Şimdi Ara

Sadece müzik ve WhatsApp

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi sadece müzik dinlemek için ve WhatsApp için kullanacağım bir telefon alacağım qwerty tercihim. Sıfır bulmak zor ama 2.el önerebileceğiniz bir telefon var mı?

• htc m8 veya note 4
  • butceniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackBerry Q5 veya az daha yuksege Q10

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WenyaNiss kullanıcısına yanıt
    Eski blackberry cihazlara yönelmeyin.Zira eski modellerde internet için bis paketi almak mecbur. Kullanışlı olmuyor o yüzden. Yeni nesil bb cihazlarda bis mecburiyeti yok. O yüzden Blackberry q5 veya q 10 önerilir. İki modelinde sıfırları var. Bütçe az ise 300-400 lira civarı Blackberry q5 iyidir. 500-700 lira civarı blackberry q10 iyidir.

bu arada yukarıda note 4 diyen arkadaşı kınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullaharif -- 2 Şubat 2015; 23:24:15 >
  • Cok dusuk butcede blackberry Q5 bence.

• Teşekkür ederim yardımlarınız için fakat bütçeyi pek yüksek tutmak istemiyorum. Telefondan bunaldım mı desem teknolojinin birden gelişmesiyle dört bir yanımız bilgisayar, telefon, tablet doldu baydı mı desem.. O yüzden müzik çalacak ve WhatsApp kullanabileceğim bir telefon arıyorum. Aslında Nokia qwerty modellerine baktım E72, E6 falan fakat düşünüyorum 2.el neden kullaniyim milletin ellenmişini diye. Eski BB modellerini araştırıyodum bu BIS olayı baya kafa karıştırmıştı. Bir yerde farklı, başka bir yerde farklı şey yazıyorlar..
    BB Q5 için ise ısınamadım nedense o telefon modellerine. Dokunmatik olsun istemiyorum artık basmatik olsun çıt çıt sesi hissediyim.
    Çıkmazdayım. Neyse yorumlarınızı bekliyorum.
    Uzun yazmışım, kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WenyaNiss -- 2 Şubat 2015; 23:57:18 >

• WenyaNiss kullanıcısına yanıt
    Q5 kendini size aşık eder hocam, ki zaten q10 ile tek farkı dış kasası.(hemen hemen). Telefonculardan filan bulup en azından birkaç dakika deneyimlemenizi öneririm. Bu arada ben q5 hiç gerçekte görmedim, q10a göre yorum yapıyorum
  • Curve 8520 al kullan bis olmadan mail alamaz appword dan uygulama indiremez gps kullanamaz dahili facebook twitter uygulamasini kullanamazsiniz wifi ye baglanip saydiklarimi yapabilirsiniz whatsapp kullanabilirsiniz internete girebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 6+ alın hocam. Whatsapp ve müzik konusunda iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.