Şimdi Ara

saçlı deri defekti - kafatasında kemiksiz yara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok nadir karşılaşılan bir sendrommuş 2 . çocuğumuzda yaşadık.(2013)
    Allah herkese sağlıklı evlat versin.
    Bu ve başka hastalıkla uğraşanlara şifalar diliyorum.
    Çocuğumuz 10 yaşında gayet sağlıklı.
    Resimler ilk günlerine ve birinci yaşına ait.
    İyileşen bölümde saç yok, hiç çıkmayacakmış.
    Daha 40 günü dolmadan MR ve Tomografi çektirildi.Tüm herşeyin normal olduğunu öğrendik.
    Kemik tamamen kapandı.
    Kapanan bölüm biraz çıkıntılı duruyor,ilerleyen yaşlarda Törpüleme benzeri bir ameliyat olabilirmiş.
    2023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerkzlrmk -- 1 Mayıs 2023; 16:23:0 >

• Tamer bey size ulaşmak istiyorum litfen dönüş yapar mısınız. Kizim var 2 aylık deri defekti var. Sizin çocuğunuz kaç yaşında durumu nasıl başka prombem varmi. Ameliyat oldumu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ... geçmiş olsun, çocuğum şu an 7 yaşında, resimleri dikkatle inceleyiniz, bizim çocuğun tepesinde delik vardı sadece deri vardı ama başka sorun yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerkzlrmk -- 10 Mart 2020; 15:4:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 günlükken Mr çektirdim (tüm gün uyumadık 2 defa banyo ettirip akşam 17 00 de mr çektirdik, beyninde bir sorum çıkmadı Allah a şükür, sonradan tepesindeki delik doldu kemik oldu, ama orası kel kalacak. durumumuz budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerkzlrmk

40 günlükken Mr çektirdim (tüm gün uyumadık 2 defa banyo ettirip akşam 17 00 de mr çektirdik, beyninde bir sorum çıkmadı Allah a şükür, sonradan tepesindeki delik doldu kemik oldu, ama orası kel kalacak. durumumuz budur
    Geçmiş olsun yaşı büyüsün ileride teknoloji gelişiyor saç felan bir şekil oraya halledilir hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.