Şimdi Ara

Sadece R.a.p.i.d.s.hare de yaşadığım problem *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 4mbit kulanıyorum fakat downloadım toplamda 180 lerde gezerken rapidden bir yükleme açınca yaklaşık 25 lerde indiriyorum r.a.p.i.d.s.hare bu kadar yavaş olamaz diyesi geliyor insanın siz ne diyorsunuz.. Speedtest sonucum gayet iyi hiçbir sorunum yok rapidsahredende 5 gündür indirdiğim bütün dosyalarda aynı sorun var 25-30 u geçemiyor...5 gün öncesine kadarda zaten 256 k kullanıcısıydım 25 normal geliyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misfits -- 8 Ağustos 2007; 20:21:56 >

• level serverlerini kullan arkadaşım; Level 4 'ü öneririm.

(her ne kadar bana yardım edilmesede, ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım )
  • bende de öyle 512 kablo internet kullanıyorum . bazen 30 u geçmiyor 15 le fln indirio.
  • neredeyse hepsini denedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Misfits

neredeyse hepsini denedim...

ama bende level 4 sorun yapmıyor, günün her saatinde 100 ün altına indiğini görmedim, diğerleri dalgalanma yapıyor ama Level 4 değil.

bölgendeki bağlantıda sorun olabilirmi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeZe® -- 8 Ağustos 2007; 20:32:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezer.net

quote:

level serverlerini kullan arkadaşım; Level 4 'ü öneririm.

(her ne kadar bana yardım edilmesede, ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım )

(edit: bu arada sonucu buraya yaz, ama büyük ihtimalle stabil 100 Kb/s yelerde indireceksin. )

Şöyle açıklamam Gerekirse r.a.p.i.d.s.hare sunucusuna girdim ve faq kısmından şu metni buldum:
    I have a slow upload- and/or download-speed! What can I do?

Our network-connections are far from being full. We always buy more bandwidth than we really need in order to avoid bottle-necks. Neither uploading nor downloading is limited! If you still have a slow upload-speed, try choosing a different network-path for uploading your files. You can choose from three different network-paths in the upload-form. When downloading files, you can select three different download-paths as well. If all paths are slow, the only thing you can do is to call your local provider and complain there.

Türkçesi

R.a.p.i.d.S.hare sunucularının dolu ve ya çok yoğun olması söz konusu değildir. R.a.p.i.d.S.hare her zaman ihtiyacı olanın çok üzerinde bandwidth satın almakta ve kullanıcılarının hizmetine sunmaktadır.Download ya da Upload için hız limiti kesinlikle yoktur.Eğer upload konusunda hız sorunu yaşıyorsanız, başka bir ağ yolu (network-path) seçmeniz faydalı olabilir. Download içinde 3 farklı download linki (download-path) mevcuttur. Bunlardan en hızlı olanı kullanabilirsiniz. Yine de sorun yaşıyorsanız servis sağlayınızdan kaynaklanan bir sorun olması sözkonusudur.

Adamların doğru söyledikierne inanıyorum çünkü en son bağlantı kapasitesini 110 gbite çıkarmışlardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misfits -- 8 Ağustos 2007; 20:33:39 >

• evet doğru, dedimya senin bölgendeki portlarda sorun olabilir.

Download hızını paylaşım programlarında denedin mi? birde Download.com 'dan herhangi bir program indirerek denemeni öneririm. program 10 - 20 MB civarı olsa yeterli.
  • quote:

evet doğru, dedimya senin bölgendeki portlarda sorun olabilir.

Download hızını paylaşım programlarında denedin mi? birde Download.com 'dan herhangi bir program indirerek denemeni öneririm. program 10 - 20 MB civarı olsa yeterli.

Torrentten 440 ve üzeriyle çekiyorum...
  • o zaman sana hantal zamanlarımı denk geliyor?

ben şuan level 4 'ten çekiyorum ve stabil 105 Kb/s. de. torentde o hızlardaysa rapidsharenin sana garazi mi var?

çok enteresan bir durum.
  • Hocam rapid premium olmayan userlara ikinci sınıf user gözüyle bakıyo insanları premium almaya zorluyo
  • Haklısın dostum insanı rapid premium almaya zorluyorlar ama alıncada değişiceği ne malum belki yine sap gibi kalıcaz ortada bunn bi çözümü olmalı sorun bize açtıkları portlarla alakalı olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Hocam rapid premium olmayan userlara ikinci sınıf user gözüyle bakıyo insanları premium almaya zorluyo

tamam hocam da ben de free kullanıcıyım (hiç prenium kullanmadım nasıl bişey bilmem )

benim hiçbir sorunum olmuyor günün her saatinde 100 Kb den aşağı inmiyor. hatta ben bu durumdan sıkılmaya bile başladım, çünkü 15 dk da yükleniyor bilgisayarın başından ayrılamıyorum, hemen modem kapat aç yeniden başlat.

önceden bir aile ortamı vardı; başlatıyordum downloadı 1 saat vaktim vardı evde dolanıyordum, işlerimi yapıyordum, yemeğimi yiyordum... şimdi oda yok

(edit: harf hatası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeZe® -- 8 Ağustos 2007; 20:59:17 >

• şimdi rapidsahre.de den bir link denedim 220 civarında seyrediyo...
  • @semtex960 hocam bu arada sen r.a.pid.shareye dosya upload ettin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeZe® -- 8 Ağustos 2007; 21:04:16 >
  • quote:

şimdi rapidsahre.de den bir link denedim 220 civarında seyrediyo...

hangi server o hocam? hep onu denemelisin bundan sonra, yani hep böyle keşfedeceksin, mesela benim burda Level 4'le tam randuman alırken senin orada farklı serverler daha etkin olabilir
  • quote:

@semtex960 hocam bu arada sen ****ye dosya upload ettin mi?

Download via Level(3)
    Download via TeliaSonera
    Download via GlobalCrossing #2
    Download via Cogent
    Download via Cogent #2
    Download via Level(3) #2
    Download via Level(3) #4
    Download via Teleglobe
    Download via GlobalCrossing
    Download via Level(3) #3
    Download via TeliaSonera #2

ben denedim ve sonra test ettim burda gördüğün kadar server var ama gereksiz değilmi biraz...
  • quote:

quote:

şimdi rapidsahre.de den bir link denedim 220 civarında seyrediyo...

hangi server o hocam? hep onu denemelisin bundan sonra, yani hep böyle keşfedeceksin, mesela benim burda Level 4'le tam randuman alırken senin orada farklı serverler daha etkin olabilir

r.a.p.i.d.s.hare.de den sözetmiştim r.a.p.i.d.s.hare.com olsa canıma minnet
  • Arkadaşlar yapmanız gereken şey tek dosya değil, aynı anda 6 dosya indirmektir... Ondan sonra görün siz neler oluyor
  • nedense Download via Cogent ,Download via Cogent #2 bu 2 server daha hızlı gibi geldi bana diğerlerinde bende 15-20 ye düşüyorum bazen yarım kalıyor ancak bunlarda sorun cıkmadı.
  • Şuan hepsini test ettim genel olarak en fazla 60 leri görebiliyorum çok büyük bir hzla download geriye doğru gidiyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.