Şimdi Ara

Sadece bir hapörlör çalışıyor ve çok az ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakartımı değiştirdiğimden itibaren bilgisayarımdan ses çıkmamaya başladı. Anakartına uygun ses driver'ı kur dediler Asus M2V-MX adlı anakart'ın ses driver'ını indirdim kurdum fakat şimdide ses denemesi yaptığımda " yok dinelecek kadar az " bir ses çıkıyor ve bu sadece bir haporlorden çıkıyor . Ne yaptıysam ne ettiysem 1 aydır bu sorunu çözemedim. Bütün ses ayarları full sonuçta herzaman yaptıgım şekilde yaptım ve doğru yaptım . Fakat ses tek haporlorden geliyor ve yok denilecek kadar az sessiz bir ortamda kulağını haporlore degdirirsen az çok bişeyler duyabiliyorsun . Bunun sebebini bilen çözüm önerebilecek arkadaşlar varmı ? ..

Hapörlör sorunlu değil çünkü başka bilgisayarda denedim çalıştı çok iyi bir şekilde .

• 15 20 liralık bi ses kartı al sorun cozulur ;) ankaradaysan yardımcı olurum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart ses girişinde problem olabilir bendede oldu hatta hala dewam ediyor sayılır anakart ses girişinin yerini oynat biraz biraz kurcala belkı sorun düzelir
  • Sorunun Kaynağı Ses Kartının Hasar Almasıdır
    Bu Durumda Ses Kartı Yanlış Çalışmakta Yada Bitmiş Olabilir
    Yapmanız Gereken En Yakın Bilgisayar Teknik Servisine Bilgisayarın Kasasını Götürün
    Ses Kartı Tamir Edilebilir Veya Değiştirilebilir
    İyi Günler Dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz0695

15 20 liralık bi ses kartı al sorun cozulur ;) ankaradaysan yardımcı olurum :)

Ankarada değilim maalasef , yinede ilginiz için teşekkürler .

En iyisi yarın gidip yeni bir ses kartı taktırmak .

Yorum ve önerileriniz için teşekkürler .
  • barkincan B kullanıcısına yanıt
    bunu al annemin bilgisayarına taktım çok menunuz bi sorun çıkarmadı ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.