Şimdi Ara

Sacred? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
10.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apaty123

birde dark eflde youtubede bi baktım asıl yapmısla diye bi adam sword sword kullanıyodu 2-3 kisi blade kalkan 1-2kisi fln godum bade blade bahamut un blade dustu ama cok hos oldu
    birde underworlde adamımızı aktrıyoruzya underworld kasıp normal dünyaya akktaramıyormuyuz

Malesef
    Cüce karakterle yapmak istemiştim o dediğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Yok ya oynamıyorum yoksa kafayı yiyeceğim. Daha diablo'yu oynamamıştım zaten ona başlayacağım Akar Kessel'in de tek imrendiğim yönü kontrolü altına aldığı akıldan yoksun karılar :)

Akar Kessel x) dedinde. İcewind Dale oynasım geldi.
  • ya benimde canım çekti şimdi bak. Gladyator açsam skilleri nası veriym? bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

ya benimde canım çekti şimdi bak. Gladyator açsam skilleri nası veriym? bilgisi olan var mı?

İyi gider skilleri oyun tarzına göre kendi belirlersin daha fazla zevk alırsın x)
    Shaddar'a benden selam söyle.

Hint: Atla beraber sakın ejderhalara dalma x)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

ya benimde icewind oynayasım geldi indircem falan net de yavaş off niye sildimki ya
    neyse nwn devam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

ya benimde icewind oynayasım geldi indircem falan net de yavaş off niye sildimki ya
    neyse nwn devam

Sacred'ı bitirdin mi?
    İcewind Dale kasabilir seni haberin olsun ama oyunu bir gör.Müziklerini bir dinle mest ol.
  • zorlıyacağını tahmin edebiliyorum
    yok bitmedi save lerim silindi bidaha başlayasım gelmdei aynı yollardan bidaha geçmek sıkıyor beni
  • Bu oyunda hata falan mı var acaba? Gladiator oynayayım dedim görevleri falan yapıyorum ama ödül olarak bana Seraphim'in, Dwarf'ın falan unique itemlerinden veriyor. Bu ne rezilliktir böyle arkadaşlar? Ben sokakta yarı çıplak dolaşırken adam bana kullanamayacağım item veriyor küfür eder gibi. Bu olaydan sonra Sacred benim için bitmiştir. Eziklik diz boyu.
  • son patchleri falan yaptınmı bana hiç öyle bişey olmadı ama bi giysi için oyunu bırakma bence
    bug vardı tamamda baya azaldı o kadar olamaz ?
  • Sacred 2 berbat bir şey. İlk sacred bile daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring Fan

Bile mi ? rpg den zerre kadar anlamadığın belli kendi türünde bugüne kadar çıkmış en sağlam rpg sacred dan başkası olamaz, koyu bi sacred fanı olarak sacred 2 yi benimde beğenmediğimi söyleyebilirim bambaşka bir oyun olmuş

Sanırım birazda anlama kıtlığı var. Daha okuduğunu bile anlayamıyorsun. Okuduğunu anlayabilseydin, orada sacred 2'nin sonrandan çıkmasına rağmen ilk sacred gibi iyi olmamış demek istediğimi anlayabilirdin. Sana tavsiyem bu yazdığımı 10 defa oku belki anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 16 Şubat 2011; 10:32:07 >
  • quote:

son patchleri falan yaptınmı bana hiç öyle bişey olmadı ama bi giysi için oyunu bırakma bence

Valla ben de anlayamadım acaba bende mi sorun var Sacred + Underworld kurdum sonra da 2.28 gold patch'i kurdum görevlerden hiç classımın itemlerinden vermiyorlar yerden de düşmüyor zaten

quote:

Bile mi ? rpg den zerre kadar anlamadığın belli kendi türünde bugüne kadar çıkmış en sağlam rpg sacred dan başkası olamaz, koyu bi sacred fanı olarak sacred 2 yi benimde beğenmediğimi söyleyebilirim bambaşka bir oyun olmuş

Sacred'dan başkası olamaz? Bu türdeki en iyi oyun Diablo serisidir tartışması bile olmaz. Zaten sonradan çıkan klonları da mutlaka Diablo'dan bir şeyler alarak yapılıyor. Diablo serisi bu türün hem öncüsü, hem de en iyisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

son patchleri falan yaptınmı bana hiç öyle bişey olmadı ama bi giysi için oyunu bırakma bence

Valla ben de anlayamadım acaba bende mi sorun var Sacred + Underworld kurdum sonra da 2.28 gold patch'i kurdum görevlerden hiç classımın itemlerinden vermiyorlar yerden de düşmüyor zaten

quote:

Sacred'dan başkası olamaz? Bu türdeki en iyi oyun Diablo serisidir tartışması bile olmaz. Zaten sonradan çıkan klonları da mutlaka Diablo'dan bir şeyler alarak yapılıyor. Diablo serisi bu türün hem öncüsü, hem de en iyisidir.

birde bana görevlerden çoğunlukla rune düşerdi giysi düşmezdi ama yaratıklardan düşüyor giysi birde ilerde baya paran olur görevlern beklemezsin giysi silah
    diablodan öncede shadow flare vardı hala oynarım diabloda ondan birşeyler almıştı ozaman yani bir oyun diğer oyuna illaki benziyecek aynı değilermi hack and slash
    Zevkler tartışılmaz :)

• bu ne herseye liseli liseli. okuyamadigin icine dert olmus.merak etme ben liseyi bitirdim. seneye unide bitiyor. senin gibi ilkokul terk degilim.Bir daha bir şey yazdığımda uzun uzun açıklarım anlayasın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 17 Şubat 2011; 17:36:18 >
  • Arkadaşlar 1. bölümde gladiator okulunun altındaki bu merchantlara nereden ulaşabilirim? Etrafında gezmediğim nokta kalmadı ama nasıl ulaşacağımı bulamadım.

http://img339.imageshack.us/i/asdfuw.jpg/
  • oraya ulaşamazsın orası multiplayer başlangıç bölümü orda bir tower var altında çeşitli portallar var ordan istediğin yere ışınlanıyorsun mp de
  • Hmm cevabın için teşekkürler
  • ya ben arkadaşla bunu bir türlü multi oynayamadık.hamachi falan olmadı nasıl olacak bu ya.
  • quote:

ya benimde canım çekti şimdi bak. Gladyator açsam skilleri nası veriym? bilgisi olan var mı?

Sacred:Raane's Audacity Set İtem
    />
    />
    />

/>

/>

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

quote:

Sacred:Raane's Audacity Set İtem
    />
    />
    />

/>

/>

/>

Dark Elf; set itemlerimdi alttakiler benimde...

Khrag's Warrior
    Dark Path of Bahamut

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.