Şimdi Ara

Sadece bir oyun söyleyecek olsaydınız.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DiCaprio

crazy taxi

İyiydi
  • Crysis 3'ü sevmek aşkların en güzeli,hep uzak seveceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

quote:

Orijinalden alıntı: KubilayE

Ben hep simulasyon severim tek oyun demişsin ama pcmde hiç silmeyeceğim 2 simulasyon var 1: ara ara oynamadıgım fakat hiç bırakmadıgım: Street Legal NF2010 motor tamir parça söküp takma yada hurda araba toplamayı seviyosanız bire bir
    2:Kerbal space program {0.17-0.18 sürümünü deneyin}

İlk oyunu nereden indirebilirim?

Bilgisayarımda yok ama en çok oynadığım zamanında gönlümü kaptırdığım tek oyun KNİGHT ONLİNE. Büyüdükte oyun oynamaz olduk.

normal sürümün adı street legal racing redline diye aratırsan torrentı çıkar heryerde ama oyunun esas zevkli kısmı oyuna yapılmış olan NF modu zamundada var ama sorunlu versiyonu oyundan atma yada hata verip kapanma gibi sorunları var. NF modunun v2 diye ayrı bir versiyonu var kısmen daha az sorunlu 2 sene önce indirmiştim rus torrent sitesiydi sanırsam araştırdım ama bulamadım şimdi . ama bence ısınma olarak oyunun normal sürümünü indirebilirsin

• quote:

quote:

quote:

Ben hep simulasyon severim tek oyun demişsin ama pcmde hiç silmeyeceğim 2 simulasyon var 1: ara ara oynamadıgım fakat hiç bırakmadıgım: Street Legal NF2010 motor tamir parça söküp takma yada hurda araba toplamayı seviyosanız bire bir

Bilgisayarımda yok ama en çok oynadığım zamanında gönlümü kaptırdığım tek oyun KNİGHT ONLİNE. Büyüdükte oyun oynamaz olduk.

normal sürümün adı street legal racing redline diye aratırsan torrentı çıkar heryerde ama oyunun esas zevkli kısmı oyuna yapılmış olan NF modu zamundada var ama sorunlu versiyonu oyundan atma yada hata verip kapanma gibi sorunları var. NF modunun v2 diye ayrı bir versiyonu var kısmen daha az sorunlu 2 sene önce indirmiştim rus torrent sitesiydi sanırsam araştırdım ama bulamadım şimdi . ama bence ısınma olarak oyunun normal sürümünü indirebilirsin

NF modu indiriyorum o zaman başka bir yerde yok mamunda da var.

• Swat 4
  • quote:

quote:

quote:

quote:

NF modu indiriyorum o zaman başka bir yerde yok mamunda da var.

dediğim gibi zamundadaki biraz sıkıntılı ara ara oyundan atma hata verip kapanma gibi buglar var. ben tahammül ediyodum hoşuma gittiği için ama çok ilgili değilsen oyundan soğuyabilirsin

• Planescape: Torment
  • GTA IV
  • tribes ascend..
  • Half Life
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Planescape: Torment

• GTA V
  • gta vice city ne bileyim ondan aldığım zevki hiçbir oyundan almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonboy

GTA V

Hocam çıkmadı o henüz yahu
  • vice city
  • tabii ki Max Payne 2. O atmosferi hiçbir oyunda bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twigg

quote:

Orijinalden alıntı: Dragonboy

GTA V

Hocam çıkmadı o henüz yahu

çıkmış oyunlardan söyleyin denmiş mi ki :D öyleyse far cry 3
  • quote:

nasıl yani. anlattığın oyun bayağı ilgi çekici geldi. detaylı anlatır mısın ? nasıl yani bi hurda arabayı alıp tüm parçalarını biz mi takıyoruz. sırf bunun için bile oynanır.
  • üstteki mesajda sürümlerden bahsettim oyunun normal sürümünde az araba ve az parça grafiklerde günümüze göre eski bir müddet sonra sıkıcı oluyor fakat araştırınca oyunun NF diye rus yapımı bir mod gördüm oyun eski haline göre evrim geçirmiş diyebilirim.grafikler eskine göre baya iyi bol araç bol parça eklemişler oyunda ikinci el galeri ve sıfır araç galerileri var. ikinci el galerilerde eksik parçalı araçta hurda araçta bulunuyor. satın alıp en baştan süspansiyonundan amartisöründen marşından pistonundan tutunda kelebek camına koltuguna kadar siz topluyosunuz. topladıgınız araçla ister geziyorsun ister yarış yapıp para kazanıyosun fakat yarış tek drag yarışı oldugu için pek sarmıyor ve yarışta kaza yapma oranı yüksek kaza yapıp arabanızın hurda olup emeginizin gitmesi oyundan soğutuyo . asıl zevkli yanı arabayı toplayıp sokakta gezmek diyebilirim.

• quote:

üstteki mesajda sürümlerden bahsettim oyunun normal sürümünde az araba ve az parça grafiklerde günümüze göre eski bir müddet sonra sıkıcı oluyor fakat araştırınca oyunun NF diye rus yapımı bir mod gördüm oyun eski haline göre evrim geçirmiş diyebilirim.grafikler eskine göre baya iyi bol araç bol parça eklemişler oyunda ikinci el galeri ve sıfır araç galerileri var. ikinci el galerilerde eksik parçalı araçta hurda araçta bulunuyor. satın alıp en baştan süspansiyonundan amartisöründen marşından pistonundan tutunda kelebek camına koltuguna kadar siz topluyosunuz. topladıgınız araçla ister geziyorsun ister yarış yapıp para kazanıyosun fakat yarış tek drag yarışı oldugu için pek sarmıyor ve yarışta kaza yapma oranı yüksek kaza yapıp arabanızın hurda olup emeginizin gitmesi oyundan soğutuyo . asıl zevkli yanı arabayı toplayıp sokakta gezmek diyebilirim.

linki falan varsa atabilir misin hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.