Şimdi Ara

Sadece anlatmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya birazdan yaşadıgım olayı ve onun öncesinde ki 2 sevgilimle geçirdigim iki ayı anlatmak istiyorum size. Amacım sizin görüşlerinizi almak tavsiye istemek falan degil, sadece anlatıp biraz rahatlamak istiyorum. Normalde çok arkadaşı olan birisiyim ama son zamanlarda hepsi ile kavga edip uzaklaştım kalanlara da gidip yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum o yüzden buraya yazıyorum. Ben bundan 2 ay kadar önce okulumdan bi kıza çıkma teklifi ettim . Kızı uzun süredir tanıyordum ve arkadaşımdı. Kız birgün düşündükten sonra teklifimi kabul etti . 2 ay sevgili kaldık . Hiç kötü bi dk geçmedi yanımda yanında çok mutluydum elimden geldigince onu da mutlu etmek istiyordum. Ama kız soguktu hep seni seviyorum desem bende bile demezdi çogu zaman yanında konuşmazdık bile ama bunları zaten çıkmadan önce de biliyordum. Zaten beni en çok çeken şeylerden biri de buydu bende sevgililerimle çok sırnaşık olmayan biriydim ve kızın böyle oldugunu bilerek çıkma teklifi etmiştim.

Kız 1. ayımızın sonunda ilk defa ayrılalım dedi neden olarak da ben seni haketmiyorum falan tarzı saçma şeyler söyledi bende yalvar yakar kızı ikna ettim ben seni çok seviyorum beni senden daha çok kimse hak etmiyor tarzı seyler söylemiştim galiba tam olarak hatırlamıyorum.Sonrasında kız pişman olmuştu sonraki gün yanımda çok mutluydu sürekli sarıldı seni seviyorum falan demişti. Normalde böyle olmayı sevmezdim ama bu sefer cidden aşık olmuşum beyler. neyse 1 ay daha ilişki normal seyrinde gitti sonra haftaiçi bi gün arkadaşlarla Alsancaga gittik. (izmirli arkadaşlar bilir gençler orda çimlere oturur birasını falan içer çimlerde ) Güzel bi gün geçirdik ama arkadaşlarının yanında normalde oldugundan daha uzak duruyordu hep . Çok kısıtlı bi süre yanlız kaldık o sıra dizlerime uzandı bi kaç kez öptüm falan kızı hayatımın en güzel dklarından biriydi. tabi bu beş on dk bana yetmedi ona da yetmemiş yarın tekrar gelelim buraya ikimiz dedim bende onu söyleyecektim falan dedi o da . sonraki gün okul çıkışı gene gittik aynı yere biraz kafede oturduk sonra çimlerde falan. Ben konuşmayınca konuşmuyordu (hep böyle yapar sürekli benden konuşmamı bekler benim konu açmamı ister konuş sıkıldım falan der , zaten geveze biriyimdir ama onun yanında konuşamıyorum genelde yani konuşmak yerine sarılıp saatlerce öyle kalmayı tercih ediyorum ) sonunda bu iş baya sıkıcı bi hal aldı ben dün ki gibi olur sarılırım öperim falan derken uzak durdu bütün gün gelmeyi kendi de istemesine ragmen . bende eve gidesiye kadar hiç konuşmadım onla . yolu uzatmıştık üstüne de bekledigimiz otobüs kaza yapmış. 1.5 saat kadar yanımda otobüs bekledi bu yüzden bende hiç agzımı açmadım 1.5 saat . Hani bişeyim yoktu ama o neyin var diye sorsun istedim ama konuşmadı o da . neyse o gün öyle geçti sonrasında ki günde hiç yazamadım kıza çünkü işlerim vardı telefonu akşam gibi alabildim elime hani yazayım hem merak etmesin hemde bi haber alayım ondan dedim. telefonu elime aldıgımda mesajını gördüm ayrılmak istiyormuş . Ben tabi istemiyordum istemiyorum olmaz seviyorum falan dedim ikna ettim ama bu sefer bundan önce oldugu gibi kız pişman olup bana yakınlaşmadı hala soguk davranıyordu .Tabi bu yüzden bende soguk davrandım yazmadım akşam telefonu aldıgımda aynı mesaj ayrılmak istedigini söylüyordu . Bende bu sefer de hayır dersem yüzsüzlük oldugunu ve bu sefer diretmeyecegimi söyledim. Nedenini sordugumda sıkıldıgını söyledi bende bi kaç şey yazdım ona . Onu sevdigimi iyi vakit geçirdigimizi falan işte . Cevap vermeye gerek duymadı. Hem uzun zaman sonra gerçekten sevdigim kızı kaybettigim için üzüldüm hemde nedeni yüzünden . sıkılmış yani bana göre beni hiç sevmemişti ve normal bi ilişki olarak görmüştü canı sıkılınca da bitirmişti. Taman ilk başta bende böyle olur diyerek başlamıştım ama işler düşündügüm gibi olmadı hani elimde olmadan fazla kapılmış aşık olmuşum. Neyse bi gün normal geçti gitti sonra ki gün bende kitapları oldugunu hatırladım ve kitaplarını ortak yakın arkadaşıyla gönderdim . Hani gidip kıza buyur falan demek garip geliyordu normalde anı olarak kalmasını da istiyordum . Ama bi keresinde eski sevgilisine okudugu bi kitabı verdigini ama geri alamadıgını kitabı okumak istedigini söylemişti birden aklıma o gelince kitapları vermem gerektigini düşündüm ve gönderdim. Neyse bi kaç gün böyle geçti. Kızı görmemek için okulda sınıftan dışarı çıkmıyorum ama hani sürekli kapıya bakıyorum gelir sınıftaki arkadşlarına bişey söyler falan görürüm diye . 10 gün falan sadece 2 - 3 görebildim kızı göz ucuyla o da okul çıkışı okul dagılırken falan . Onda da koşar adımlarla uzaklaştım ortalıktan . Ayrılalı kaç gün oldu saymadım ama çok bişey olmadı 10 gün anca işte. 10 günümde sürekli onu düşündüm ama normalde oldugumdan daha sinirliyim ayrıldıgımızdan beri . Daha az konuşuyorum daha az gülüyorum falan . Her işi yaparken aklımda o var . Sonunda bugün düşünmekten kafayı yiyecegimi hissettim. Cidden çıldıracak gibi oldum sürekli yazayım belki tekrar birlikte oluruz diye planlar yaptım .Sonra dur arkadaşlarının agzını arayayım ona göre yazayım falan dedim ve buna karar verdim . Ama yok arkadaş durduramıyorum kendimi elim ayagım titiriyor . Yazdım kıza ben seni sandıgımdan daha çok seviyorum tekrar olsun falan diye , yanlız kalmak istiyorum olmuyor dedi bende neden hani seviyorum diyordun falan dedim o da seviyorum ama normal , sevgili olarak degil dedi bunu söyleyince yazasım kalmadı bi daha hani derler ya dünya başıma yıkıldı o hesap yani . Kızdan rahatsız edip boşkonuştugum için özür diledim önemli degil uyuyorum ben artık dedi o da öyle bitti .

