Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.630
Cevap
184
Favori
179.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkür ederim hocam, Baseus ürünleri genelde kaliteli oluyor, 20.000 mAh olanı var mıdır bu ürünün, eğer varsa Anker'in 20.000 mAh powerbanki mi yoksa Baseus'unki mi alınmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snapdrgn S kullanıcısına yanıt

Valla kimisi de Xiaomi diyor, çözemedim.

• Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt

hocam ankerden sasma diyecegim bu kadar.

Hocam anker daha iyi diyorlar ama hiç kullanmadım. Hep baseus kullandım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erc44 kullanıcısına yanıt
    Her markanın iyi kötü modelleri var. Araştırıp fiyatına değer bir şeyler almanız lazım. Şu iyidir bu iyidir demek saçmalıktan öte değil. İlk mesajda genel olarak alınmayacak modeller belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 11 Şubat 2023; 13:52:33 >
  • Merhaba, bugün D&R da Energizer UE10053 10000 mAh 199TL fiyatla satılıyor , sanırım TR de şuan satış yok yorum bulamadım , bu fiyata nasıldır hızlı şarj ve kullanım kapsitesi olarak alınır mı?
    https://m.n11.com/urun/philips-dlp2111u93-20000-mah-225w-usb-ve-type-c-pd-uc-cikisli-led-gostergeli-powerbank-27068549 bu üründe indirimlerle 500 e geliyor , iyi fiyat mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qesH -- 11 Şubat 2023; 19:39:18 >
  • https://www.hepsiburada.com/mcdodo-mc-8640-magsafe-pd-qc3-0-20-000mah-kablosuz-manyetik-powerbank-gri-p-HBCV000013ZER0

bu marka nasıldır ıphone için bakıyorum.En iyisi anker ve xıaomi mi acaba?

Type C çıkışı yokmuş sanırım hocam.

yeni model ankerlerde var ama onlarda cok pahali.

• Bugün baseus 100w lık powerbank aldım amazondan 1700 e içinden şarj aleti çıkmıyor sanırım neyle şarj edeceğim bunu? Ayrıca iyi mi kötü mü yaptım sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anker güzeldir, çok fazla marka eskittim bozuldu. Binlerce tl vermeyin yazıktır. Elinde sonunda bozulacak..

Peki nasıl şarj edeceğiz hocam? Bendeki cihaz 33W hızlı şarj destekliyor ve type c.

xiaomi 3 pro 20000 mah ;
    type-c den şarj oluyor
    typce c,type-a çıkış ve pd şarj desteği var.
    güncel fiyatını bilmiyorum..

• Powerbank için ürün önerebilir misiniz ?

• rainmanstern R kullanıcısına yanıt

Anker'de uygun yollu type c destekli yok mu hocam, Xiaomi kalitesi nedir bilmiyorum.

anker genel olarak, xiaomi ye göre pahalı marka.

• aliexpress.com
    69.56TRY 73% OFF|PD 18W USB hızlı şarj taşınabilir harici 5V DIY 6*18650 kasa güç banka kabuk pil şarj saklama kutusu el feneri ile| | - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005004116921855.html?spm=a2g0o.cart.0.0.202b406a9I7Et1&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur

aliexpress.com
    64.96TRY 73% OFF|Kendi başına 8*18650 pil tutucu güç banka kılıfı çift USB cep telefonu şarj TypeC 18650 pil saklama kutusu Iphone için Xiaomi| | - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005004658469434.html?spm=a2g0o.cart.0.0.202b406a9I7Et1&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur

• İphone 14 serisi için adaptör bakıyorum. Birkaç çıkış veren modeller arasında Ugreen Nexode serisi yeterince iyi midir? Farklı tavsiyeleriniz var mı? Yoksa orjinal apple adaptörlere mi yönelmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: matmma

İphone 14 serisi için adaptör bakıyorum. Birkaç çıkış veren modeller arasında Ugreen Nexode serisi yeterince iyi midir? Farklı tavsiyeleriniz var mı? Yoksa orjinal apple adaptörlere mi yönelmeliyim?
    Hocam selamlar, yaklaşık 1 yıldır baseus gan2 şarj aletini iPhone 13 te kullanıyorum. Gerektiğinde aynı anda laptopu (huawei matebook) şarj edebiliyorum. Gayet memnunum.

• Baseus adaman mı almalıyım anker a1363 mü? Arasında fazla performans farkı var mı? Ankerin şarj girişinden dolayı endişeliyim, kablo bozuldu vs yenisini bulmak biraz sıkıntılı olur gibi.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.