Şimdi Ara

Sadece Akıla ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum. Düşündüğüm marka samsung. Fakat şöyle bir durum var, bu ürün bu fiyatı hak ediyormu. Modeller: RV511-A06TR ve RV509-A02TR bu ikisi arasında sadece HDD ve 0.13 Ghz işlemci gücü farkı var. İlk sorum; ürün fiyatı ve doları karşılaştırırsak cihaz pahallıya mı geliyor. 2. Sorum Evimde bulunan Core 2 Duo E4500 2GB ram olan pc nin performansını bana verebilirmi, ondan aşırı memnunum. 3. Sorum Samsung markası güvenilirmi, evimde yazıcı monitör led tv sine kadar herşey samsung hiç beni kırmadı acaba bu laptopta üzülürmüyüm. 4. ve son sorum; ürünün fiyatı ( RV511) 4 günden bu yana 85 tl civarında arttı. siz olsanız doalın düşmesini beklersiniz yoksa özellikleri biraz daha iyi olan NP300E5A-S02( İ3CPU 2.2 2330M, 320HDD, 4GBram, GT520MX 1GB ekran kartı) Fiyatı 1150 tl olan bu ürünü doların yüksek olmasını bağlamayıp F/P oranına göre makul olduğuna mı karar verirdiniz.

Bu arada asus düşündüm buldum tam alacaktım K serisi kasalarda çatlama oluyormuş bayağı yorum da okudum ve teknik servis şu an FAİLED olduğunu ögrendim.

Çok fazla soru sordum farkındayım ama benim için önemli aşırı stres yaptım kusura bakmayın ne olur.

• Yokmu İki kelime edecek ya
  • ne amacla alacaksınız ?
    bütçe ?
  • bu işlemci ve kartlara sahip pc ler genelde bu fiyatlarda fazla değil yani normal 100 tl daha zorlayabilirsen i5 525veya 540m kartlı pcler önerilebilir.bu pclerden alan arkadaşlar oldu i5 olanlarından oyun performansı açısından çok dedim onlara am daha bir test edip atmadılar bişey diyemiyorum 520m kart ağır oyunları yüksek ve orta ayarda idare edebilir pc performansıyla birlikte işlemci i5 olursa i3 e nazaran birazdaha fark edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 25 Kasım 2011; 15:50:18 >
  • Katkılarınızdan dolayı teşekkürler. Dün pc yi aldım Samsung Np300E5A-S02TR modelini 1076 TL ye aldım iyi fiyata mı aldım bilemiyorum. İ3 2330M 2,2 Ghz 4GB ram1066 Mhz 320HDD 64 bit sistem 1GB Harici Nvidia GT520M
  • hocam o bilgisayar ile hiç oyun oynayamazsınız söyliyim imkan varsa dokunmadan gidin değiştirin 1300 e güzel bişey alabilirsiniz.
  • Hocam Oyun oynamıyorum zaten. ha oynayayım desem hiç mi counter gta vs hafifleri oynayamam. kendim webmasterim o yüzden kullanmak için aldım. oyunun dışında eklemek istediğin yorum tavsiye falan varsa eksik etme lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediğin oyunları oynarsın kardeş sıkıntı yapma yüksekte olmazsa orta ayrda oynatır.senin işinde fazlasıyla yeterlidir.uzun süreli kullanımda ısınma derdi yoktur.i5 li olanını bizzat bimexte testettim güzel pc iyi olmışsın bu fiyata
  • Kardeş çok teşekkür ederim tavsiyen ve yorumun için. Program fln yüklerken HDD den gıggt diye belli aralıklarda ses mevcut. bunuda ofiste fark ettim ortam acaip sessiz o yüzden düyuyor olabilirmiyim. normal bir durum mudur.

bide işlemci bazen uçuyor bazende winamp gibi prog. çalıştırınca ibre sona vuruyor nedir anlamadım. senide çok yoruyorum ama kusura bakma. cihazı sende yeni aldın galiba; acaba doğru kararmı verdik F/P ve kalite bakımından bende yazıcı led tv pcmonitor samsung şimdiye kadar beni üzmedi ancak bu laptop %100 içime sinmedi gibi. laptop kutusu ince cihaz tek naylonun içinde geliyor ne bileyim şatafat falan bekliyordum ama.

inşallah bu hassasiyetimin boşuna olduğunu dile getirirsin şimdiden sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.