Şimdi Ara

Sadece atış için tüfek önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Hedef vurmak için bir tüfek arıyorum önerileriniz nelerdir.? İnternette görüyorum 250 liraya tek kırma tüfekler ama çok da güvenemiyor insan bu fiyata tüfek mi olur elimde patlamasın diye. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Şimdiden teşekkürler.

• o fiyatlara havalı tüfek al
  • lobo19 kullanıcısına yanıt
    Havalı istemiyorum. Orada 250 tl yazdım diye 250 liralık bir şeyde önermeyin tabi :)) Pek güvenilmez duruyorlar.
  • Ortada bir yanlışlık var...
    Yivsiz tüfekler tek kırma--Cifte -poze-otamatik-pompali-sarjorlu otamatik-bolt action yani çekme kollu tek kırma lar var
    100-200tl normalde tek kırma fiyatı
    Gördüğün tek kırma namlu inceyse 36 kalibre fisek içindir 100-150metre deniliyor mesafe için yok namlu normal kalınlıkta ise 12 kalibre dir 70-100metre mesafe eder
    #kisaca fişekler ortalama mesafesi;
    -12 kalibre güçlü fişek ortalama 70-90metre gidiyor
    -36 kalibre fişek 100-130metre gidiyor muş
    -nette 20 kalibre fişek 200metreyi vuruyor diyorlar çokta pahalı açıkçası havalı al yarı fiyata 200metreden tavşan mı Avliyacaksin?
    Şarjörlü çekme kollu quantum var 1.250tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 29 Eylül 2016; 9:11:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarhana92

Selamlar. Hedef vurmak için bir tüfek arıyorum önerileriniz nelerdir.? İnternette görüyorum 250 liraya tek kırma tüfekler ama çok da güvenemiyor insan bu fiyata tüfek mi olur elimde patlamasın diye. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Şimdiden teşekkürler.

https://forum.donanimhaber.com/m_120487940//tm.htm#120487940
    Burada bir ilanım var sağlam tüfektir kırma tüfek modellerinden elinde patlamasının imkanı yok dostum en güvenlisi asıl bunlar içerisine koyulan şeyin patlaması imkansız içine vida koyduğunu farz et vida patlar mı?
    Güvenli yani üzerinde de lazer takılı benimkinin ben gözlük kullandığımdan böylesi daha iyi oldu. Tek mermi alır içine her seferinde sıkarsın içi boş kalır bu kadar basit ayrıca kitleme mekanızması var açmadan sıkamazsın. Kurşunu bu işte resimdeki gibi içinde barut falan yok yani...

• fabrika markası olmayan tufek catlar elinde yuzune patlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedef vurmak için en uygun tüfek slug (Şoksuz düz) namludur. Dünyada bu konuda en uygun namlu 61 cm'dir.
    Bu tür bir tüfek alındığında kesinlikle grupman testinin yapılması talep edilmelidir.
    Tepmesi fazla olmakla beraber atıcıların bir kısmı 51 veya 56 cm namlu boyunuda tercih etmektedir.
    Namlu boyu kısaldıkca tüfeğin tepmesi artar. Bu klasmanda en iyi tasarım Akdaş'ın tek tüfeğidir.
    Tüm tasarım konsepti poze ile aynıdır. Bu model Amerikada browning firmasının başına bela olmuştur.
    Amerikadaki bilinirliği Türkiyeden fazladır.
    Bu konuda tavsiyede bulunamayacağım çünkü bu konuda Türkiyedeki tek modeldir.
    http://taktiktufek.com/urun/akdas-112-sb-kunt-slug-tek-kirma-av-tufegi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.