quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles trafik kasası... Hiç güleceğim yoktu. @Can !: haberi doğruluyosun yani?
quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles trafik kasası... Hiç güleceğim yoktu. @Can !: haberi doğruluyosun yani? Birazcık öyle oldu
quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles sendin dimi o sedyeyle kaçıran, he? sendin dimi? ayıp deil mi baban yaşında adam... Sarhoştum Hatırlamıyorum
quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles sendin dimi o sedyeyle kaçıran, he? sendin dimi? ayıp deil mi baban yaşında adam... Ben de gördüm. Biri yangından mal kaçırır gibi kazadan saddam kaçırıyordu.
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles sendin dimi o sedyeyle kaçıran, he? sendin dimi? ayıp deil mi baban yaşında adam... Ben de gördüm. Biri yangından mal kaçırır gibi kazadan saddam kaçırıyordu. İftira
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles sendin dimi o sedyeyle kaçıran, he? sendin dimi? ayıp deil mi baban yaşında adam... Ben de gördüm. Biri yangından mal kaçırır gibi kazadan saddam kaçırıyordu. ne farkeder, Saddam da mal!!
quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles sendin dimi o sedyeyle kaçıran, he? sendin dimi? ayıp deil mi baban yaşında adam... Ben de gördüm. Biri yangından mal kaçırır gibi kazadan saddam kaçırıyordu. ne farkeder, Saddam da mal!!