Şimdi Ara

Saçma olmayan anime tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gatsb B

quote:

Orijinalden alıntı: ZazaTakırdayan38

O animenin adı Baccano!.Harika bir yapımdır.

ha sen çok yaşa. bunun gibi ya da ortaçağda geçen ama ciddi animeler önerebilir misin? yukarıda yazdıklarıma uyan

Berserk'i kesinlikle izlemelisin o zaman.Seversen Claymore da ona benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

quote:

quote:

ha sen çok yaşa. bunun gibi ya da ortaçağda geçen ama ciddi animeler önerebilir misin? yukarıda yazdıklarıma uyan

Berserki cok oven var. Claymore u izledim. Tam benlik anime. Ciddi olaylar. O kurguya gore de mantikli. Yalniz SPOILER SPOILER SPOILER son bolumde o baskarakter olan kiz boynuzlu yumaya donuseni yendi falan da yuma krali falan onlar ne oldu. Bulusalim falan dediler claymorelar da noldu? Animenim devami gelmedi mi ? Mangayi bulabilirmiyim ing. Yada Turkce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

quote:

quote:

Berserki cok oven var. Claymore u izledim. Tam benlik anime. Ciddi olaylar. O kurguya gore de mantikli. Yalniz SPOILER SPOILER SPOILER son bolumde o baskarakter olan kiz boynuzlu yumaya donuseni yendi falan da yuma krali falan onlar ne oldu. Bulusalim falan dediler claymorelar da noldu? Animenim devami gelmedi mi ? Mangayi bulabilirmiyim ing. Yada Turkce ?

http://www.mangaoku.net/Claymore/01

155 son bölümü manganın.Animesini çok önceden izlemiştim o yüzden pek hatırlamıyorum ama sonunu yarım kaldığını biliyorum.İki büyük spoiler yediğim için okumaya hiç hevesim yok ama belli olmaz yine de.

Berserk yine öyle sonu tamamlanmamış bitiyor.Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Berserk'in mangası şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi manga bana göre.Mangakanın böyle bir hikayeyi ta 1992 yılında böylesine kurgulayıp çizmesi ve hala günümüzde bunu en çok övgü gören manga olarak devam ettirmesi çok etkileyici bir şey.O karanlık fantazi teması ortaçağı hikayesi insanı kendine çekmesi için yeterli bile.Eğer Dark Souls oyunlarını oynadıysan aşağı yukarı nasıl bir hikayesi olacağını kestirebilirsin animenin.

• http://forum.donanimhaber.com/m_90704780/tm.htm

Ana konudan devam ediniz lütfen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.