Şimdi Ara

Sadece Referans.! Akbank 125 TL | Turknet 65 TL | Cepteteb 40 TL | Enpara 25 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Diğer #Enpara #Garanti #Akbank Firma #CepteTeb
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

AKBANK - 125 TL - Sadece aşağıdaki maddeleri okuyup referans kullanacak kişiler yazsın.

Daha önce Akbanklı olmamış kişiler referansımı kullanarak müşteri olması halinde 125 tl ödeme yapıyorum. Kredi kartı değil sadece hesap açmanız yeterlidir.

1. Uygulamayı indirin ve Akbanklı ol linkine basıp bilgileri doldurun. Referans kodunu eklemeyi unutmayın

2. Mobil başvuruda, yeni kimlik kartı ve Nfc özellikli bir telefon gerekli.

3. Kimliğin ön ve arka yüzünü çektikten sonra yüz fotonuzu çekiyor, eğer kimlikteki ile kişi yüzünüz eşleşmezse şubeye yönlendirebilir.

4. Bilgiler tamamlandıktan sonra canlı müşteri hizmetleri görüşmeye açılıyor. Yoğunluk olduğundan tekrar dene butonuna sürekli basmanız gerekir.

5. Temsilci kimliğinizi doğrulayacak sonra uygulama içinden istenen ürünler için belge onayları tıklama ile yapılıyor. Wifi de sorun olma durumu var mobilden deneyebilirsiniz.

7. Uygulamaya başarılı girişin ardında işleminiz tamamlanıyor. Yaklaşık 1 saat sora ref sahibine sms gidiyor. (Ortalama süre)

İlk kez müşteri olanlara özel kampanyalar için aşağıdaki linkleri incelemeyi unutmayın

axess
    Hemen Akbanklı olup, İlk Kez Cebe İnen Axess'e Başvuranlar, 500 TL’ye Varan Chip-Para Kazanıyor!
    https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/15121/hemen-akbankli-olup-ilk-kez-cebe-inen-axesse-basvuranlar-500-tlye-varan-chip-para-kazaniyor

_______

TURKNET - 65 TL

Turknet'e referansımı kullanarak abone olmanız halinde hem 1 Ay Bedava kullanıyorsunuz hem de 65 tl ödeme yapıyorum.

_______

Garanti - Kampanyayı durdurmuş - Aktif değil

Daha önce Garanti müşterisi olmamış kişiler referansımı kullanarak müşteri olması halinde 50 tl ödeme yapıyorum. Müşteri olduğunuzda Garanti bankasından da 100 tl alacaksınız. 100+50 tl ödeme almış olacaksınız. Kredi kartı değil sadece hesap açmanız yeterlidir.

_______

Cepteteb - (Kredi Kartı) 40 TL - (Emekli Maaşı) 140 TL

Cepteteb kredi kartına benim referansım ile başvuran kişilere 40 tl ödeme yaparım. Emekli maaşını benim referansım ile Teb'e taşıyana ise 140 tl ödeme yaparım. Diğerlerinin aksine bu referans kredi kartı başvurusu yapılınca geçerlidir. Emekli maaşı için ise kredi kartı şartı yoktur sadece adım soyadımı kullanmanız yeterlidir.

Yeni müşteriler için bazı kampanyalar.

www.cepteteb.com.tr
    Vodafone’lulara Özel CEPTETEB Fatura İade Kampanyası | CEPTETEB | CEPTETEB
    https://www.cepteteb.com.tr/vodafone-fatura-iade-kampanyasi
    www.cepteteb.com.tr
    CEPTETEB Taksitli Nakit Avans Kampanyası | CEPTETEB | CEPTETEB
    https://www.cepteteb.com.tr/taksitli-nakit-avans-kampanyasi

_______

Enpara (Kredi Kartı) - 25 TL

Referansımla Enpara müşterisi olup kredi kartı alanlara 25 tl ödeme yapıyorum.

İletişim için pm. Pazarlık mesajı atmayınız. Referanslarıma bakınız.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 20 Nisan 2022; 16:31:49 >

• pm atıldı.

• pm yanıtlandı

• Akbank için kendisinden ödeme aldım. Süreç hızlı ilerledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepteteb kodu mevcutmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.