Şimdi Ara

Saçma far projelerinden bıktım. Yok mu adam akıllı halojen far değişimi?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Muayeneden geçmemesi için hiçbir bir sebep yok, göz hizzasını bozmuyor. Polis ceza yazacaksa önce far ayarsız 3 kuruşluk beyaz ampul takanlara yazsın. Ayrıca rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik far ayarı mı var

• Bende içindeki sararmamdan dolayı gündüzde yandığı için far pek memnun değilim aydınlatmadan acaba bu Çin işi ledler nasıldır

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Saçma far projelerinden bıktım. Yok mu adam akıllı halojen far değişimi??

• bas bas bağırıyorum sarı ampul alın diye,başka bir tanıdıgıma da aldırdım keşke daha önce söyleseydin bunu dedi

phantom h4 sis farının normal farlara uygulanmış hali,hava tam kararmadan bile böyle bir aydınlatması var;

• Teşekkürler

• İstanbulda iseniz AtölyeSemih veya Headlight Design Centera gidebilirsiniz, linkleri bırakıyorum. Mercek de taktırabilirsiniz sadece ampul de alabilirsiniz ne isterseniz yaparlar.

• Merceksiz fara sahip fiat punto aracımda kullandığım Narva H4 Range Power LED.

Yol performansı merceksiz fara göre hiç fena değil.

Uzun kısa far çizgisi de bu şekilde. Kimsenin gözünü almıyor. Test edildi onaylandı.

Son iki fotoğraf ise Philips H4 Racing Vision modeli. Bu ampullerin tek dezavantajı kısa ömürlü olmaları. Kısaların rengi beyaza yakın sarı, uzunlar ise beyaz renkte.

• korayesque kullanıcısına yanıt

hocam girmeyeli epey oldu foruma cevabınız için teşekkür ediyorum. epoksi aldım ama uygulamak için bir türlü uygun fırsatı bulamadım ama ilk fırsatta yapacağım. şimdi yaptığımı anlatayım belki başka biri de bu duruma düşerse okur faydalanır :) kırık olan ayağın yerine telafi amaçlı teneke konserve ürünlerin birinin tenekesini kestim sac makasıyla, kıvırarak bir şekilde ayarladım ama fotodaki parça kapak gibi birbirinin içine geçince içinde sıkışarak sabitleniyor . oradaki dezavantaj da şu, far bozulur da değişmesi gerekirse farı çıkardığımda düşecek ve yenisini takarken biraz zorlayacak beni. ama en azından alet yatırımı dışında 0 maliyetle böyle bir şeyi çözmüş oldum o yüzden şimdilik sorun yok ama tam Türk işi uydurmasyon oldu:)

• Energetic kullanıcısına yanıt

Racing vision ilk çıktığında yaklaşık 160tl idi H7 tip için. Kıydım paraya aldım, fakat 2 ay geçmedi bir baktım farın teki yanmıyor. O gün bugündür bir daha pahalı ampul almamaya yemin ettim ve almadım.

• https://www.youtube.com/watch?v=rFBBCOJUAXg&feature=youtu.be şöyle amatör bi video var ama başarılı bi karşılaştırma yapmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.