< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Saçma far projelerinden bıktım. Yok mu adam akıllı halojen far değişimi?? (3. sayfa)
-
-
Otomatik far ayarı mı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende içindeki sararmamdan dolayı gündüzde yandığı için far pek memnun değilim aydınlatmadan acaba bu Çin işi ledler nasıldır
-
-
Teşekkürler
İstanbulda iseniz AtölyeSemih veya Headlight Design Centera gidebilirsiniz, linkleri bırakıyorum. Mercek de taktırabilirsiniz sadece ampul de alabilirsiniz ne isterseniz yaparlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
hocam girmeyeli epey oldu foruma cevabınız için teşekkür ediyorum. epoksi aldım ama uygulamak için bir türlü uygun fırsatı bulamadım ama ilk fırsatta yapacağım. şimdi yaptığımı anlatayım belki başka biri de bu duruma düşerse okur faydalanır :) kırık olan ayağın yerine telafi amaçlı teneke konserve ürünlerin birinin tenekesini kestim sac makasıyla, kıvırarak bir şekilde ayarladım ama fotodaki parça kapak gibi birbirinin içine geçince içinde sıkışarak sabitleniyor . oradaki dezavantaj da şu, far bozulur da değişmesi gerekirse farı çıkardığımda düşecek ve yenisini takarken biraz zorlayacak beni. ama en azından alet yatırımı dışında 0 maliyetle böyle bir şeyi çözmüş oldum o yüzden şimdilik sorun yok ama tam Türk işi uydurmasyon oldu:)
-
Racing vision ilk çıktığında yaklaşık 160tl idi H7 tip için. Kıydım paraya aldım, fakat 2 ay geçmedi bir baktım farın teki yanmıyor. O gün bugündür bir daha pahalı ampul almamaya yemin ettim ve almadım.
-
https://www.youtube.com/watch?v=rFBBCOJUAXg&feature=youtu.be şöyle amatör bi video var ama başarılı bi karşılaştırma yapmış.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X