Şimdi Ara

Sadece R.a.p.i.d.s.hare de yaşadığım problem * (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar premium ile şimdiye kadar hiç 60 ve üstünü görmedim......

Dediğim gibi en az 6 dosya aynı anda yükleyin...
  • evde işte şimdiye kadar farketmedi

hep sınırları zorluyorum

2 mb ile 210 kb

4 mb ile 420 kb ile indiriyorum
  • işte benim anlatmak istediğim bu rapid bize hizmette sınır tanımıyor gerçekten hızlılar bence bende bir problem var

I have a slow upload- and/or download-speed! What can I do?

Our network-connections are far from being full. We always buy more bandwidth than we really need in order to avoid bottle-necks. Neither uploading nor downloading is limited! If you still have a slow upload-speed, try choosing a different network-path for uploading your files. You can choose from three different network-paths in the upload-form. When downloading files, you can select three different download-paths as well. If all paths are slow, the only thing you can do is to call your local provider and complain there.

Türkçesi

R.a.p.i.d.S.hare sunucularının dolu ve ya çok yoğun olması söz konusu değildir. R.a.p.i.d.S.hare her zaman ihtiyacı olanın çok üzerinde bandwidth satın almakta ve kullanıcılarının hizmetine sunmaktadır.Download ya da Upload için hız limiti kesinlikle yoktur.Eğer upload konusunda hız sorunu yaşıyorsanız, başka bir ağ yolu (network-path) seçmeniz faydalı olabilir. Download içinde 3 farklı download linki (download-path) mevcuttur. Bunlardan en hızlı olanı kullanabilirsiniz. Yine de sorun yaşıyorsanız servis sağlayınızdan kaynaklanan bir sorun olması sözkonusudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misfits -- 8 Ağustos 2007; 22:08:08 >

• Evden sürekli 122 kb/s de iniyor hafif dalgalanmalar oluyor ama en az 115 kb la iniyor ben server seçmiyorum direk IDM ile indiriyorum premium hesapla hatta bügün okuldan 3,5mb/s ile indirdiğim dosyalar oldu. Bazen 200 KB/S ile de indiyordu ozamanda 10 dosya aynı anda indiriyordum. yani rapidshare yeterince hızlı en azından ben indirirken.
  • peki @Rosenrot ustam paraya kıyıp bizde premium alabiliriz. ama onunda download sınırı varmış öyle duydum beee hem para ver üyelik satın al hemde sınırı olsun ne saçma şey

peki bunun sınırı ne kadar sen bilirsin (günlük ve aylık sekilde)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezer.net

@semtex960 hocam bu arada sen r.a.pid.shareye dosya upload ettin mi?

Ettim hocam niyeki?
  • Sınır az değil merak etme, 3 gün üstüste indirme mi neydi (bi ara almıştım premium) onun gibi bişeyi sınırlamışlar yani üyelik başına sınır yok, sadece cok yüklenmeyesin diye. Bence premium almak çok mantıklı, internet download accelerator yükle ordan download listesi fln da yaparsın sonra gece bırak bilgisayarı açık ohh
  • quote:

peki @Rosenrot ustam paraya kıyıp bizde premium alabiliriz. ama onunda download sınırı varmış öyle duydum beee hem para ver üyelik satın al hemde sınırı olsun ne saçma şey

peki bunun sınırı ne kadar sen bilirsin (günlük ve aylık sekilde)

5gün içinde en fazla 25 gb indirebiliyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

@semtex960 hocam bu arada sen r.a.pid.shareye dosya upload ettin mi?

Ettim hocam niyeki?

tamam hocam gerek kalmadı.. upload la ilgili bir problem vardı çözdüm. sağolasın
  • @semtex960 arkadaşında da dediği gibi 5 gün için 25 Gb limiti var.
  • Rapidshare hala 100 kb/s lere bile çıkamadan download veriyor, acaba problem bende olabilirmi ?

Bağlantı hızım ama normal torrent 440 görüyor.
  • Cogent i seç...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.