Şimdi Ara

** DÜNYAnın En Çılgın ZEKA oyunu (Brain buddies FUN CLUB) güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
3
Favori
16.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveeeet arkadaşlar facebook ta brain buddies' i duymayan var mı aranızda ? Burada toplanalım istedim. Bu çılgın oyundaki skorlarımızı, kupalarımızı, arkadaşlarımız içindeki sıralamamızı konuşalım.

NEDIR BRAIN BUDDIES ?:

- Birinci haftasında 1.5 Milyon dakikalık oynama süresi
    - 8 dilde oynama seçeneği
    - 150 ülkeden kullanıcısı ile en uluslararası Facebook oyunu
    - Facebook kullanıcıları arasında tartışmalara neden oldu: "Kimin beyni en ağır"
    "Brain Buddies" isimli yeni online oyun artık Facebook kullanıcılarının yeni sevgilisi: online olduğu ilk haftada Brain Buddies 1.5 milyon dakikalık (25.000 saat) oynama süresine ulaştı.

Beyin egzersiz oyunu Berlin Merkezli Wooga isimli şirket tarafından geliştirildi ve 1 Temmuz itibariyle 8 farklı dilde piyasaya sürüldü. Daha ilk haftasında, aralarında Iran, Türkmenistan ve Fiji'nin de bulunduğu 150 ülkeden kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Brain Buddies, kullanıcılarına beyin ağırlıklarını ölçmenin eğlenceli bir yolunu sunuyor ve oyun, arkadaşlar arasında kimin en ağır beyine sahip olduğu rekabetine odaklanıyor. Birçok mini oyun ve eğlenceli grafikler oyunun uzunca bir süre eğlenceli bir şekilde oynanmasını sağlıyor.

Mutlu bir kurucu ve yönetim direktörü Jens Begemann "Brain Buddies'i 8 farklı dilde piyasaya sürmek güzel bir şekilde karşılığını veriyor. Facebook'ta kendi türü arasında muhtemelen en uluslararası oyun olan Brain Buddies'e sahip olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Oyunun facebooktaki adresi:

http://apps.facebook.com/brainbuddies

Benim durumum:

Arkadaşlar benim skorum ilk etapta size yüksek gelebilir, bu skor için bayağı bir kastım. Bu skoru yapmamda oyun gruplarında en başarılı olduğum oyunların üst üste gelmeside etkili oldu. Konsantre olun sizde yaparsınız daha fazlasını. benim ilk deneme skorum: 1300 civarıydı.

**********************DH BRAIN LIST: *************************

1) HaaL12 puan: 4329 video: http://www.akilli.tv/video/428792/Brain-Buddies-score.aspx

2) ydeniz88 puan: 4121

3) mc_dyy puan: 3925

4) yakup13 puan: 3664

5) Thoughtless puan: 3559

6) firatayrilik puan: 3246

7) Dh_experience puan: 3184

8) madc0de puan: 3143

9) GzM... puan: 3105

10) berkxxxx puan: 3038

11) 0RhuN!! puan: 2951

12)Nightwish-Nemo puan: 2923

13) kassatura puan: 2729

NOT: Hileli skorları yazmayalım lütfen. Eskiden nette dolaşan bir programla hile yapılabiliyormuş duyduğum kadarıyla fakat şu anda program o hileye karşı önlemini almış. Geçmişte yapılan hileli puanlara yapılacak birşey yok. Ayrıca bu konuyu "favorilerim" kısmına ekleyin. Puanlarınız arttıkça mesajla bildirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 16 Eylül 2009; 18:28:34 >

• benim skor: 2400

hadi millet kimse oynamıyor mu bu muhteşem oyunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 27 Ağustos 2009; 11:49:41 >
  • Ekle beni hocam şimdi verdiğin linl sayesinde girdim.
  •  ** DÜNYAnın En Çılgın ZEKA oyunu (Brain buddies FUN CLUB) güncellendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: axi-laz

maşallah üstad iyi puan yapmışsında 4500 den sonraki puanlar için hilesiz yapılamıyor diyorlar ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 27 Ağustos 2009; 12:38:49 >
  • Bildiğim kadarıyla Einstein'ın beyni normalden daha küçüktü.

