Şimdi Ara

! ! ! Sadece Dont starve kanalımıza Bekleriz ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize hoşgeldin diyorum arkadaşlar .

Arkadaşımın kanalı yakında bomba gibi patlayacak . . .

Herkes bir göz atsın pişman olmayacağınıza garanti verebilirim . . .

Zaten Kanalı açtığınızda tanıtım videosu ve ilk oyun videomuzu gördüğünüzde ne dediğimi anlayacaksınız . . .

Yorumlarınızı Beklerim . . .

Kanalımız : --------------------- https://www.youtube.com/user/ThePembepanterTV ---------------------- buradadır . . .

Sağlıcakla Kalın . . .

• Hadi hayırlısı bakalım ...
  • Tüm videolara tıklayacağım,ama buralara atarak kazanılmaz.İlgi çekici şeyler lazım buradan gelecek en fazla 50 kişi.1000 kişi üzerinden 4 5 dolar kazanabilirsin.Haber çalışın,son dakika haberlerini atın.Hem telif almazsınız,hem olaylar karışık şuan para haber bölümünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daiya

Tüm videolara tıklayacağım,ama buralara atarak kazanılmaz.İlgi çekici şeyler lazım buradan gelecek en fazla 50 kişi.1000 kişi üzerinden 4 5 dolar kazanabilirsin.Haber çalışın,son dakika haberlerini atın.Hem telif almazsınız,hem olaylar karışık şuan para haber bölümünde.

Siz parayı çok düşünüyor olabilirsiniz . HAKLISINIZDA .. Fakat para gerçekten bazı zamanlar 2. planda hatta 3 veya 4. planda kalabiliyor ... Siz burda arkadaşın niyetini bilmeden ona para kazanma hususunda bilgiler vermişssiniz . Bu çok yanlış ... Neden , Çünkü böyle yaparak karşı tarafın hissiyatını ve niyetini bilmeden , kendinize göre bilgiler verdiginiz için . . . .

Tekrar söylüyorum .. İnsanların ne düşündüklerini ve neye niyet ettiklerini bilmiyorsanız yorum yapmaktan kaçının derim ... Bu işe gönül verenler olabilir ve siz böyle imalı bir şekilde konuşunca insanların umudunu kırabilirsiniz .... Belkide kalplerini kırabilirsiniz ... Çok dikkat ediniz ... Zaten ben biliyorum size söyleyeyim : Arkadaşın para için hiç bir düşüncesi yok yukarda da belirtmiş oldugum üzere Bu işi gönül için ve kendisini mutlu etmek için yapıyor .... Ayrıca izleyenleride . . . ..

Ben sizi sadece uyardım ... kusuruma bakmayınız haddimi aştıysam . . .

Saygılar . . . .

• Asla haddinizi aşmadınız benim ki sadece bir bakış açısı ve haklı olduğumu düşünüyorum.O arkadaşı sen misin yoksa? Asla kimseyi kırmak istemem,bakış açısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daiya

Asla haddinizi aşmadınız benim ki sadece bir bakış açısı ve haklı olduğumu düşünüyorum.O arkadaşı sen misin yoksa? Asla kimseyi kırmak istemem,bakış açısı.

Size saygı duyuyorum Fakat o arkadaşı ben degilim ... Benim arkadaşım böyle bir iş içine girmek istedi ... zaten ben olsam söylerdim . . .

Saygılar ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.