Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.858
Cevap
96
Favori
748.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hondax

Bir ara konuşulmuştu..Farların ortasındaki kısmı kaporta rengine boyatsak nasıl olur? Plastik boya tutar mı? Bu işlemi yaptıran var mı? Ben güzel olur diye düşünüyorum!

Photoshopta bu konuda harikalar yaratan arkadaşlar var. 1-2 çalışma yapıp koyulsa da görsek
  • quote:

Orjinalden alıntı: GrimReaperTH

quote:

Bir ara konuşulmuştu..Farların ortasındaki kısmı kaporta rengine boyatsak nasıl olur? Plastik boya tutar mı? Bu işlemi yaptıran var mı? Ben güzel olur diye düşünüyorum!

Photoshopta bu konuda harikalar yaratan arkadaşlar var. 1-2 çalışma yapıp koyulsa da görsek

İyi fikir! Ben paintte denedim,bişeye benzemedi...Photoshop kurayım bari, ama pek iyi değilim..Arkadaşlar varsa bi çalışmanız paylaşalım...
  • Honda resmi sitesinde CİVİC TYPE - R Ve de CİVİC TYPE S modellerini kaldırmışlar
    modeller kısmında ve fiyat listesinde bu iki model gözükmüyor
    konu hakkında bilgisi olan var mı ?
  • üretimden kaldırmış olmasınlar
  • özel siparişle geliyor zaten, yazmasının bir mantığı yok...
  • Mesela Sedan ya da HB'ye tıklayınca sayfa hata veriyo. Belki sayfayı güncelliyolardır. Yoksa yeni kasa mı geliyo??
  • İngiltere Honda sitesi type-s ve type -r modellerini gösteriyor ama hb yok sitede... Daha önce vardı diye hatırlıyorum!
    http://www.honda.co.uk/car/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hondax -- 15 Nisan 2008; 20:01:45 >
  • güncelliyorlardır
  • quote:

İngiltere Honda sitesi type-s ve type -r modellerini gösteriyor ama hb yok sitede... Daha önce vardı diye hatırlıyorum!

Dostum orda type s fotosuna tıklayınca acılan sayfada 5doors 3doors var 5 i seçince normal hb modeli geliyor yani biraz bakman gerekiyo fazladan
  • aaa sahiden öyleymiş ya, sagol aydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aydin144

quote:

İngiltere Honda sitesi type-s ve type -r modellerini gösteriyor ama hb yok sitede... Daha önce vardı diye hatırlıyorum!

Dostum orda type s fotosuna tıklayınca acılan sayfada 5doors 3doors var 5 i seçince normal hb modeli geliyor yani biraz bakman gerekiyo fazladan

Valla öyle...Ama o zaman şu durum ortaya çıkıyor...Bizim hb, type-s 5 kapı onlar için! Tşk..

• Bütün honda sitelerine baktım, yenileceğine dair hiçbir haber yok...

Bu photoshopcular nerde yaw...Şu bizim farları ayıracak kimse yok mu?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Aydin144

quote:

Valla öyle...Ama o zaman şu durum ortaya çıkıyor...Bizim hb, type-s 5 kapı onlar için! Tşk..

Yok hayır ordada yine honda civic hb olarak geçiyor sadece ana ekrana types fotosu konmuş altında dikkat edersen yine honda civic yazıyor yani sadece iki aracı tek başlıkta göstermiş farkı bu yoksa model olarak felan bizle aynı 3kapılı types diye geçiyor.......

Ayrıca arkadaşlar orada glassroof var opsiyonel olarak süper duruyor keşke burada da olsa

• Glassroof trenini kaçırdık biz
  • Hem ön farların arasını hem arka stopların arasını gövde rengine boyatmak istiyorum...

1-Plastik boya tutar mı?
    2-görüntü nasıl olur?
    3-Bu işi photoshopla yapacak kimse yok mu?

tşk..
  • Tamponda plastik ama ayrı bir özelliği var mı acaba?
  • bence kenardaki gri kısmı, yani çamurlukları ve koruyucuları gövde rengine boyat, güzel duruyor.
  • -1
  • Arkadaşlar, 2004 model hatchbackler hakkında bilginiz var mı? Şu an gündemimde otomatik vites alternatifler var..Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Hem ön farların arasını hem arka stopların arasını gövde rengine boyatmak istiyorum...

1-Plastik boya tutar mı?
    2-görüntü nasıl olur?
    3-Bu işi photoshopla yapacak kimse yok mu?

tşk..

Type-R panjuru diyorum bayi getirir herhalde
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.