Bildirim
Sadece Kasa Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bütçe belirtmemişsiniz ama şu sisteme bakın isterseniz...
Eğer biraz daha yükseltmek isterseniz işlemciyi X4 965 yapabilirsiniz, ama bu hali de sorunsuz götürür...
-
ama ben ekran kartını nvdia istiyorum palit marka deil birde anakart gördüğüm kadarıyla Ati Hd4200 ekran kartına uyumlu yoksa yanlış mı biliyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynet52 -- 2 Şubat 2010; 13:44:16 > -
HD4200 olması sorun yaratmaz öncelikle 785 çipsetler de o.b vga geliyor sorun teşkil etmez yani bu gayet iyi bir karttır.
GTX260 olarak herhangi bir marka seçebilirsin Nvidia da f/p olarak şu ara bu kart iyi yani GTX260 sp216 olan modeller.
Yazdığım Palit SONIC ise özel soğutmalı ve hız aşırtılmış bir modeldir memnun kalırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Eğer biraz daha yükseltmek isterseniz işlemciyi X4 965 yapabilirsiniz, ama bu hali de sorunsuz götürür...
Bu sistem güzel
''ama ben ekran kartını nvdia istiyorum palit marka deil ''
Ekran kartı zaten Nvidia.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KızılejdeR
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Bu sistem güzel
''ama ben ekran kartını nvdia istiyorum palit marka deil ''
Ekran kartı zaten Nvidia.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X