Şimdi Ara

Saçma olmayan anime tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liseli ergenlerin dünyayı kurtarmadığı, 100x250 cm göğüs çaplı ablaların olmadığı, bütün kızların tek çocuğa aşık olmadığı, ana karakterin kimsye yenilmeyen tanrı gibi bişey olmadığı, mantıklı, büyü kavramını içerse bile birbirlerini soymak için büyü yapan veledlerin olmadığı sağlam günümüzde geçmeyen fantastik dünyada geçen anime tavsiyesi bekliyorum. veya mafya,gangsterlık konularını işleyende olabilir.

daha önce claymore izledim. bi de bi anime izliyodum bi ara mafya gibi aileler vardı bunlardan bazıları ölümsüz gibi bişeydi bu aileler arasında çatışmalar oluyodu, bi detektif falan vardı bilen söylerse iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gatsb B

Liseli ergenlerin dünyayı kurtarmadığı, 100x250 cm göğüs çaplı ablaların olmadığı, bütün kızların tek çocuğa aşık olmadığı, ana karakterin kimsye yenilmeyen tanrı gibi bişey olmadığı, mantıklı, büyü kavramını içerse bile birbirlerini soymak için büyü yapan veledlerin olmadığı sağlam günümüzde geçmeyen fantastik dünyada geçen anime tavsiyesi bekliyorum. veya mafya,gangsterlık konularını işleyende olabilir.

daha önce claymore izledim. bi de bi anime izliyodum bi ara mafya gibi aileler vardı bunlardan bazıları ölümsüz gibi bişeydi bu aileler arasında çatışmalar oluyodu, bi detektif falan vardı bilen söylerse iyi olur.

Seinen türüne bakın o zaman. Fate Zero öneririm. Zevklerinize uymayan şeylere de saçma demek çok da küstahça ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Litityum

quote:

Liseli ergenlerin dünyayı kurtarmadığı, 100x250 cm göğüs çaplı ablaların olmadığı, bütün kızların tek çocuğa aşık olmadığı, ana karakterin kimsye yenilmeyen tanrı gibi bişey olmadığı, mantıklı, büyü kavramını içerse bile birbirlerini soymak için büyü yapan veledlerin olmadığı sağlam günümüzde geçmeyen fantastik dünyada geçen anime tavsiyesi bekliyorum. veya mafya,gangsterlık konularını işleyende olabilir.

Seinen türüne bakın o zaman. Fate Zero öneririm. Zevklerinize uymayan şeylere de saçma demek çok da küstahça ayrıca.
    umineko no naku koroni

• quote:

Orijinalden alıntı: mow_

umineko no naku koroni

Alıntıları Göster
    O animenin adı Baccano!.Harika bir yapımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZazaTakırdayan38

ha sen çok yaşa. bunun gibi ya da ortaçağda geçen ama ciddi animeler önerebilir misin? yukarıda yazdıklarıma uyan
  • quote:

quote:

ha sen çok yaşa. bunun gibi ya da ortaçağda geçen ama ciddi animeler önerebilir misin? yukarıda yazdıklarıma uyan

Alıntıları Göster
    Black lagoon da istediğin tarzda bir seridir.
  • Fate serisi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamiNoGame

Black lagoon da istediğin tarzda bir seridir.
    Anime olarak aklıma Litityum'un dediği gibi Fate/Zero var.Aklıma başka gelmiyor.Fakat mangayı da kabul edersen bana hep önerilen,biraz göz attığım Berserk var.TAm senin istediğin tarzmış.
  • Hocam stay night liseli ergenlerin dünyayı kurtatdığı tanımına uyuyor ama
  • quote:

Hocam stay night liseli ergenlerin dünyayı kurtatdığı tanımına uyuyor ama

Orası öyle ama zero izlediği zaman seriyi yarım bırakmak istemez heralde. Bu arada hocam stay night'ın bir kaç versiyonu varmış sanırım hepsini izlemezsem bir şey kaybeder miyim?
  • Liseli ergenler dünyayı kurtarmasa da yok etse kabul mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: --Zero--

quote:

Hocam stay night liseli ergenlerin dünyayı kurtatdığı tanımına uyuyor ama

Orası öyle ama zero izlediği zaman seriyi yarım bırakmak istemez heralde. Bu arada hocam stay night'ın bir kaç versiyonu varmış sanırım hepsini izlemezsem bir şey kaybeder miyim?

Şöyle özetliyim hocam. Ben ilk stay night ı izledim. 2014 yapımı bitmesini bekliyorum. Stay night ın iki alternatif senaryosu varmış. Biri ilki biri de şu an devam eden seri. Ve şu anki seri unlimited blade works filmi ile aynı diyorlar. Ama dediğim gibi daha izlemedim

• quote:

Liseli ergenler dünyayı kurtarmasa da yok etse kabul mü?

Üç farklı aynı başlayıp farklı ilerleyip farklı biten senaryo var.Ne kadar farklı olduğunu anlamak için şu Heaven's Feel'in açılışını izle bence.

https://www.youtube.com/watch?v=Vi1FzbGHjNU
  • quote:

quote:

Üç farklı aynı başlayıp farklı ilerleyip farklı biten senaryo var.Ne kadar farklı olduğunu anlamak için şu Heaven's Feel'in açılışını izle bence.

Linkte spoiler olmasın hocam? Ve merak ettiğim bir konu zero ve stay night'taki servantlar değişiyor, tabii efendileri farklı çağırmış olabilir. Ama saber değişmiyor. Bunun nedeni nedir?

stay/night'ı bitirmedim bu arada spoiler olacak bir mesele varsa söylemeseniz de olur.

• fate serisine başlıycam hangi sırayla izliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqolas07

fate serisine başlıycam hangi sırayla izliyim

aynen bu yazdıklarınızdan falan bende anlamadım bişey :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqolas07

fate serisine başlıycam hangi sırayla izliyim

İngilizce varsa seni romanlarını okumanın tavsiye ederim.Yoksa Fate/Zero,Unlimited Blade Works,Heaven's Feel sırasını öneririm.Fakat UBW oldukça yetersiz bir uyarlamadır ve Heaven's Feel henüz çıkmamış olsa da aynı yönetmen tarafından yönetilecek.Onun da romanın hakkını veremeyeceğini düşünüyorum.Sadece Fate/Zero görevini layıkıyla yapar.O yüzden İngilizce'niz varsa romanlarını okuyun.Yoksa bu sıradan gidebilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Linkte spoiler olmasın hocam? Ve merak ettiğim bir konu zero ve stay night'taki servantlar değişiyor, tabii efendileri farklı çağırmış olabilir. Ama saber değişmiyor. Bunun nedeni nedir?

stay/night'ı bitirmedim bu arada spoiler olacak bir mesele varsa söylemeseniz de olur.

Aynı hizmetkarı iki kez çağırabiliyorsun.Öyle söyleyeyim.Onun dışında linkte spoiler yok.Sonuçta sadece giriş şarkısı.

• quote:

quote:

+1

Ne kadar sacma bir yazidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -_-_-

quote:

quote:

+1

Ne kadar sacma bir yazidir.

Alıntıları Göster
    Afro Samurai
    Aoi Bungaku Series (1-4, yani Ningen Shikkaku'nın anlatıldığı bölümler. )
    Death Parade
    Psycho-Pass
    Shiki
    Terra Formars

Ek: Baccano'nun yazarının Durarara! adında bir eseri daha var. Ancak senin "liseli" olarak tabir ettiğin kitleden de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 17 Haziran 2015; 12:42:13 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.