Bildirim
Sadece Netflix Youtube için medya oynatıcı önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amazon firetv, mi box. -
Sadece Netflix ve Youtube için alıyorsan kesinlikle Roku Express almalısın bence. -
Google Chromecast. -
chromecast cihazında netflix uygulaması var mı? -
Evet Netflix'i %100 desteklemektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B91582C3 -- 21 Haziran 2019; 18:17:49 > -
Hocam ben başka cihazdan yansıtma yapılıp öyle izleniyor diye biliyordum. Bağımsız çalıştığını bilmiyordum. Kumandasını da hiç görmedim. O yüzden sordum. -
Hocam yansıtma mantığıyla çalışıyor zaten. Cep telefonunuzu kumanda olarak kullanabilirsiniz, ayrı bir kumandası yok. Ama insanların bilmediği şey genelde şu oluyor; Chromecast'ten Youtube veya Netflix'teki bir yayını tv'ye gönderdiğinizde Chromecast yayını 5 sn. içinde önbelleğe alıyor ve sonrasında telefonunuzu dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Yani Smart View'de olduğu gibi tv'den izlediğiniz yayının eş zamanlı olarak telefonunuzun ekranında da oynaması gerekmiyor. -
Roku express e bak. Forumda olgu Erhan diye bir arkadaş satıyordu sıfır.. -
Anladım hocam ama bu tarz kullanım her kullanıcıya hitap etmez. Mi boxtada chromecast var. Çok nadir kullanıyorum. -
Sadece Netflix ve Youtube için istediğinizden ötürü Google Chromecast önerdim hocam. Mi Box'ta yerleşik olarak Netflix ve Youtube uygulamaları bulunduğundan Chromecast özelliğini kullanmanıza gerek kalmaz zaten.
Siz normalde telefonunuzdan Netflix veya Youtube uygulamasını açıp nasıl video izliyorsanız tek fark bunu yaparken telefonunuzun ekranında beliren "Cast" butonu ile görüntüyü TV'ye yollamak. Hepsi bu.
Bende hem Google Chromecast hem de Mi Box var. Turkcell TV+, Blutv gibi programları kullanmayacaksanız, sadece Netflix ve Youtube için Chromecast çok daha pratik bir cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B91582C3 -- 23 Haziran 2019; 1:22:3 > -
Merhaba, humax f3 espresso cihazda netflix 4k destegi var mi bunu nasil ogrenebiliriz?
Tesekkurler -
4k netflix i kim bulmuş da Allah ın humax ı cihazına koysun. Boşuna para dökmeyin böyle cihazlara. Amazon free stick 4k al en temizi..quote:
Orijinalden alıntı: impressM
Merhaba, humax f3 espresso cihazda netflix 4k destegi var mi bunu nasil ogrenebiliriz?
Tesekkurler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X