Şimdi Ara

Yemeksepeti 200 tlye 115 tl geri ödeme kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
4.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemeksepeti 200 tlye 115 tl geri ödeme kazanma Yemeksepeti 200 tlye 115 tl geri ödeme kazanma

Vodafone pay %20 geri ödeme tutarıyla birlikte toplamda 40+75 tl geri ödemesi var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar bile kampanya yapmaya başladıysa yakında esnaf takır takır dökülür.

• AsiRuhi A kullanıcısına yanıt

Yemek sepeti kampanyası eksik olmuyor ki!

Sen yenisin galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soyken kullanıcısına yanıt

Valla getir kampanyaları başladığından beridir o tarafa kaydım. En son vodafone kupon falan dağıttığında güzel oluyordu yemeksepeti.

• soyken kullanıcısına yanıt

?? Sen yenisin yemeksepeti yeni başladı kampanyalara bir kaç yıldır var

• Kampanya şartlarını okumaktansa yüksek lisansa başlarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son kullanım süresi çok kısa

26 Aralık’ta bakiye yüklenecek
    31 Aralık’ta silinecek

En azından Ocak ayında da kullanılabilmeliydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tosla'da 3 defa 50₺ harcamaya kartın son 2 hanesi kadar geri ödeme yapıyor.(birden çok kart varsa ilk alınanı baz alıyor min 25₺ max 99₺, bakiye 7 Ocak'ta geri yatıyor) +%10 geri ödeme ile anında 10₺. Diğer iki ödemeyi 40₺ şeklinde (yada arkadaşın toslasıyla 2 defa 50₺ veya vodafon ile) ödersek toplamda 230₺'nın 110-184₺ geri ödetmiş oluyoruz.

• _Discovery_ kullanıcısına yanıt

ülkenin özeti gibi bir yorum

• Warrior70 W kullanıcısına yanıt

😂+1

• kottonlar kullanıcısına yanıt

7 ocakta havanı alırsın.. ben daha 5tl altı iademi nerdeyse 2 haftadır alamıyorum. Arkamdan sövmesinler diye arada bir şikayetini inceliyoruz diye sms atıyorlar, o kadar

• _Discovery_ kullanıcısına yanıt

yüksek lisans mezunuyum ben okumadım bile.Yemeksepeti 200 tlye 115 tl geri ödeme kazanma 

• AsiRuhi A kullanıcısına yanıt

Yemek sepetindeki esnaf kafayı yemiş durumda, yarım kilo çiğ köfteye 46 lira, tavuk döner dürüme 36 lira, çorbaya 52 lira, hamburgere 70 lira lahmacuna 22 lira, adana dürüme 42 lira yazıyorlar artık...

• elturco78 E kullanıcısına yanıt

Bunu ben de gördüm anlam veremedim. Satmak istemiyorlar. Çiğ köfte alacağına et al kavur ye. Bunlar uçmuş.

• getiryemek, yemeksepeti ve trendyol yemekte reklamlarını yapmak, tanınmak için kampanyalara katılıyorlar ama bu arada indirim de yapmak istemiyorlar ve saçma fiyatlara çıkıyorlar, normalde 26 liraya satıyordu bu çiğ köfteci fakat şimdi getiryemekte 10 lira müdavim indirimi uygulanacak şekilde 46 lira yaptı fiyatı, güya 10 lira indirim olacak ama yine zamlı fiyata satacak hem de milleti bu fiyat aralığına alıştıracak... Şark kurnazlığı resmen, migros gibi görece pahalı markette bile dana kuşbaşının kilosu 90 liraya satılıyor ama bu dayıda çiğ köftenin kilosu 92 liraya geliyor, bulgur bile şaşırıyordur ben bu kadar para ediyor muyum diye...

• elturco78 E kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı gün Yemeksepeti tavuk İskender 24 25 TL
    Getir 38 tl ama 15 TL indirim var 23 iniyor .restoranı telefonla arayıp sipariş veriyorum 25 TL alıyor .yersen indirim var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülkede dürüst esnaf sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor maalesef... Pazarcısından lokantacısına, taksicisinden marketçisine, çiftçisinden kabzımalına herkes şark kurnazı, herkes dümen peşinde ama sorarsan hepsi dürüst siyasetçi istiyor, sana bana ahlak, namus, dürüstlük üstüne nutuk çekiyorlar... Bu ülke hakettiğinin en az 100 sene ilerisinde yaşıyor, bizim millet olarak yerimiz elde mızrak kıçta yaprakla yaşayan amazon, afrika kabilelerinin bile altı...

• bir-kac yıl yeni mi oluyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni üyeler/ilk siparişte geçen kodlar hariç pek kampanyası yoktu yemeksepetinin, devamı gelmesi lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.