Şimdi Ara

Sadece 777 adet üretildi Blackberry Q10 gold speacial edition. Aitın kaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖZEL İNSAN-ÖZEL ÜRETİM ALTIN KAPLAMA BLACKBERRY Q10 GOLD-WHİTEMerhaba

arkadaşlar ürün özel üretim özel kalitedir,BB Q10 SQN 100-3 ( 4G Lİ SNAPDRAGON İŞLEMCİLİ 2 GB RAMLI, hem dokunmatik hem klavyeli MODELDİR.)bb nin google ile yaptığı anlaşma gereği içinde google play store yüklüdür. androidin tüm uygulamaları yüklenebiliyor...balckberry nin yeni çıkan telefonu pasporttan bile pahalıdır.

BLackberry store da fiyatı 660 euro dur.

Buyrun linkhttp://store.shopblackberry.com/store/bbrryeu/en_GB/pd/ThemeID.32403200/productID.300107100

Bu cihaz sadece 777 adet üretişmiş olup pin numarası özel dir 777 işe başlar
    ÇÜNKÜ ELİT CİHAZDIR.özel kutusunda, beyaz-gold renktir.özel pin numarası sayesinde tüm blackberry kullanıcıları tarafından kolayca fark edilirseniz,kutu içeriğinde özel blackberry altın kaplama yüzeyleri silme bezi,özel arka kısmı ve tuşlari bile altın kaplama olan kulaklık seti,şarj aleti data kablosukitapçıkları blackberry speacial edition lisans orjinallik kartıven en önemlisi üzerinde altın yaldızlarla markası yazan manyetik modlu(içine girince uyguya giren) beyaz renk kılıfı vardırürün TÜRKCEL DEN PREMİUM ÜYE ADI ALTINDA HEDİYE GELMİŞTİR.TELESERVİSE GARANTİSİNDEDİR.TÜM KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZ OLUP, SADECE EV ORTAMINDA DENEME MAKSATLI BİR KAÇ SAAT KULLANILMIŞTIR.HERKESİN kullanabileceği bir telefon değildir.tarzım diyorsanız, şıklığımı bu telefonla tamamlarım diyorsanız,ortamlarda ilgi çekmek istiyorsanız.BU CİHAZA SAHİP OALBİLİRSİZİN.CİDDİ ALICI İSENİZ LÜTFEN GSM DEN ULAŞINIZ.

Fiyat 1299 tl dir.

Gsm 0506 507 27 04 SİTEDEN GÖNDERECEĞİNİZ MESAJLARA İŞ YOĞUNLUĞUNDAN BAKAMIYORUM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.