Şimdi Ara

Sadece 20 adet Panasonic 37ET5E 3d SmartViera Full HD LED TV 999 TL! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
7
Favori
30.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kapıda ödemem seçeneği var mı acaba ? soran bilen var mı ? telefonda kredi kartı bilgilerini vermek elde belge yok bir şey pek sağlıklı gelmedi .

düzenleme: kendim telefon açtım güven sorunu yaşayanlar için kapıda nakit ve kredi kartı tek çekim seçeneği varmış ekstra bir masrafı yokmuş fiyata kargoda dahil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 23 Aralık 2012; 19:15:06 >
  • duvara asma aparatı ve hd kablo olsaydı sıcaktan yenmezdi ;))
  • ben de sordum kapıda ödemede peşin veya kredi kartına tek çekim dedi.kapıda ödemede taksit yapmıyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsey102

Bide TV askısı verselerdi süper olurdu hediye...
    Uğraş dur :)
    TV aldın bitmiyor off off...
    Yada güzel bir TV Sehpası...En Uygunundan...

Al benden de o kadar.Sehpam var çok şükür,siyah lcd cam sehpada tüplü tv kullanıyordum
    Gel gelelim bir de uydu alıcı masrafı çıktı.o da kart girişli,ethernetli en ucuz model 186 lira.ooofff offf...
  • Aradım sipariş vermek için, garanti bankası kartlari ile sipariş almıyorlarmış. Garip bir durum, bu yüzden tvyi alamadık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu bu da mı bitti?
  • Bazı siparişler daha sonra iptal edilebiliyor. Bu durumda stok bitmiş olsa da yeni sipariş alınabilir. 444 5 625 i arayarak son durumu öğrenebilirsiniz.

• Alan arkadaşlar hangi kartlara kaç taksitli aldıklarını yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbr

Alan arkadaşlar hangi kartlara kaç taksitli aldıklarını yazarsa sevinirim.

işbankası, finansbankası vardı hatırladıgım 10 taksit yapıyorlar.
  • quote:

finansbank 10 taksit
  • quote:

Perşembe günü Axess 10 taksit ile sipariş verdik. Alabildik mi bilmiyorum. Aşağıdaki mesaj akıl bulandırdı.

"Bazı siparişler daha sonra iptal edilebiliyor. Bu durumda stok bitmiş olsa da yeni sipariş alınabilir. 444 5 625 i arayarak son durumu öğrenebilirsiniz."
  • quote:

Orijinalden alıntı: yariletken

Bazı siparişler daha sonra iptal edilebiliyor. Bu durumda stok bitmiş olsa da yeni sipariş alınabilir. 444 5 625 i arayarak son durumu öğrenebilirsiniz.
    Bu nedek yaww ben perşembe akşamı sipariş vermiştim inşallah iptal etmezler..
    quote:

Bazı siparişler daha sonra iptal edilebiliyor. Bu durumda stok bitmiş olsa da yeni sipariş alınabilir. 444 5 625 i arayarak son durumu öğrenebilirsiniz.
    Bu ne demek yaww ben perşembe akşamı sipariş vermiştim internetten inşallah iptal etmezler..
  • Güzel bir fiyat ve kampanya olmuş alabilene şimdiden hayırlı olsun.
  • Bahsettiğimiz iptaller MCJ değil müşteri tarafından yapılan iptallerdir. Bu durumda stok bitmiş olsa dahi yeni satılabilir stok ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle almak istiyorsanız halen 444 5 625'ten stok bulmanız mümkün olabilir.

• quote:

Bahsettiğimiz iptaller MCJ değil müşteri tarafından yapılan iptallerdir. Bu durumda stok bitmiş olsa dahi yeni satılabilir stok ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle almak istiyorsanız halen 444 5 625'ten stok bulmanız mümkün olabilir.

Şimdi durum netlik kazandı
  • Sağolun arkadaşlar bende axess ile almayı düşünüyorum,bende daha önce ilk çıkan pana led vardı ve mennundum bu cihazda zannedersem Lg üretimi IPS panel yerine kendi üretimi IPS alpha panel kullanıyor ve bu panel oyunlarda ve siyahlarda çok başarılı bir panel.Özellikle hd içerik için kullanıcaklar mesafeleride kısaysa çok güzel bir cihaz bu.
  • Bende 1 saat önce sipariş verdim ürün dedim sonradan iptal edilecekse baştan iyice şu stok durumuna bakın almayalım dedim bana temsilcinin söylediği stoklarda olmasa ben burada size bu ürünü satamam demeseydi içiniz rahat olsun ürün stoklarda var dedi hayırlısı bakalım firmanın arkasında sabancı olmasa kresi kartı numarasını vermezdim bile gerçi sanal kart açıp oradan verdim siparişi
  • bende perşembe günü sipariş vermiştim acaba ne zaman verilir kargoya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_05

bende perşembe günü sipariş vermiştim acaba ne zaman verilir kargoya

muhemelen yarından itibaren kargoya verilir salı yada çarşamba günü elimizde olur insallah.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.