Şimdi Ara

Sadece soğutma amaçlı f/p klima önerisi (Rota climate 18.000 btu alındı fakat incehesap.com göndermedi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
9.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Klimadan umudum çok yüksekti f/p olacağına inanıyordum ama satıcı fos çıktı işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pöh62 kullanıcısına yanıt
    Bu incehesap ile ilgili bir kaç negatif söylem daha buldum, batıyorlarmı yoksa?

Ücret konusu vs ne oldu hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pöh62

Klimadan umudum çok yüksekti f/p olacağına inanıyordum ama satıcı fos çıktı işte

Bende f/p arıyordum şimdi ucum simens te çıktı bakalım ne alacam

• Ado kullanıcısına yanıt
    Valla haklısınız ado hocam bende batıyorlar diye düşünüyorum gittigiyor.com dan aldığım için havuz hesaptan alamadılar parayı iptal ettiğim için olan 150 tl hediye çekime oldu artı bide kredi kartı limitimin taksit boyunca dolu olacak olması var

• help21 kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli fiyatı ne hocam midea yapıyor diye biliyorum siemens klimaları fiyat uygunsa bende alırım

• Bende baymak 18000 btu buldum n11.com da 80 tlde indirim kuponu var haftasonu dolayısıyla 2619 tlye geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pöh62 -- 8 Temmuz 2017; 19:40:11 >
  • Ben de Baymak'ı hepsiburada incehesaptan alıyordum neredeyse ki... Son anda aklıma geldi arayıp bugün çıkar mı stok var mı deyince; tedarik ederiz öyle veririz dediler. Tamam diyip başka satıcıdan almıştım yoksa gümlemiştim sanırım bende

Neyse ki gittigidiyordan almışsınız direk alsanız kimbilir ne zaman gelirdi ücret
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Allah korumuş hocam sizide. Önce aramakla akıllılık etmişsiniz ama heriflerde güya uyanıklık yapıp 'getirriz efenim hayhay efenim hemmmeeeen efenim' yapmışlar ama yememişsiniz helal valla batan firmanın konusunu açmak lazım aslında ama dh adminleri affetmez koskocaaaaa dh donanım sponsoru hakkında açılan konuyu affederlermi 2013 senesinde zora giren monster bilgisayar hakkında açılan onlarca konuyu sildiler forumdan ne karşılığında bilmiyorum incehesap.com hakkında konuyu da bırakmazlar yani burada...

Sadece soğutma amaçlı f/p klima önerisi (Rota climate 18.000 btu alındı fakat incehesap.com göndermedi)

Sadece soğutma amaçlı f/p klima önerisi (Rota climate 18.000 btu alındı fakat incehesap.com göndermedi)b

Sadece soğutma amaçlı f/p klima önerisi (Rota climate 18.000 btu alındı fakat incehesap.com göndermedi)ı

Donanım Haber'e sponsor olduktan sonra batmış olabilirler
    link varmı hocam bulamadım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

link varmı hocam bulamadım ben

Hocam özür dilerim 2619 olacak o ayrıca mezaj attım ayın 19unda kargolarım ancak dedi bende vazgeçtim şimdide vessen buldum 18000 btu 2569 tlye aldım bakalım nolucak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.