Ağırlık ilgisiz diye biliyorum, önemli olan yarıkların derinliği ve çokluğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Bildiğim kadarıyla Einstein'ın beyni normalden daha küçüktü.

Ağırlık ilgisiz diye biliyorum, önemli olan yarıkların derinliği ve çokluğu.

Bunlar ölçü birimi olarak ağırlık demişler . Birazda gırgırına kaçmışlar. Maksat yüksek skor. Özellikle arkadaş listenizdekilerde bu oyunu oynuyorsa değmeyin rekabete. ben listemde 3 kişi ile 2 haftadır çekişiyorum. en son ben yukardaki skoru yapıp en yakın rakibime 400 puan fark attım. Şimdi birazda onlar kassınlar

Bu arada:

quote:

– İlk oyun olan “Brain Buddies” piyasaya sürüldükten sonraki 5 haftada 2.5 milyon kullanıcıya ulaştı.
    – Yeni oyunlar çıkmak üzere
    – Online oyun sektörü krize karşı dirençli olduğunu kanıtladı
    Berlin, 7 Ağustos 2009 – Berlin merkezli Ocak 2009′da kurulmuş olan yeni sosyal oyun şirketi wooga büyümesini sürdürebilmek için gerekli olan finansmanı bir yatırım şirketi olan Holzbrinck Ventures ile kazanmış oldu. wooga’nın ilk oyunu olan “Brain Buddies”, piyasaya sürüldükten sadece 5 hafta sonra Facebook’ta 2.5 milyon kullanıcıya ulaştı ve kullanıcı sayısını her gün 100.000 kişi artırmaya devam ediyor. 200′ün üzerindeki farklı ülkeden kullanıcılar daha şimdiden 100 milyon dakikalık oynama süresini Facebook’un hit oyunu ile geçirdiler. Böylelikle, wooga’nın aldığı yatırım online oyun sektörü gibi krize dayanıklı sektörlerde hala girişimcilerin hala yatırım yapma taraftarı olduğunu göstermiş oldu.
    1 temmuz’da piyasaya sürülen bu zihin egzersiz oyunu, uluslararası oyun geliştirme şirketi olan Berlin merkezli wooga’nın ilk oyunudur. Şu anda, oyun geliştirme takımı tamamiyle yeni oyunlar üzerinde çalışmaktadır ve bu oyunları önümüzdeki aylarda, Brain Buddies’in de gücünden yararlanarak yayınlayacaktır.
    Holzbrinck Ventures’un kurucu ortağı Dr. Lars Langusch “Bir süredir sosyal oyun pazarında araştırmalarımızı sürdürüyorduk ve bu konuda derin bir analiz yaptık. wooga’nın kurucu takımı kararlılığını gösterdi ve sonunda bizi ikna etti” dedi.
    wooga’nın kurucusu ve genel direktörü Jens Begemann deneyimli ortaklarından memnun. Jens Begemann “Holzbrinck Ventures, internet yatırımları konusundaki en saygın yatırım şirketlerinden bir tanesidir. Sosyal ağlarda, örneğin Almanya’nın en büyük sosyal ağı olan StudiVZ gibi bir çok deneyimleri var. bu nedenle, hızla büyüyen şirketimiz için ideal ortak olduklarını söyleyebilirim” dedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendimi iyi sanırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: dh_experience

quote:

Orijinalden alıntı: axi-laz

maşallah üstad iyi puan yapmışsında 4500 den sonraki puanlar için hilesiz yapılamıyor diyorlar ?????

yok yahu o puanı hileyle yaptım ama normalde 3200'lerdeyim.Ama şimdi hile yapılamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkeskin -- 27 Ağustos 2009; 13:07:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RhuN!!

