Şimdi Ara

sacma bir fikir :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aracim doblo bagaj rafinda 1 takim 6975s var 3650ui ana unite ile. araca sistem yaptiricam ama simdilik butcemi ayarlamaktayim.sabah teybi karistirirken hpf ve lpf ayarlarini gordum ve aklima bir fikir geldi ancak bi zarari olur diye yapmadm. simdi on hoparlorleri hpf den 100 hz civarina ayarlasak arka ovalleride ayni sekilde lpf den ayarlasak ovallerden sadece bas gelse onlerden diger sesler gelse sistemi yaptirana kadar idare etmezmi beni deneme icin yaptim gayet guzel oldu arabada ufak bas varmis gibi oldu ancak zarari olur diye eski haline getirdim bi zarari olurmu bu durumun teybe yada hoparlorlere ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem242424 -- 14 Eylül 2014; 19:29:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoparlörlerin max desteklediği hz lere kadar ayarlayabilirsiniz ama ayarı iyi yapmazsanız seste kalıcı bozulmalar olur hoparlörlerin datasheet inden desteklediği hz leri öğreniniz
  • mantığına yatan herşey serbest ustam rahat ol olmaz diye birşey yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordcmaxtxp

mantığına yatan herşey serbest ustam rahat ol olmaz diye birşey yok :)

yaptim valla subwoofer kadar olamaz tabiki ama idare eder baya bi :)

• arkadaki sesin boğuk çıkması mı amaç? bass sinyaller o hoperlörlere zaten gidiyordu. lpf yapmaktaki maksat nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SabitSalınım

arkadaki sesin boğuk çıkması mı amaç? bass sinyaller o hoperlörlere zaten gidiyordu. lpf yapmaktaki maksat nedir ?

hayir ama eski halinde daha az bass vardi bence gayet iyi oldu onlerden normal ses arkadan bass sesler geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem242424 -- 17 Eylül 2014; 8:18:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gereksiz Fakat Komik Bilgiler
    18 yıl önce açıldı
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.