Şimdi Ara

sadece güçlü olsun yeter

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar maalesef galaxy ace model telefonum çalındı.zehir zıkkımı olsun.sizden tavsiye rica ediyorum.tekrar ace düşünmüyorum.tek nedeni ise internet ve wi-fi çekim hızının beklentilerimi karşılamaması.rakam 800 lirayı geçmezse iyi olur ikinci el de düşünebilirim.müzik,kamera,dizayn hiç önemli değil.mesela lg optimus 920 3D ye benzer bir hız ve dokunmatik hassasiyeti diyeyim siz anlarsınız demek istediğimi.biraz forumu gezince atrix gözüme çarptı ondada wi-fi çekimi düşük diyen kullanıcı gördüm.galaxy W için 1.4 çok uygulamada çok hissedilmiyor dendi.

• Öncekiiniz Atrix'te olsun. Çünkü bütçeniz uygun görünüyor. Atrix olmazsa Galaxy W ve Xperia Neo V'yi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 10 Nisan 2012; 8:41:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Öncekiiniz Atrix'te olsun. Çünkü bütçeniz uygun görünüyor. Atrix olmazsa Galaxy W ve Xperia Neo V'yi tavsiye ederim.

hacım, nokia da iyisi hangisidir. şöyle excel, pdf formatında dosyları acabilecek,
    günde bir buçuk iki saate yakın konuşabilecek, arada sırada internete girebilecek,
    bol bol mesaj atabilecek, şarjı iyi olmasa bile en azında kötü olmayan bir nokia...
    ne dersin. bu ashalar falan öbürleri falan?
  • 2.el düşünürseniz optimus 3d alabilirsiniz.

0 olarak Atrix alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz57

quote:

Öncekiiniz Atrix'te olsun. Çünkü bütçeniz uygun görünüyor. Atrix olmazsa Galaxy W ve Xperia Neo V'yi tavsiye ederim.

hacım, nokia da iyisi hangisidir. şöyle excel, pdf formatında dosyları acabilecek,
    günde bir buçuk iki saate yakın konuşabilecek, arada sırada internete girebilecek,
    bol bol mesaj atabilecek, şarjı iyi olmasa bile en azında kötü olmayan bir nokia...
    ne dersin. bu ashalar falan öbürleri falan?

Bütçen 800'e kadar ise Asha serisine hiç bakma. Madem uzun şarj istiyorsun 603, 700, 701'e bakabilirsin. Bütçene hangisi uyuyorsa üçünden birini alabilirsin.

• quote:

teşekkür ederim.sıfır olması şart değil.optimus 3D gibi hızlı ve dokunmatiği hassas bir cihaz arıyorum.geri kalan özellikleri vasat olsa iyi olur zira maliyeti düşürmüş olurum.mesela atrix bahsettiğim konularda birebir optimus 3d ile kıyaslanabilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

2.el düşünürseniz optimus 3d alabilirsiniz.

0 olarak Atrix alırsınız.

teşekkürler peki atrix ile optimus 3d yi hız,wi-fi çekim gücü ve dokunmatik hassasiyeti açısından karşılaştırmanızı rica etsem ne önerirsiniz.sıfır olması güzel olur ama fark ciddi ise ikinci el optimus 3d düşüneceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kadar Troll Yeter
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam konuyu gordum hemen dahil oldum cunku ben de bütçe olarak senin gibiyim. Oncelikle 3D düüşnüyordum fakat cihazın büyüklüğü sebebiyle vazgeçtim. Atrix'i ec az önce inceledim, 1 GB ram'a sahip olması cok buyuk avantaj ama bilmelisin ki bu cihazı sıfır alırsan satışta çok kaybedersin. Hatta 2. el bile alsan satarken cok zorlanırsın. Motorola piyasaya hakim bi marka değil, o yuzden f/p oranı yüksek bi marka. Son kullanıcı olmayı düşünüyorsan, Atrix'in S 2 ile karşılaştırma videolarını youtube'dan izleyip tatmin olabilirsin.

Dediğim gibi ben de senle aynı durumdayım ve hala karar veremedim. Ben işlemci ve ram'i iyi olan bi cihaz istiyorum. Rakamım da max 900 TL. Optimus 2x de aklıma girdi ama garantili 2. el bulamadım. Sen de bi bak istersen. İstersen telefon alma işini beraber götürebiliriz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytamal

Hocam konuyu gordum hemen dahil oldum cunku ben de bütçe olarak senin gibiyim. Oncelikle 3D düüşnüyordum fakat cihazın büyüklüğü sebebiyle vazgeçtim. Atrix'i ec az önce inceledim, 1 GB ram'a sahip olması cok buyuk avantaj ama bilmelisin ki bu cihazı sıfır alırsan satışta çok kaybedersin. Hatta 2. el bile alsan satarken cok zorlanırsın. Motorola piyasaya hakim bi marka değil, o yuzden f/p oranı yüksek bi marka. Son kullanıcı olmayı düşünüyorsan, Atrix'in S 2 ile karşılaştırma videolarını youtube'dan izleyip tatmin olabilirsin.

Dediğim gibi ben de senle aynı durumdayım ve hala karar veremedim. Ben işlemci ve ram'i iyi olan bi cihaz istiyorum. Rakamım da max 900 TL. Optimus 2x de aklıma girdi ama garantili 2. el bulamadım. Sen de bi bak istersen. İstersen telefon alma işini beraber götürebiliriz :D

elbette dostum ikimiz aynı yerden alırsak rakamıda 50-100 aşağı çekeriz zira ikimizinde düşündüğümüz modeller sürümü olan cihazlar değil.satıcı bir taşla iki kuş vuracak onun içinde iyi fırsat

• Paslaşalım o zaman :) Guzel bi fırsat yakalarsak PM'leşelim ;)

Bu arada Atrix'e daha detaylı bakıyorum. Gerçekten iyi cihaza benziyor. ICS destegi de olacaksa son kullanıcı olarak alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytamal -- 11 Nisan 2012; 11:43:07 >
  • istanbuldasındır umarım şimdi doğubankı arıyorum iki modelinde fiyatını alıyorum(2 şer tane fiyatını) rakamı pm atarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.