Şimdi Ara

Saçlarım uzamıyor(uzaması durdu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
35.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • genetik faktörlerden dolayı geç uzayabilir mesela kardeşim ve annemin saçları 1 ayda 3 cm çıkıyor babam ve bende tık yok gibi

anca bakımlarla hızlandırabiliyorumm birazda olsa ama kim uğraşıcak onlarlada
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

genetik faktörlerden dolayı geç uzayabilir mesela kardeşim ve annemin saçları 1 ayda 3 cm çıkıyor babam ve bende tık yok gibi

Ne tür bakımlar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

genetik faktörlerden dolayı geç uzayabilir mesela kardeşim ve annemin saçları 1 ayda 3 cm çıkıyor babam ve bende tık yok gibi

Ne tür bakımlar hocam

mesela yağlı bakım kürleri falan yani bemix badem yağı sinameki tarzında ve ben bunu 1 sene falan yaptım etkisini sonradan gösteren bir kür bu mesela entele otuda hızlı uzatıyor derler ama zehirli bir bitki denemedim en sonunda kenevir kullancam

• Up

• uzadımı saçınız
  • quote:

Up

uzadımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

quote:

Up

uzadımı

Vay be 4 sene olucak nerdeyse ve saçım uzamadı o zamanlar baya takardım bu durumu ancak şu an kısa takılıyorum zaten uzamasada sorun değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.