Şimdi Ara

SADECE PANASONİC TAVSİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onurokan

compact fotograf makinalarında iç mekan çekimleri genellikle kötü sonuçlar verir ama lx-5 bu konuda slr makinalar gibidir eski model olmasına rağmen hala birçok makinadan iyi ama fiyatı birçok yeni makinadan pahalı. CCD sensöre sahip eski makinaların daha iyi fotograf sonuçları verdiği bi gerçek. lx-5 tavsiye ederim bulabilirsende tz7 müthiş bir makina hala çoğu makina ile yarış edecek düzeyde kesinlikle pişman olmazsın yeterki sorunsuz olanını bul sıfırı yok 2. elide göremedim sitelerde herhalde kimse satmak istemiyor :)

LX 5 Mİ GF 3 MÜ
  • gf sınıfından vazgeçtim lx5 mi tz 30 mu
  • Ben abd den zs20/tz 30 getirteceğim,uzun zamandır araştırıyorum.Doğubankta da inceledim,bütçe aralığıma göre 2 makine bana hitap ediyor.Lumix tz 30 ve powershot sx 260 hd.Şu anda kullandığım makineler Nikon D90 + 18-105 vr dx nikkor lens ve canon powershot sx 110 is.Canon u da yurtdışından getirtmiştim,4 sene kadar işimi gördü,açıkçası gözle görülür bir şikayetim olmadı,zira eti budu belli.Gündüz çekimlerinde kullandım,ışığın az olduğu ortamlarda düzgün af yapamıyor,noise oluyor ama neticede basçek makine.Plastiği tahminimce çok kaliteli olmadığından ve yazın tatilde çokça yanımda gezdiğinden yıprandı ve pil kapağının tırnağı gövdeden ayrıldı,kapanıyor ancak aralık kalıyor.Bir de dolu kalem pilleri boş göstermeye başladı,ömrünü tamamlıyor.Manuel ayarlarından çok faydalandım açıkçası,bolca deneme yapma şansım oldu,kendisine teşekkür ederim :).

İncelediğim kadarı ile sx 260hs malzeme kalitesi olarak fena değil,çekimleri de malum canon işi,renkler canlı,keskinlik fena değil,az ışıklı ortamda fena değil bana göre noise reduction yaparken keskinlik de gidiyor ya neyse...Yine manuel ayar yapmak mümkün vs.Ben tercihimi tz30 dan yana kullanıyorum zira ,gündüz çekimlerinde kullanacağım,aile fotoları,gezi fotoları,videoları,arada makro çekimler vs ,hdri çekmesi çok umurumda değil zira bunu photomatrix gibi programlarla da yapabiliyoruz.Ancak söylemeden geçemeyeceğim,malzeme kalitesi üst düzeyde,çok sağlam yapısı var,tek anlayamadığım o kasaya ,ucuz görünümlü düğmeyi ( lcd kısmında yer alan ) ne akla hizmet koymuşlar anlamak mümkün değil,aynı playpack tuşunda olduğu gibi.
    http://www.flickr.com/groups/tz20/pool/ fotolar gayet iş görür nitelikte ,her ne kadar hap kadar olsada lens leica imzalı. Canon sx110is imin objektifinde ki kaplama( anti röfle sanırım ) 1 senede gitti.tz 30 da sx 260 hs de japon malı.

Bana ulaşmak isterseniz kaydedebilirsiniz,hoşçakalın.
    msn:burulut@hotmail.com

Pekin Burak Bulut
    Endüstri Ürünleri Tasarımcısı / İçmimar
    Muay Thai 9.khan.Lisanslı ( koyu kahverengi kuşak) eğitmeni.
    Luta Livre (Nogi Jiu Jitsu) Stajyer Eğitmen.
    https://www.facebook.com/burak.bulut.39566

• Bana cebimde tasiyabilecegim, hafif, kompakt bir panasonic cihaz oneriniz var mi?

Acik aydinlik alanda genis, derinlikli manzaralari iyi; gece los aydinlatmali alanda kisa mesafe orta kalitede cekim yapabilecek bir cihaz olmasi yeterli.

Sz siniflari ilgimi cekti. Tz10 agir gibi geldi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Panasonic LF1 e bakın derim.
    Aslında en iyisi Panasonic LX10 ama daha yeni çıktı, fiyatlar pahalı, temini zor olur.

TZ100 ve LX7 de var ama onlar hantal kaçabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 28 Ocak 2017; 16:50:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.