Şimdi Ara

Sadece Amblem? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amblem değilde ön ızgara direkt olarak etkiliyor ızgaranın petek şeklinde oluşu kaputtaki çizgileri daha ön plana çıkarıyor benim gözümde tabi birde 2 resim arasında uzaklık farkı da var
  • tabi değiştirir vw olsaydı şimdiden sıra oluşmuştu. ama araç bir halta benzemiyor bence aslında yeni linea yı çok merak ediyorum hiç sevmiyorum linea yı bakalım yeni linea nasıl olacak hayırlısı
  • amblemi değiştirince farkettim bu yeni viaggio çok güzel ve kaliteli bi arabaymış :))
  • Marka isi cok da muhim degil. Mesela goruyoruz kimisi pejoya binmem ben iyyy diyor. Kimisi fiat nedir binmem diyor. Oysa 308 veya bravo veya bu cikarsa bunu dusunebilirim

• Arkadaşla ofiste otururken konuştuk bunu. Fiat'ın bu aracını gösterdim. Tirt dedi.

Audi amblemi olsa seversin ama dedim. Yok ya falan dedi. Amblemi ekleyince bak guzel oldu dedi (:

Evet arkadaşlar amblem çok Önemlidir. Fiat olduğunda sadece dış kabuk goruyorsunuz. Ama Audi olduğunda bunun içi de çok iyidir düşüncesi oluşuyor.

Eğer ülkemizde araba üretimine girilirse bu Faktörü göz önüne alırlar umarım. Her şey dış görünüş değildir.

• linea ve bu arac 2side c segmenti fiat 2 aracı birden satmaz pasta bölünmesin diye hadi diyelimki satmaya kalkdı bunun fiyatı lieada daha pahalı olur tahmin ediyorum sadece
  • Otomobil den anlayan birisi bunun İtalyan tasarımı olduğunu, Audi nin böyle tasarım yapamayacağını bilir. Toplumda marka algıyı değiştirir ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.