valla 19 yaşındayım aynı sorun bendede var özellikle duşta gideri tıkayacak derecede sanki berbere gitmişim saç kesilmişçesine döükülüyor. bunun sebepleri 1 uzun saç ki benim öyle 2. stress,sıkıntı 3. bakım.. özellikle uzun saçların bakımı çok zordur. bir doktor kontrolünde genel tedavi gerekiyor. bende bunu düşünüyorum tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: !XiR
quote:
Orijinalden alıntı: SmashMyPs3
quote:
Orijinalden alıntı: NovariX
Kafana takmamaya çalış. Düşünen kafada saç durmaz der eskiler! Bi bildikleri muhakkak vardır!
Çok canım sıkılıyo bu duruma ya
quote:
Orijinalden alıntı: XLaw
quote:
Orijinalden alıntı: sssihirbazzz
quote:
quote:
kan tahlilinde b12 değerine baktır ciddiyim .
NOrmalden çoook aşağıda 1 ay önce yaptırmıştım vejeteryanımda biraz
sana tavsiyem git eczaneden dodex ampul al 3 kutu günde 1 yaptır .15 gün sonra bitcek ve sonra ömür boyu ayda 1 gün tek doz yaptır. Kırmızı et yemiyorsan b12 dengelemen gerek bi şekilde
Bi aralar kullanıyodum sonradan o iğne yakıyo bende bıraktım inanılmaz unutkanlık var.
ne alaka kardeşim sağlıktan önemlimi unutkanlıkda diyon bak b12 kesin. ilerde kel ve salak biri olarak anılmamak için uyarıları dinle Not:iğne kesinlikle yakmıyo deneyim var
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
kan tahlilinde b12 değerine baktır ciddiyim .
NOrmalden çoook aşağıda 1 ay önce yaptırmıştım vejeteryanımda biraz
sana tavsiyem git eczaneden dodex ampul al 3 kutu günde 1 yaptır .15 gün sonra bitcek ve sonra ömür boyu ayda 1 gün tek doz yaptır. Kırmızı et yemiyorsan b12 dengelemen gerek bi şekilde
Bi aralar kullanıyodum sonradan o iğne yakıyo bende bıraktım inanılmaz unutkanlık var.
ne alaka kardeşim sağlıktan önemlimi unutkanlıkda diyon bak b12 kesin. ilerde kel ve salak biri olarak anılmamak için uyarıları dinle Not:iğne kesinlikle yakmıyo deneyim var
İğnenin yaktığı falan yok onu kesinlikle yapmalısın yoksa beyninde kalıcı hasar oluşabilir.
Minoxidil içeren saç spreyi. Spray formda olduğu için riskli değil, yanetkisi yok. Kök hücreler tamamen ölmediği sürece HGF işe yarıyor.
Badem yağı kullan bence.Ama bir araştır benden sadece tavsiye.Sende ne gibi yaratır bilmem. Ben 2 haftada 1 badem yağı sürüp 1 saat bekletip 2 kere arka arkaya yıkıyorum.
takma lafına katılıyorum dalga geçenlerede olm dökülsünler sıfıra vurdumcam zaten de espriye vur benim gibi :))
dstum benım de 16 yasından berı saclarım dokuluyo.. bu tv lerde yok bılımsel uzmanlarca kanıtlanmıs yok sacların dokulmesını azalttıgı ve cıkarttıgı onaylanmıs denılen urunlerın buyuk bolumu yalan.. o belgelerde bellı hastanelerden degısık oyunlarla alınmıs belgeler (ornegın bioksin hala reklam ozdenetim kurumuna belgelerını yollayamamıs bır ılac markası) belkı yararının dokundugu kısılerde vardır ama en ıyısı bi cilt doktoruna gıdıp onun tavsıyesını alman ben ıkı yıldır cilt doktorumun bana receteyle verdıgı ılacların karısımını kullanıyorum ve sacımdakı dokulme yavasladı (hatta bı sure ıcın kesılmıstı) forumlarda, internette ya da tv de tavsıye edılen ılacları degılde bi cilt uzmanından tavsiye almanı onerırım
reçete yaz birde kaşe yap basta işimizi elimizden alın s:)
quote:
Orijinalden alıntı: Layblood
quote:
quote:
quote:
Kafana takmamaya çalış. Düşünen kafada saç durmaz der eskiler! Bi bildikleri muhakkak vardır!
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
quote:
Daha yaşım 16 hergün tel tel bisürü saçım dökülüyo arkada açılma başladı sınıfta arkadaşlarım dalga geçer oldu sizde böyle problem yaşadıysanız nasıl önlemler gerekiyo yada neler yapmam lazım puf
Geçmiş olsun acını gerçekten anlıyorum. Benim sorunum kalıtsal, saçlarım doğuştan seyrek yani, moralini kırmak istemem ama genetikse minoxidil miş bakımmış vitaminmiş hepsi boş, sen naparsan yap dökülecek o saçlar.
İnşallah seninki genetik değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: CÊM
quote:
Orijinalden alıntı: Layblood
quote:
quote:
quote:
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Beslenme biçimini değiştir çünkü yediklerinden saçların beslenemiyordur. Gerçi geçenlerde bir konu açılmtı saç dökülmesi için günde iki kaşık polen tüketin saçlarınızı besler saç dökülmesi duracaktır deniliyordu hatta kullanan arkadaş iki günde tesir etti diyordu sanırsam...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme