamam, kafamı

• Konudaki bütün yazılar beni anlatıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstisnasiz her sabah saçımı yıkarım sonra dove sabunla yüzümü yıkarım sonra saçları havluyla kurutup fön çekerim ardından wax.. ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artles

İstisnasiz her sabah saçımı yıkarım sonra dove sabunla yüzümü yıkarım sonra saçları havluyla kurutup fön çekerim ardından wax.. ^^

Bende öyleyim.Sadece saçıma birşey sürmem.Jöle almıştım 4 tlye.Çöpe gitti kullanmadım diye.En son briyantin aldım.Oda onunla aynı kaderi paylaşıcak gibi duruyor
  • arkadaşlar bu aşırı yağlanma ve kepeklenme sorunu bazı hastalıkların habercisi olabilir (örn: seboreik dermatit) Bu nedenle öncelikle bir doktora görünmenizi öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.