O dakkadan beri müzik dinliyorum bişeylerle ugraşıp kafa dagıtmaya çalışıyorum . Şimdi de bu yazııyı yazıyorum işte ne oldu ne bitti anlatayımda braz rahatlayayım diye. Kısaca hayatımda 2. kez aşık olmuşum kıza sana aşıgım falan demiştim ama gerçekten hissederek mi söyledim bunu bilmiyorum . Şimidi bunları yazarken gerçekten aşığım diyebiliyorum kendime .Size bunları ders olsun diye , akıl almak için yada kızla barışma taktigi ögrenmek için yazmıyorum dedigim gibi sadece yazmak istedim insan biraz rahatlıyor . Neyse sizinde zamanınızı çaldım . Çok imla hatası yaptım normalde bunlara dikkat ederim fakat şimdi ki durumumum yüzünden pek dikkatli olamıyorum bunun içinde özür diliyorum sizden. Belki bu konuya gelipte ne yazdınız diye de bakmayabilirim hatırlamamak için .Neyse hadi eyvallah hepinize.

• Bu yazıyı kim okuyacak.swf geldi aklıma.
  • Okumadım ama kesin kız meselesi kıza at bu yazıyı belki işe yarar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım ama haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım ama haklısın
  • okumadım ama dertlisin
  • Okumadim.Ama inan okuyup teselli etmek isterdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum. belki başka birini seviyordur arkadaslarini yokla istersen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok abi başka birini sevse açıkça söylerdi hem başkasıyla konuştugunu falan hiç görmedim öyle çok sosyal herkesle konuşan bi kız degildir kiminle konuşuyorsa bende tanıyorum yani.
  • mehmetrance M kullanıcısına yanıt
    Hepsini okudum kardeş ama ikinci anı nerede göremedim. Tek kız ve tek anı var.

Geçmiş olsun, zaman her şeyin ilacıdır.
  • Kardeşim hiç kafana takmıyorsun kızın kendi sevmiyormuş hatta ayrıldığınız iyi olmuş sevmeyenle gitmesindense bitmesi iyidir sonuçta sıkıldım gibi bir bahaneyle kurtulmuş senden ve şunuda unutma BU NE İLKTİ NE DE SON OLACAK... Hadi eyv..
  • kardeşim hiç uğraşma. anladığım kadarıyla liselisin ve liseli kızdan yol olmaz. erkekler daha çabuk olgunlaşır çünkü. hislerini koruyamazlar o yaşlarda kızlar. aynı olay başıma geldi 2 sene önce. 6 aya hislerin yok olur yavaşça. hayatına devam et yalnızca. başka kızlarla aranı yap vs. kitap yazmaya başla hiç olmadı. çok rahatlatır.
  • Durumumuz yoktu okuyamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.