Kendimi iyi sanırdım

12. oyun için çok çok iyi bir skor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 27 Ağustos 2009; 13:14:58 >

• Yüksek puan almada başarılı olduğun oyunların üst üste gelmesi önemli. Gerçi zor oyununda puan katsayısı yüsek. mesela ben ilk oyundaki (hafıza kısmında) meyva tabağı gelince direkt başa alıyorum.

Sizin en başarısız olduğunuz oyun hangisi?

Oyunda yüksek skor için bir an önce çılgın moduna geçmeniz gerekiyor. Bu modda verdiği puanlar yüksek. Çılgında başarısız olduğunuzda tekrar orta ve kolay moda geçiyor oyun. Bunlara dikkat edin. Çılgın moda çabuk geçip uzun süre kalmaya bakın. Ne kadar hızlı olursanız mod atlamalarda o kadar hızlı olur. kolay-orta-zor-çılgın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_abi

Yüksek puan almada başarılı olduğun oyunların üst üste gelmesi önemli. Gerçi zor oyununda puan katsayısı yüsek. mesela ben ilk oyundaki (hafıza kısmında) meyva tabağı gelince direkt başa alıyorum.

Oyunda yüksek skor için bir an önce çılgın moduna geçmeniz gerekiyor. Bu modda verdiği puanlar yüksek. Çılgında başarısız olduğunuzda tekrar orta ve kolay moda geçiyor oyun. Bunlara dikkat edin. Çılgın moda çabuk geçip uzun süre kalmaya bakın. Ne kadar hızlı olursanız mod atlamalarda o kadar hızlı olur. kolay-orta-zor-çılgın.

Evet bende o bölümü sevmiyorum. Neyseki oyunun başında çıkıyor. Çıkınca başa dönüyorum.

Bu arada KOLAY-ZOR-ÇILGIN.... Geçiş aşamaları bunlar. ne kadar hızlı olursan geçişlerde puanın katlanarak artıyor. HIz Hız Hız. Anahtar kelime bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_abi

Yüksek puan almada başarılı olduğun oyunların üst üste gelmesi önemli. Gerçi zor oyununda puan katsayısı yüsek. mesela ben ilk oyundaki (hafıza kısmında) meyva tabağı gelince direkt başa alıyorum.

Evet bende o bölümü sevmiyorum. Neyseki oyunun başında çıkıyor. Çıkınca başa dönüyorum.

Bu arada KOLAY-ZOR-ÇILGIN.... Geçiş aşamaları bunlar. ne kadar hızlı olursan geçişlerde puanın katlanarak artıyor. HIz Hız Hız. Anahtar kelime bu.

pardon orta yokmuş....

evet ne kadar hız o kadar puan.

• Hocam ekle benide.Biraz kastım puan 2500 şimdi tekrar oynuyorum.
  • Benimde 2600...Yaşıtlarım genelde 1200'ler de sünüyor .Benide ekler misin ?
  • Lawagolem , berkxxxx

isimlerinizi ekledim. Resimlere göre puan yazacağım. Puanınızı bir şekilde ispat etmelisiniz. Şimdiden böyle dersek, sıralama daha mantıklı olur, ben o kanaatteyim.

Ayrıca;
    Hile yapanlar boşuna zahmet edip göstermesinler skorlarını lütfen. (geçmişte hile yapılıyormuş, fakat şimdi engellemişler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 27 Ağustos 2009; 17:19:40 >
  • Birazdan resim geliyor.
  • Holey 2800 oldum
  • quote:

Lawagolem , berkxxxx

isimlerinizi ekledim. Resimlere göre puan yazacağım. Puanınızı bir şekilde ispat etmelisiniz. Şimdiden böyle dersek, sıralama daha mantıklı olur, ben o kanaatteyim.

Ayrıca;
    Hile yapanlar boşuna zahmet edip göstermesinler skorlarını lütfen. (geçmişte hile yapılıyormuş, fakat şimdi engellemişler)

Haklısın dostum bu benim şimdilik rekorum.

• Buda benden

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.