Şimdi Ara

Sacred takıldım (ana görev )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The libary of the elders görevinde kütüphane girişini bul diyor. Tamam buldum kütüphaneyi. orada buz canavarları vardı. hepsini temizledim. en son odada bir seraphim hologram var. Ulders in kalbimi ne bişeyler anlattı elementlerden falan bahsetti. Ok e tıkladım. Bu kadar. oradan sonra görev yeri ne değişiyor, ne görev tamamlandı diyor. Orada in cin top oynuyor. bir ben bide hologram. bitmiyor görev. Versiyon 1.66 kullanıyorum. Bug olabilir mi? Atlamış olduğum birşey varmıdır.
    Bilen varmı acaba?
    teşekkürler...

• 4 elementin ilkini aradığın yerdesin sanki, muhtemelen bug olmuştur kardeşim, 2.28 en bugsız sürümü ama ondada tek tük war ama katil etmez seni.Bazen haritada gösterilen yerde o yaratıklardan olmayabiliyor araştırman lazım.
  • Cevabın için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi sanırım ilk elementin olduğu yerdeyim. şimdi 1.66 to 228 patch arıyorum. Bulunca birde o şekilde deneyeceğim.

Bu arada bu görev öncesinde yanıma bir savaşçı kız vermişlerdi. Benimle takılırken bir yerde bayıldı. sonra kalktı savaştı yine bayıldı. Bir kaç kere bayıldı kalktı ama sonra yok oldu. Bununla bir ilgisi olabilir mi acaba?

tekrar teşekkürler.
  • sorun diil ne demek amacımız yardımcı olmak, ,ilgisi olacağını sanmıyorum ben bitirdiğimde bir çocuk resmi karakterimin altında sürekli dururdu x) halbuki çocuğu teslim etmeme rağmen olur böyle şeyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.