Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.858
Cevap
96
Favori
747.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NE YAPALIM.

HERŞEY BİZE DEĞİL BİRAZDA İ-SHİFT SAHİPLERİNE DEMEKKİ????

:)))

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

sadece civic hb i shift için geçerli
    size yok :)
  • Arkadaşlar bende 2008 model Honda Civic elegance vardı daha 10000 km idi bazı ters giden işlerim oldu ve satmak zorunda kaldım fakat bunu alırken Civic Hb içimde kalmıştı hep o zamanlar arabadab 1 kuruş aşağıya indirim yoktu hemde aksesuar olmadığı halde.Şimdi tekrar honda almak için yırtınıyorum Fakat bu sefer hedefin civic Hb öylesine uğradım bayiye fiyat sordum

Deri Koltuk
    Xenon far
    Cam film
    Kameralı park sensörü

Fiyat 50.000 ytl dediler hiç pazarlık etmedim arabanın boşunu 47.000 ytlye saydılar

Sizce fiyat nasıl ..?

Kismet olurda bu aracı alırsam en az beş altı sene binmeyi düşünüyorum anca yenı kasası gelince değiştiririm

Arabamı Saterken cok üzüldüm inşallah bundan sonrası için böyle birşey olmaz.Arabanızın kiymetini bilin arkadaşlar istemeden satmak zorunda kalırsanız cok üzülüyorsunuz sonra .söylenmeyin öyleydide böyleydide diye binin işte paşa paşa

• hb falan filan hikaye ,
    sedan medan bahane
    herkes binsin hondasına şahane şahane

(not: edebiyatım hiiç iyi değil dersem biliyoruminanamayacaksınız.ancak cidden iyi değil yahu)

• quote:

Orjinalden alıntı: Naxos

Arkadaşlar bende 2008 model Honda Civic elegance vardı daha 10000 km idi bazı ters giden işlerim oldu ve satmak zorunda kaldım fakat bunu alırken Civic Hb içimde kalmıştı hep o zamanlar arabadab 1 kuruş aşağıya indirim yoktu hemde aksesuar olmadığı halde.Şimdi tekrar honda almak için yırtınıyorum Fakat bu sefer hedefin civic Hb öylesine uğradım bayiye fiyat sordum

Deri Koltuk
    Xenon far
    Cam film
    Kameralı park sensörü

Fiyat 50.000 ytl dediler hiç pazarlık etmedim arabanın boşunu 47.000 ytlye saydılar

Sizce fiyat nasıl ..?

Kismet olurda bu aracı alırsam en az beş altı sene binmeyi düşünüyorum anca yenı kasası gelince değiştiririm

Arabamı Saterken cok üzüldüm inşallah bundan sonrası için böyle birşey olmaz.Arabanızın kiymetini bilin arkadaşlar istemeden satmak zorunda kalırsanız cok üzülüyorsunuz sonra .söylenmeyin öyleydide böyleydide diye binin işte paşa paşa

Fiyat bence uygun. Şunu da hatırlatmak isterim. izmir terakkide i-shift HB'yi 48.500 gibi bi fiyata bıraktılar (aksesuarsız)

• civic hb yada type-s yanında verdikleri aksesuarlar nelerdir yanında verilen aksesuarsız 48.500 ytl iken aksesuar olarak koyduklarında ve fiyatı ne oluyo?? bilginiz varsa teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

hb falan filan hikaye ,
    sedan medan bahane

(not: edebiyatım hiiç iyi değil dersem biliyoruminanamayacaksınız.ancak cidden iyi değil yahu)

rahmetli ajdarı çağrıştırdı nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

hb falan filan hikaye ,
    sedan medan bahane

rahmetli ajdarı çağrıştırdı nedense

sedan gibiyim sedan sedan
    arkam geniş sen de aban
    civic sedan, civic sedan....
    civ civic cik, civ civic cik, cik cik cik cik civic cik (nakarat melodisiyle okuyunuz)
    şaka bir yana soruları çabuk alalım arkadaşlar, 3 uyarım doldu bile akşama gidiciyim

• yapmayın şu adamın reklamını, para kazanıyo bide üstüne
  • Funk kardeş Ajdara özenip kodese girdi galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan12532

civic hb yada type-s yanında verdikleri aksesuarlar nelerdir yanında verilen aksesuarsız 48.500 ytl iken aksesuar olarak koyduklarında ve fiyatı ne oluyo?? bilginiz varsa teşekkürler
  • birşey demedi ki funk kardeş, alt tarafı bi beste yapmış yani
    ne var bunda anlayamadımki
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimbilmez

arac içine bindiğin zaman, insanın gözü hiç birsey görmüyor ayrı bir dünyada hissediyor insan kendini

kesinlikle yaa
  • Sanatçının ezelî kaderi bu; büyük eserler kodeste yazılır
  • quote:

birşey demedi ki funk kardeş, alt tarafı bi beste yapmış yani
    ne var bunda anlayamadımki

çoğu bitti azı kaldı sayın funkmaster yarın katılacak aramıza kısmetse
  • bu arada bu update konusunda bir şey daha sormak istiyorum müsadenizle, update eğer i-shift şanzımanlı araçların vites geçişlerini hızlandırıyorsa, 0-100 hızlanması da artmış olmalı ama sitede hala bu veri 10.9 olarak gözüküyor.Dolayısı ile bu update aracın 0-100 hızlanmasını ne kadar hızlandırmıştır?
  • funkmaster arkadaşımız için bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum sizleri
  • quote:

funkmaster arkadaşımız için bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum sizleri

• Arkadaslar uzun arastırmadan sonra ins. bende haziranda civic hb mi alıp aranıza katılıcamSimdi son sorularım tercih type s mi hb mi olmalı??Ve type s in kırmızısı nasıldır tavsiye edermisiniz hiç yakından kırmızısını göremedim çünkü....Yoksa siyah mı dersiniz??Hadi son bi gayret bunuda karara baglayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aydin144

Arkadaslar uzun arastırmadan sonra ins. bende haziranda civic hb mi alıp aranıza katılıcamSimdi son sorularım tercih type s mi hb mi olmalı??Ve type s in kırmızısı nasıldır tavsiye edermisiniz hiç yakından kırmızısını göremedim çünkü....Yoksa siyah mı dersiniz??Hadi son bi gayret bunuda karara baglayalım

Biraz kendi tercihinize bağlı. öncelikle 3 kapı (Type-S) mı, yoksa 5 kapı (HB) mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GrimReaperTH

quote:

Orjinalden alıntı: Aydin144

Arkadaslar uzun arastırmadan sonra ins. bende haziranda civic hb mi alıp aranıza katılıcamSimdi son sorularım tercih type s mi hb mi olmalı??Ve type s in kırmızısı nasıldır tavsiye edermisiniz hiç yakından kırmızısını göremedim çünkü....Yoksa siyah mı dersiniz??Hadi son bi gayret bunuda karara baglayalım

Biraz kendi tercihinize bağlı. öncelikle 3 kapı (Type-S) mı, yoksa 5 kapı (HB) mı?

Benim için kapı olayı cok farketmez aslında...Kırmızı renk secenegi olması type s e yonlendiriyor ama bu aracı daha canlı goremedim(kırmızı olanı)nasıldır bilmiyorum ..İki arac arasındaki koltuk farkı nasıldır onu da bilmiyorum tam olarak ondan type s konusunda yardımınızı bekliyorum...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.