Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.858
Cevap
96
Favori
748.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu memleketi karanlık çağlara geri götüremeyecekler, daha nice Mustafa Kemal'ler gelecek
  • inş.
  • topic başlığına bak konuya bak.
    süt demle çay içelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimbilmez

topic başlığına bak konuya bak.
    süt demle çay içelim

Hakkaten doğru diyon hocam ha Civic Typ-s ve LaikLik konuLarını bağdaştıramadım bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimbilmez

topic başlığına bak konuya bak.
    süt demle çay içelim

Arkadasım herkes kendine gore yorumunu yazmış konu geçilmiş burda tartısma yapılmamış degil mi
  • Ayrıca arkadaslar bass works olayını kullanan yada tam olarak ne oldugunu anlatacak olan var mıdır??
  • hb ve type-s'ciler nerde yauuw¿¿
  • Honda kullananın kullandığı arabaya yakışması lazım birazda
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

Honda kullananın kullandığı arabaya yakışması lazım birazda

Kesinlike!!
    Ben şahsen arabamı bildiğim tanıdık birisine satmak isterim satacağım zaman

• dün yeni model yepyeni bir hondanın içinde öcü gibi kapkara giysili türbanlı ürkünç bir kadın kullanıyordu, acıdım arabaya
  • işte en korkulu kabusumu ortaya çıkardınız sayın caucass
    mümkün değil satmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: GrimReaperTH

işte en korkulu kabusumu ortaya çıkardınız sayın caucass
    mümkün değil satmam

Arkadaslar bu bass works e bi yorum yapın nedir ne degildir??Mayısta siparişi vericem siyah hb+zenon+on arka kameralı park sensoru+bass works+18inçlik orjinal jant düşünüyorum....Ne dersiniz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydin144 -- 11 Nisan 2008; 2:09:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Aydin144

quote:

mümkün değil satmam

Arkadaslar bu bass works e bi yorum yapın nedir ne degildir??Mayısta siparişi vericem siyah hb+zenon+on arka kameralı park sensoru+bass works+18inçlik orjinal jant düşünüyorum....Ne dersiniz???

önce arabanın resmini görmem lazım, ona göre öneride bulunayım, yakışırmı yakışmazmı diye

• quote:

quote:

mümkün değil satmam

- Bass works konusunda gerçekten bi fikrim yok o yüzden yorum yapamayacağım.
    - Siyah HB izmir terakki'de gördüm, bindim, inceledim, kurcaladım Cidden 10 numara Bakımı zor!!! (kir, toz, çizik... vs)
    - Kameralı park sensörü takılı değildi incelerken o yüzden kendi gözümle canlı olarak bakamadım. Ama şu an itibariyle 176 sayfa olan "Yeni Honda Civic" topiğinde sahip olan/kullanan arkadaşlar resimlerini koymuşlar... Bence Kesinlikle ben de düşünüyorum. Geri vitese takınca aynada arkayı gösteren bir görüntü çıkıyor. (üstelik gece de gece görüşlü)
    - Xenon hoş olur. Teknik kısmıyla ilgili bi fikrim yok ama genelde 8000k öneriliyor topiclerde. Bir de dışardan daha ucuza kendi beğendiğiniz bir modeli alıp serviste (garantiyi bozmadan) taktırmak öneriliyor.
    - 18' orjinal jant (zaten spor amaçlı olmasından kaynaklanan küçük bi miktar konfor kaybını daha da arttıracaksınız. Bunu da göz önünde bulundurun)

• quote:

Orjinalden alıntı: caucass

quote:

quote:

mümkün değil satmam

önce arabanın resmini görmem lazım, ona göre öneride bulunayım, yakışırmı yakışmazmı diye

Bu type s kırmızıyada aklım gidiyor ama 2si arsında kararsızım kırmızısı arabayı daha iyi gösterir aslında

• bende alırken kırmızı olsun çok istedim honda tr ye bile tel açtım beklerim diye ama getirtmediler ve mecburen siyah aldım.lanet olsun kullandığım şu siyah renge nankör renk yıkat yarım saat sonra toz içinde ve en küçük çizik belli oluyor.eğer aracı boyatacak olursam kesinlikle kırmızı yaptıracağım.
    bende mtec marha 6000 k xenon kullanıyorum çok memnunum ayrıca uzunları,sisleri ve park larıda beyaz ampul yaptım mtec marka...
    18'' i eğer aracı sadece kaymak asfaltta kullanacaksan öneririm.yoksa 17'' bile fazla,süspansiyon zaten sert 18'' i düşünemiyorum bile....
  • Bugün izmir'de saat 9:15 civarlarında altınyolda ilerlerken bir Civic HB (siyah renk) gördüm. Biraz yakınından gitmek istedim ama yetişemedim
  • Update olayını servise sordum, bilgileri bile yok! Böyle bir şey olsa bize bülten gelir bizde size haber veririz dediler...
    Yine renk konusu açılmış, gri derim başka bir şey demem..Siyah çok yakışıyor,tamam ama olayın kullanım yönü çok zor!
    Yakıt tüketimim ortalama 10 lt di..Havalar ısındıkça 9 küsürlere düştü...Başıma gene bir olay geldi, park halinde arka sağ tampona sürtmüşler,1-2 cm boya dökülmüş...
    Yaz geldi,film attırma zamanı...Orta renkte bir film attıracağım..
    Spoyleri sordum, orjinalini 400 küsür, yan sanayisini 200 küsür ytl ye takıyor servis...Spoyler konusunda bilgisi olan bana yardımcı olsun...
  • satılık bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 12 Nisan 2008; 21:00:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hondax

Update olayını servise sordum, bilgileri bile yok! Böyle bir şey olsa bize bülten gelir bizde size haber veririz dediler...
    Yine renk konusu açılmış, gri derim başka bir şey demem..Siyah çok yakışıyor,tamam ama olayın kullanım yönü çok zor!
    Yakıt tüketimim ortalama 10 lt di..Havalar ısındıkça 9 küsürlere düştü...Başıma gene bir olay geldi, park halinde arka sağ tampona sürtmüşler,1-2 cm boya dökülmüş...
    Yaz geldi,film attırma zamanı...Orta renkte bir film attıracağım..
    Spoyleri sordum, orjinalini 400 küsür, yan sanayisini 200 küsür ytl ye takıyor servis...Spoyler konusunda bilgisi olan bana yardımcı olsun...

Servislerin de bişeyden haberi olsa kolumu kescem yaa... sayın Hondax çok geçmiş olsun. üzücü bi haber. Oturduğum yerde bi tanıdığım Volvo S40 aldı, bir hafta sonra çizdiler insan(??)lar! Spoyler konusunda bilgili birisi yardımcı olacaktır ilk fırsatta

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.