Şimdi Ara

Saçmalama Konusu (Saçmacı Kim Olacak?) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hiçbirşey isteme benden
    ahhh yoksa bu aşk tuz buz
    ohhh yoksa bu aşk göz göz dudak dudak ten ten
    daha fazla diretme
    üstüme fazla gelme
    inan ilacın benim
    ahh ok gibiyim ok ok ohh yok gibiyim yok yok
    çikita muz çikta çikta çikta çik çik çiki ta çikita muz
  • Uzun zamandır para biriktiyorum.laptop alacağım.forumda gördüğüm kadarı ile teknosa en ucuzu.Üstelik teknik serviside çok hızlıymış.karar verdim laptobu teknosadan alacağım.Babamda buzdolabı alacakmış
  • Mardin kapısından atlayamaadım liralarım döküldü toplayamadım
  • bugün müzik listesi hazırladım başında castin bibır vardı.dh tarafından sevilmeside cabası.yılın sanatçısı olmalı bence ayrıca çok sempatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Uzun zamandır para biriktiyorum.laptop alacağım.forumda gördüğüm kadarı ile teknosa en ucuzu.Üstelik teknik serviside çok hızlıymış.karar verdim laptobu teknosadan alacağım.Babamda buzdolabı alacakmış

Buna saçma diyebilirdik normalde ama Geçenlerde yaptığı Acer ve LG kampanyalarıyla tövbe edenlerin bile tövbesini bozdu
  • Dedi naber ?
    Dedim iyidir.
    Dedi ee dedi.
    Nee dedim.
    Dedi iyidir.
    Dedim ne dedin?
    Dedi ne dedin?
    Kim dedi dedi.
    Kim ne dedi dedi.

• Geçen gün eski kizarkdasimla bulusmöa karari aldik çok heyecanlandim hattta sabaha kadar uyuyamadim neyse sonra bulusma yerine gittim ayagpimda konvers hafif taslanmis bi kot saçlar daginik tam cool olmus bi sekilde karsisina çiktim ve ona yolda bi çingenden aldigim bi gül verdim nese yolda birlikte yürürken arkamizda iki tane psikopat belali tip vardi bi tanesi yanindakine olm bu kizlarida anlamiyom valla dedi öbürü niye la anlamiyon diye yarildi öttekide olm kiza bak çiktigi tipe bak dedi kipkirmizi oldum tam bunlara günlerini göstermek için dönüyodum ki karsidan zincirini koparmis bir hayvan gibi kosarak gelen bisey gördüm sevgilime baktigimda kaskati kesilmis bi sekilde deden dedi ve orda dondu derken o anda dedem havalandi ve uçan tekme atarak gelmeye basladi ama sevgilim soka girip dondugu için dedem yanlislikla kizarkadasima uçan tekme atti sevgilim bayildi dedemayiltmak için ona bi tokat atti uyanmayinca bu sefer balgam atti ona bu yaptiginin onur kirici oldugunu söyledim agzima tükürdü sevgilim ayildiginda bu iliski burda bitti diye agladi ve kosarak uzaklasti iki gündür telefona çikmiyor msn dede offline sevgilimin gönlünü tekrar kazanmak için sizce npmaliyim önerileriniz bekliyorum

• Küçük su birikintisine ne denir???

SUCUK

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobody5

ray malifalitiko

Yarışma bitmiştir.
  • yıl 1999 2006.........
    Eiffel kulesinin yanındaki Süleymanıye Camisinde perşembe günü cuma namazından çıkarken önümüze bir
    canavar çıktı... çıkardım kılıcı bastım tetiğe, vurdum en yakın yerine.
    eve gittik ışıklar yoktu.mum ışığında tv izliyorduk. akşam pencereyi açtım güneş ışığı gözlerimi
    kamaştırdı.....
  • Sacmalamayin beyler
  • az kaldı devam! 5 saçmalık sonra oyun bitecek.
  • Başım ağrıyo
    Galiba hamileyim
  • O kadar açım ki ağzım kokmuyor,resmen kokum ağzıyor...
  • Bu konuyu açan 12424362346. kişisiniz hediyeniz için tıklayın.
  • Birdenbire üzerime birşey atladı sonrada ikidenikiye..

6 yorum mesajı var bu 75. mesaj o yüzden giriyorum galiba yarışmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 10 Nisan 2011; 22:33:07 >
  • geçen gün bizim uçurumun kenarındaki bime gittiğimde kasada bir f-22 pilotu vardı.tam ne işin var diye soracakken elini kulağına götürüp oynamaya başladı kulağının ucundan birşey çıktı hızlı davranıp asıldım halat gelmeye başladı.halat çektikçe geliyordu çektikçe geliyordu. sonra halatı uçurumdan sallandırdım ve yavaş yavaş aşağıya indim indiğim yer bizim uçurumun kenarındaki bimin önüydü içeri girdim kasada bir f-22 pilotu vardı. gerisini biliyorsun
  • Yarışma Bitmiştir.Belki yarın belki yarından da yakın 1.yi seçmek için anket yapılacaktır.
  • Sabri gol atmış.
  • eski sevgilim bana geri döndü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.