Bilgisayarım hayliyle eski "World of Warcraft TBC" doneminden kalma yeni oyunları ya oynayamıyorum yada ozelliklerini, grafiklerini minimumdayken oynayabiliyorum peki ben gitsem 4 gb RAM'i 8 yada 16 yapsam ama bilgisayarda baska hiç bir sey değiştirmesem bu oyunları oynayabilirmiyim yoksa illa ekran kartı vs. değiştirmek gerekir mi? (bilgisayarlar hakkında pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.) Teşekkür ederim. Şuan kulladıgım bilgisayar;
İşlemci:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+ 2.80GHz RAM: 4 GB Sistem Türü:64bit gerisi hakkında bir bilgim yok
sistemin eski ve ddr2 ramde 16gb yapamazsın anakartın desteklemiyordur zaten.gereğinden fazla ram hızlandırmaz oyunları 4gb yeterli o sisteme.ram yüzünden değil yaşadığın sorunlar işlemci zayıf en başta ve değiştirebileceğin bir model yok 6000 modeli var 3 ghz değiştirdiğine değmez.baştan sistem kurman lazım.
Teşekkürler. Peki toplama bilgisayar mı daha iyi olur gaming için yoksa düzülü mü? ve önerebileceğin bir şeyler varmı? aynı oyunları defalarca bitirmekten bıktım.
toplama daha iyi olur duzgun hazir sistem cok zor bulursun bulsan bile cok pahali olur.forumun sistem tavsiyeleri bolumu var hicbir sey bilme sadece butce soyle ve sadece kasa mi monitor de olacak mi bunu belirt sana duzgun bir sistem kurarlar.
sen ekran kartının ne olduğunu öğren muhtemelen kötü bit karta sahipsin. Bilgisayarım'a sağ tıkla özelliklere gir sol üst menüden aygıt yöneticisine gir oradan görüntü bağdaştırcına git ne olduğunu öğren.