Şimdi Ara

SAÇLARIM YÜZÜNDEN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM :( (RESİM EKLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 18 yaşındayım ancak saçlarım çok döküldü.Geleceğimi tahmin edebiliyorum çünkü genetik ama bu yaşta bu kadar çok dökülmesini beklemiyordum yani bayağı yanlar gitti.Saçlarım önceden uzundu hiç bilmiyordum bu kadar döküldüğünü geçen 3 numaraya vurdurdum gördüm gerçekleriKimse beğenmedi saçlarımı bu da hoşuma gitti birisi benim üzerimdeki kıyafet olsun bi şey olsun beğenmezse hoşuma gider (manyağım herhalde)

Bu durumdan çok rahatsız olduğum için doktora gittim saç ekimi vs. ne yapabilirim diye yardım almak için o da beni geri çevirdi.Yaşım daha küçükmüş vücut daha gelişimini tamamlamamış uygun olmaz dedi.Arkadaşlar korkuyorum 20 yaşında gelince tamamen her şeyin bitmesinden.Saçlarımın dökülmesinden neden korkuyorum ya evlenemezsem ya kızlarla ilişkilerim zayıflarsa vs vs. gibi basit ama beni çok rahatsız eden nedenlerden korkuyorum.Bu sebepten dolayıda derslerime vs. gibi önemli işlerime odaklanamıyorum.

Yaşı erişkin olan kişiler yardım edin akışına bırakmaya çalışıyorum olmuyor sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor ne yapmalıyım

DİPNOT:Resim vs. istemeyin şöyle tarif edeyim Tarkan var ya popçu Tarkan onunki gibi işte o kadar döküldü

Gri montlu eleman benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 21 Mart 2008; 22:44:10 >

• ss isterük
  • quote:

Orjinalden alıntı: xellent

ss isterük

nayt oynamıyoz ss yok maalesef
  • bişe olmaz ondan senin yaşındayken benimde çok dökülmüştü hersabah avuç avuç saç topluyodum yastıktan hele yıkarken dökülen saçla bi yorgan yastık yapardım kendime aynı tarif ettigin gibi tarkan gibi yanlar açık duruyo şimdi 23 yaşına geldim halen aynı duruyo hiç degişme yok bi kaç sene sonra yanlara bi saç ektirdinmi tam süper olcak dert etme böyle şeyleri sıkıntıdan iice dökülür
  •  SAÇLARIM YÜZÜNDEN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM :( (RESİM EKLENDİ)

TEK ÇARE KAFAYA TAKMA BUNU KULLAN
  • arkadaşım bence ne kadar erken davranırsan o kadar zor gider saçların diye düşünüyorum. Gerçi sende zaten doktora fln da gitmişsin. Bende bi dönem dökülüyodu biraz revigen şampuan kullanmıştım hoşuma gitmişti o dönemler. Mümkün oldugunca sık sık yıka saçlarını. Stres yapma. Bilmiyorumki benden bu kadar. Genetik durumları nasıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

TEK ÇARE KAFAYA TAKMA BUNU KULLAN

bende 18 yaşındayım yanlar hafif açılmaya başlamıştı ki bioxin imdadıma yetişti
    şampuanını yalnız kullanıyorum fiyatıda normal 25 ytl

serum için şimdilik erken dediler bana ilerde olmadı onuda kullanırım o da olmadı saç ekimi

• Fotoğraf.
  • Şu bioksini bi denim ya onun bi zararı olmaz sanırsam.

Kafaya en çok neden takıyorum bi taraftan çok döküldü yani sağ taraf sola oranla daha çok döküldü fotoğraflarda falanda sanki saçlarımı yana taramışım gibi çıkıyor

Ama şu bioksini deniycem merak ettim işe yarar belki.
  • saçları yan yatır
  • SS isterük.
  • Bu olay ŞakaÜstüGerçek olmuş valla ne diyim.
  • vallahi benyazları tatile giderken kel yapıyom kendimi ama bana saçsızlık daha cok yakışıyo( hitman tipi var bende)
    seneye kafamın arkasına barkod şeklinde dövme yaptırmayı düşünüyom babamlar izim verirse

takma kafana be abicim,
    ilerde düzelir bunlar,sen oku eline meslegini al para gelmeye baslayınca sac ektirisin dökülüyo olarsa
  • hacı boydan yırtıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: b03 psycho

hacı boydan yırtıyorsun

O ne demek
  • üff bayağı ilerlemiş yaş kaçtı
  • quote:

Orjinalden alıntı: abas

üff bayağı ilerlemiş yaş kaçtı

Onu biliyoruz onu geç
  • kardeşim dalga geçmiş gibi olmasın ama , sen kel kalsan bile evlenirsin , çünki tipim onu gösteriyor . dalga gecmiyorum.
  • Gözlük olmasa saçların tipe uyardı bence
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.