Arkadaşlar bende 2008 model Honda Civic elegance vardı daha 10000 km idi bazı ters giden işlerim oldu ve satmak zorunda kaldım fakat bunu alırken Civic Hb içimde kalmıştı hep o zamanlar arabadab 1 kuruş aşağıya indirim yoktu hemde aksesuar olmadığı halde.Şimdi tekrar honda almak için yırtınıyorum Fakat bu sefer hedefin civic Hb öylesine uğradım bayiye fiyat sordum
Deri Koltuk Xenon far Cam film Kameralı park sensörü
Kismet olurda bu aracı alırsam en az beş altı sene binmeyi düşünüyorum anca yenı kasası gelince değiştiririm
Arabamı Saterken cok üzüldüm inşallah bundan sonrası için böyle birşey olmaz.Arabanızın kiymetini bilin arkadaşlar istemeden satmak zorunda kalırsanız cok üzülüyorsunuz sonra .söylenmeyin öyleydide böyleydide diye binin işte paşa paşa
hb falan filan hikaye , sedan medan bahane herkes binsin hondasına şahane şahane
(not: edebiyatım hiiç iyi değil dersem biliyoruminanamayacaksınız.ancak cidden iyi değil yahu)
quote:
Orjinalden alıntı: Naxos
Arkadaşlar bende 2008 model Honda Civic elegance vardı daha 10000 km idi bazı ters giden işlerim oldu ve satmak zorunda kaldım fakat bunu alırken Civic Hb içimde kalmıştı hep o zamanlar arabadab 1 kuruş aşağıya indirim yoktu hemde aksesuar olmadığı halde.Şimdi tekrar honda almak için yırtınıyorum Fakat bu sefer hedefin civic Hb öylesine uğradım bayiye fiyat sordum
Deri Koltuk Xenon far Cam film Kameralı park sensörü
Kismet olurda bu aracı alırsam en az beş altı sene binmeyi düşünüyorum anca yenı kasası gelince değiştiririm
Arabamı Saterken cok üzüldüm inşallah bundan sonrası için böyle birşey olmaz.Arabanızın kiymetini bilin arkadaşlar istemeden satmak zorunda kalırsanız cok üzülüyorsunuz sonra .söylenmeyin öyleydide böyleydide diye binin işte paşa paşa
Fiyat bence uygun. Şunu da hatırlatmak isterim. izmir terakkide i-shift HB'yi 48.500 gibi bi fiyata bıraktılar (aksesuarsız)
civic hb yada type-s yanında verdikleri aksesuarlar nelerdir yanında verilen aksesuarsız 48.500 ytl iken aksesuar olarak koyduklarında ve fiyatı ne oluyo?? bilginiz varsa teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: emrehanci
hb falan filan hikaye , sedan medan bahane herkes binsin hondasına şahane şahane
(not: edebiyatım hiiç iyi değil dersem biliyoruminanamayacaksınız.ancak cidden iyi değil yahu)
rahmetli ajdarı çağrıştırdı nedense
quote:
Orjinalden alıntı: caucass
quote:
Orjinalden alıntı: emrehanci
rahmetli ajdarı çağrıştırdı nedense
sedan gibiyim sedan sedan arkam geniş sen de aban civic sedan, civic sedan.... civ civic cik, civ civic cik, cik cik cik cik civic cik (nakarat melodisiyle okuyunuz) şaka bir yana soruları çabuk alalım arkadaşlar, 3 uyarım doldu bile akşama gidiciyim
yapmayın şu adamın reklamını, para kazanıyo bide üstüne
Funk kardeş Ajdara özenip kodese girdi galiba
quote:
Orjinalden alıntı: hasan12532
civic hb yada type-s yanında verdikleri aksesuarlar nelerdir yanında verilen aksesuarsız 48.500 ytl iken aksesuar olarak koyduklarında ve fiyatı ne oluyo?? bilginiz varsa teşekkürler
birşey demedi ki funk kardeş, alt tarafı bi beste yapmış yani ne var bunda anlayamadımki
quote:
Orjinalden alıntı: selimbilmez
arac içine bindiğin zaman, insanın gözü hiç birsey görmüyor ayrı bir dünyada hissediyor insan kendini
kesinlikle yaa
Sanatçının ezelî kaderi bu; büyük eserler kodeste yazılır
quote:
birşey demedi ki funk kardeş, alt tarafı bi beste yapmış yani ne var bunda anlayamadımki
çoğu bitti azı kaldı sayın funkmaster yarın katılacak aramıza kısmetse
bu arada bu update konusunda bir şey daha sormak istiyorum müsadenizle, update eğer i-shift şanzımanlı araçların vites geçişlerini hızlandırıyorsa, 0-100 hızlanması da artmış olmalı ama sitede hala bu veri 10.9 olarak gözüküyor.Dolayısı ile bu update aracın 0-100 hızlanmasını ne kadar hızlandırmıştır?
funkmaster arkadaşımız için bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum sizleri
quote:
funkmaster arkadaşımız için bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum sizleri
Arkadaslar uzun arastırmadan sonra ins. bende haziranda civic hb mi alıp aranıza katılıcamSimdi son sorularım tercih type s mi hb mi olmalı??Ve type s in kırmızısı nasıldır tavsiye edermisiniz hiç yakından kırmızısını göremedim çünkü....Yoksa siyah mı dersiniz??Hadi son bi gayret bunuda karara baglayalım
quote:
Orjinalden alıntı: Aydin144
Arkadaslar uzun arastırmadan sonra ins. bende haziranda civic hb mi alıp aranıza katılıcamSimdi son sorularım tercih type s mi hb mi olmalı??Ve type s in kırmızısı nasıldır tavsiye edermisiniz hiç yakından kırmızısını göremedim çünkü....Yoksa siyah mı dersiniz??Hadi son bi gayret bunuda karara baglayalım
Biraz kendi tercihinize bağlı. öncelikle 3 kapı (Type-S) mı, yoksa 5 kapı (HB) mı?
quote:
Orjinalden alıntı: GrimReaperTH
quote:
Orjinalden alıntı: Aydin144
Biraz kendi tercihinize bağlı. öncelikle 3 kapı (Type-S) mı, yoksa 5 kapı (HB) mı?
Benim için kapı olayı cok farketmez aslında...Kırmızı renk secenegi olması type s e yonlendiriyor ama bu aracı daha canlı goremedim(kırmızı olanı)nasıldır bilmiyorum ..İki arac arasındaki koltuk farkı nasıldır onu da bilmiyorum tam olarak ondan type s konusunda yardımınızı bekliyorum...