Bildirim
sadece madeni para mı yasak?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Peçete falanda sokamıyoruz kapıda bıraktırıyorlar. Şeffaf su şişesi dışında her şey yasak ama o görevlinin ve aramayı yapan kişinin insafına kalmış. Çünkü tüm metal aksesuarlar yasak fakat kızlar tel tokayla falan giriyorlar. Geçen sene banknotla ben girebildim. Cebimde kalmış arayan farketti gösterince tamam dedi ama demeyebilirdi de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takasindirimm -- 14 Mart 2015; 17:35:52 > -
Peki teşekkürler dostum. -
quote:
Orijinalden alıntı: frevor6547
Arkadaşlar sadece madeni para mı yasak yoksa banknotta yasak mı?
Dostum sen ne olur ne olmaz ayakkabına bir kağıt para sıkıştır geçen sene ben yapmıştım birşey olmadı. -
Babam polis aramadan gönderiyorum ögrencileri diyo babam gelirse rahatsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kağıt para serbest. Üzerinde işaret vb. olmayacak. Belgede yazması lazım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Donuna koy gir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alırımanahtarını -- 14 Mart 2015; 17:48:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belgede sadece madeni yazıyor kağıt hakkında bilgi yok -
Geçen sene görevli pantolunun içine sokmaya çalışmıştı elini -
O geldi de aklıma ya yakalanırsam diyorum -
Peçete sokmak yasak mı acaba ? 1-2 tane alerjik bir hastalığım var. Birde yazın ameliyat oldum akıntı olabiliyor eğer tozlu bir sınıfsa. Bilen birisi cevaplayabilir mi ? -
Bana göre eğer durumundan bahsedersen peçeteyi zaten biz veriyoruz derler bazıları almaz, bazıları da insaflı davranır yani şansına bağlı -
Geçen sene tüm lys sınavlarına kağıt para ile girdim. Ygs de de aynı. Belki görevli bilmiyordur sorun ederse refakatçim yok eve nasıl dönecem de bırakırlar. Para üzerinde işaret, imza vb olmasın yeter.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X