Şimdi Ara

Saçlarım kuru ve sert öneriye ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Benim sert ve kuru bir saçım var kolay kabarıyor özellikle duştan sonra.Benim son zamanlarda yanları kısa tutup saçları yana atma modeli varya o çok hoşuma gitmeye başladı ama saçlarım elverişli değil.Bi ara yapayim dedim saçları mi uzattım.Saci yana atmaya kalktığımda sanki tüm saç telleri üst üste çıkmış gibi durdu. Bir türlü saçlar iç içe geçmedi ve çok çirkin görüntü oldu.Arkadasima anlattım o mess up önerdi. Sizin önerebileceğiniz bi ürün var mı acaba? Resimdeki gibi olmasada ona yakın bi saç modeli istiyorum.Saçlarımı bu şekilde daha akışkan gosterecek ve bu sekilde sekil vermemi sağlayacak bişey.
     Saçlarım kuru ve sert öneriye ihtiyacım var.

• merabalar . Sorununuzu anladım . mesajınızda belirttiğiniz ürünü bilmiyorum ancak sanırım kimyasal bi ürün . size tavsiyem daha çok doğal ürün kullanmanız . zeytinyağı veya hindistan ceviz yağını tavsiye edebilirim . bende kullanıyorum ve gayet memnunum . benim saçım çok yıpranmıs bir vaziyette. ben suan zeytinyağı kullanıyorum saçım için dustan önce bi miktar sürüp bekliyorum sonra duruluyorum ve gayet yumusak oluyor . ama doğal hakiki zeytinyağı . tavsiye edebilirim . sonuçta saçda yüz için çok önemli iyi bakılmalı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.