Bildirim
Sadece iki dakikada gelen 1.95 oran !!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hangi site -
Tempo 3et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WhatsApp kur BRO :)
-
böyle çok şımaranlar gördüm canlıda. hep sonunda hüsran olan. neyse tebrikler -
Beni nerden taniyorsun ki ? Benim en dusuk mislilerim bunlar ne is yaptigimi biliyor musun ki bos bis konusuyorsun ? Sen git 5 misli yap
Son oynadigim kupon canlj degil zaten. Simaran felanda yok ben minimum bu sekilde kasa tutarim. Ve son 2 yildir hic zarar etmedi kasam
Son kupon çok mantıklıymış. Benimde kasayı yükseltip çekip yapmam lazım, yarın oynarsanız paylaşım yapar mısınız?
Ben tabiki paylasip hep beraber kazanalim isterim. Ama ben yatinca uzulmeyecegim miktarlara oynuyorum. Gider birisi tum parasini basar benimde canim sıkılır yatarsa
Yarına kupon var mı ? Canlı değil hocam
quote:
Orijinalden alıntı: SpartanStore
Yarına kupon var mı ? Canlı değil hocam
isteğe göre kuponumu yada kafama yatan maçları paylaşırım. -
Büyük bir takım eğer gerçekden köklü ve kaliteli oyunculara sahipse iki maç peşpeşe puan kaybetmez yeterki hoca ve oyuncularda azim olsun.
Örnek bu hafta : Arsenal ve GS ikisinede çok güveniyorum. gece NBA takip ettiğim için sabah arsenalin resmen gol yemesini bekledim :D golü yer yemezde misliyi gömdüm :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X