Şimdi Ara

SAÇLARIM YÜZÜNDEN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM :( (RESİM EKLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de yanlar açıldı baya, yaş 21 ama ben de başta çok derdettim, şampuan değiştirdim (avatardaki kadar 2 kere uzatmıştım o sıralar iyi döküldü) ve saçı kısalttım artık dökülmüyor gibi eskisine nazaran. Yeni tipine alışmaya bak, alışınca hiç sorun gelmiyor sadece saçla tip bitmiyor gerisi yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGhAn -- 22 Mart 2008; 0:34:01 >
  • Hacı bırak dökülsün takma...Zaten fotoğrafa bakılırsa HipHopçusun, vurdur 2-3 e dökük olsada birşey ifade etmez hatta yakışıyor bence tipine
  • en iyisi vurdur 3'e micheal scofield gibi gez dur. bana yakışsa ben de öyle yaptırırım da olmaz bana
  • saçını kil ile yıka amazon ormanı olsun
  • İlk Resimde Elin sakat yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

İlk Resimde Elin sakat yerde

Yo Yo Yo

Yok be arkadaşlar olayı abarttı aynı pozisyonda 5-6 tane fotoğraf çektiler ben de elimi nereye koycağmı şaşırdım

Bu arada diğer arkadaşlara teşekkür ederim sanırsam alışmaktan başka çarem yok ama bioksin aklımda
  • Gözlüğü değiştir bence..Çerçevesiz olabilir..
  • seninki klasik erkek tipi saç dökülmesi. hormonal yani anlayacağın. ilaç falan işlemez işte anca o ampüller fln ancak dökülmesini azaltır
  • vurdur 2 ye,, maykıl scofield gibi yakışır bence
  • Kellik Moda Bayanların ilgisini çekersin bence vur köpüklü usturaya ! Yazda geliyor Milletin Gözlerini Kamştırırsın! Dert Etme Gerçekten Kellik Moda!
  • 10 sene sonra gider merak etme canını sıkmazsan kalır dicem ama benimde aynıydı ..gidecek gibi ...propecia var onu kullan yada proscar 5 e böl ama daha erken gibi biraz daha dökülsün ...
  • dedim kesin 2 . bu genede çok saçı vamrış megersem resmin devamı dsonradan geldi saçsızzz :D
    şaka tabiki
  • Abest durmuyor, şükretki tepeden açılmaya başlamamış. İşte o zaman sorun olurdu. Bunu bu kadar dert etme, çevremde erken yaşta saçı yandan değil direk tepeden dökülmüş arkadaşlarım var, sen sorun yapmazsan eger sorun olmuyor emin ol. Kızlarla ilişkilerinde de yine sen sorun yapmazsan eminim ki sorun olmayacaktır. Ayrıca bir çok yöntem çıkıyor çıkmayada devam edecek. Çok problem edersen ileride ektirirsin.
  • Yine ön taraf üçgen şekilde kalmış.Benim saçımda dökülüyor.Önde bir taraf diğerine göre oransız.Bu yüzden şekil vermek neredeyse imksansız(yana taramak dışında).
  • YEŞİL SABUN! BİRE-BİR
  • Bence Gözlügü degistir.
  • uniye hazirlanirken benim de sac dokulmustu yaa. ama durdu ardindan..
    Bu osym ye oseyeme ... ye dite bir sarki varya onu yollamak istiyorum yaa
  • Bende 17 yaşındayım şükür daha saçlarımda bişe yok . Bende dedeme güveniyorum . Adam 80 yaşına yaklaşıcak saçlar oldugu gibi duruyor . Alından , üstten falan hiç açılma yok . Genetik işe yarar inş.
  • Tavsiyeler için sağ olun bütçemin yettiği kadarını deniycem önerilerden
  • Saç dökülmesi demir eksikliğinden ya da kalsiyummuydu öyle birşeyden dolayı dökülüyor.

Benim de çok döküldü saçlarım uzunken. Kısalttım biraz geçer gibi oldu ama hala dökülüyo. Özellikle asansörle bir yere çıkarken tepeden gelen ışıkla resmen kafamın ortasında saç yokmuş gibi gözüküyo.

Ben şirket doktoruna sormuştum bir zaman. Bana bir şampuan adı söyledi bir de sandoz gibi suda eriyen yukarda adı aklıma gelmeyen maddeyi içeren bir ilaç verdi.
    Şampuanın yararını gördüm sayılır biraz düzelme var. Sandozu 1-2 kere içtiğim için pek bir şey fark etmedi. Eczanelere sorarsan alabilirsin ilacı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.