Şimdi Ara

Sade, Ucuz ama Fonksiyonel Kasa Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlerden listelediğim özelliklere göre 1 adet uygun fiyatlı 1 adette fiyat sınırı olmadan (binlerce tl de olmazsa sevinirim) iyi bir kasa önermenizi rica edeceğim.

1. Tasarımı sade olmalı. Çok abidik gubidik şekilli şukullu kasa sevmiyorum. Siyah olursa pencereli olursa iyi olur.
    2. Benim için önemli olan foksiyonellik görsellikten öte. Bu nedenle kabloları anakartın arkasından geçirip toplayabileceğim, mümkünse ses izolasyonu olan, ön paneli kasanın üst yüzeyinde bulunan ve modern olan bir kasa olursa iyi olur.
    3. Hafif bir kasa olmasını tercih ederim ama çok da dandik olmamalı.
    4. Mid tower tarzı fazla büyük olmayan ATX kasalardan istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• ggnoplay kullanıcısına yanıt
    Tam Tarafi Ettiginiz Özelliklere uyan kasa dark n10 :D
  • sitelerden bul daha kolay olur
  • Dark n10 ve aerocool aero 800 ü tarif etmişin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler ben de onu gözüme kestirdim ama bu kasanın boyutları yeterli olur mu acaba büyük bir ekran kartı için? Buna da alternatif önerileriniz olabilir mi sadece seçenek olsun diye soruyorum.

Merak Etmeyin Fazlasıyla yeter İçinde Ralli bile yaparsınız o derece geniş nzxt s340 var birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 17 Mayıs 2016; 17:29:40 >
  • Peki içerisinde gelen fanların gürültü durumu nasıl acaba biraz daha özel soru sormak gerekirse? Siz kullanıyor musunuz bu kasadan hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şık, küçük, ucuz tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben Evde Ve ofiste kullanıyorum fan 3 kademeli ve 2 kontrolden oluşuyor ön fanlar ve üst arka olarak ayrılmış durumda kapalı düşük güçlü kademeleri var düşük devirde ses duymazsınız gayet sesiz tabiki yüksek performans devrine alınca biraz ses yapıyor ve normal ama öyle ahım şahım yüksek bir ses degil tabikide ve kullanılan fanlar öyle dandirik fanlardan degil orta kalitede fanlar ve bu zaten büyük bir avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 17 Mayıs 2016; 17:35:03 >
  • Peki corsair spec 02 03 mü bu kasa mı dediğim açılardan?

O Kasada Güzel Ama Fan Kontrolcüsü yok başka yollar ile tabiki kontrol edilebiliyor birde biraz dar oldugu söyleniyor kasa kalite olarak iyidir diye düşünüyorum corsaır ürünleri malzeme bakımından gayet kaliteli çünkü nzxt s340 bakmanızı öneririm oda çok kaliteli bir kasadır kafanızda olan kasaları listeleyin + ve - yönlerine bakalım
  • Akşam tekrar yazayım ben hocam teşekkürler sabırlı yanıtlarınız için :)

Her Zaman Yardımcı olurum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ggnoplay

Peki içerisinde gelen fanların gürültü durumu nasıl acaba biraz daha özel soru sormak gerekirse? Siz kullanıyor musunuz bu kasadan hocam?

Gürültü meselesi göreceli olmakla birlikte bana göre Aero800 biraz gürültülü. 1 ön ve 2 üst fanını iptal ettiğimde arkadaki 800rpm hızla dönen egzost fanıyla birlikte ses seviyesi makul düzeye iniyor. Ancak bu sefer de oyunlarda ısınma sorunu yaşanıyor.
    Yeni sipariş verdiğim fanlarla bu sorunu çözebilirsem bilgilendirme yaparım.
  • Cooler Master 650 Silencio Pure nasıl kasa sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggnoplay

Cooler Master 650 Silencio Pure nasıl kasa sizce?
    XIGMATEK PRAXIS 1801 XCP 600W MidT ATX SİYAH KASA
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozaemrecan

XIGMATEK PRAXIS 1801 XCP 600W MidT ATX SİYAH KASA

Alıntıları Göster
    COOLERMASTER SILENCIO 650 SÜPER TAM İSTEDİĞİN GİBİ SADE VE KALİTELİ SES YALITIMLI GÜZEL BİR KASA.
  • metekmete kullanıcısına yanıt
    Son kararım Silencio 650 Pure oldu arkadaşlar kasa siparişini verdim. Gelince montajdan sonra merak ederseniz resimlerini eklerim.
  • Silencio 650 dogru karar hayirli olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Silencio 650 dogru karar hayirli olsun :)
    Corsair spec serisi.. Ben kullanıyorum çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Corsair spec serisi.. Ben kullanıyorum çok memnunum.

Alıntıları Göster
    GÜZEL SEÇİM HAYIRLI OLSUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.