Şimdi Ara

■■■Sadece SOKAK Fotoğrafları Paylaşım Başlığı■■■ (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
37
Favori
66.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ■■■Sadece SOKAK Fotoğrafları Paylaşım Başlığı■■■

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan AY -- 19 Kasım 2014; 2:46:38 >

martıları beslemiştim 1 bucuk yıl oldu sanırım sizlerle paylasmak istedim ama foto yukleme olayını pek cozemedim. Yanlışım varsa affola

önceden ps baya abartıyormusum şimdi onu farkettim :D

Yıldırım fotograflarımdan bir iki tane siyah beyaz kesit

■■■Sadece SOKAK Fotoğrafları Paylaşım Başlığı■■■

Bir kurgu maketlerimle basit olsada siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim.

büyükada dan kareler

• Son fotografım :) iyi geceler

• Sinan AY S kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın ama;

Konu sokak fotoğrafları için açılmış bir konu. Başlıkta da kocaman yazıyor sokak fotoğrafları diye... Siz martı fotoğrafı, manzara fotoğrafı, uzun pozlama fotoğrafı ve portre koymuşsunuz. Hiçbirisinin sokak ile alakası yok. Ve her mesaja arka arkaya fotoğraf atarak bir de görüntü kirliliği oluşturmuşsunuz. Rica etsem bir dahaki sefere dikkat etseniz de konu amacından sapmasa...

Bilmiyorsanız, konunun ilk mesajından ufak bir bölüm alıntı yapıyorum, devamını ilk mesajdan okuyabilirsiniz;

Sokak Fotoğrafçılığının tanımı, kişilere göre değişebilmektedir. Dolayısı ile çeşitli tanımlamalar ve alt dallara da sahiptir.

Genel olabilecek bir tanımlama yapmak gerekir ise; bence, ana konusu insan ve insanın kamuya açık, sosyal alanlardaki hayatını, bu alanlar ile bilirkte, insanoğlunun yaşantısını hem tarihsel, hem sosyolojik bakımdan belgelemek olan, çok komplike felsefi ve sanatsal anlatımlar içerebileceği gibi, çok basit ve ya sadece belgeleme, anı kayıt etme gibi çıktıları olabilen, sonsuz bir kompozisyon ve sahne zenginliğine sahip fotoğraf dalıdır.

Gelmişken boş geçmeyelim, değerlendirelim;

• Stainless.. kullanıcısına yanıt
    Forumda acemi olduğum için kusura bakma bide baştan değil sondan bakmıştım anlayamadım. Nasıl silebilirim fotoları
    Silmeye gerek yok bundana sonra dikkat etmeniz yeterli olur.
    Martı ve benzeri fotoğraflar için
    Yaban Hayat konusu var. Geniş açılı fotoğraflarınız içinde Doğa ve mazara fotoğrafları konusu var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_59449628/mpage_79/f_//tm.htm#97964128

http://forum.donanimhaber.com/m_7130617/mpage_55/f_//tm.htm#91508518
    Silmeye gerek yok hocam, ayrıca anlayışınız için teşekkür ederim. Üstte gerekli linkler verilmiş, paylaşımlarınızı bekliyoruz hocam
  • Hocam fotoğraflarınız gerçekten çok güzel. Sokak fotoğrafçılığı da gerçekten çok zor. Kaç kere insanlardan tepki aldım, birkaç saniyeyle harika kareleri kaçırdım anlatamam. Her an hazır olmak gerekiyor. Makineniz vücudunuzun bir parçası gibi çevrenizde gelişen olaylara anında tepki vermeli. Mesela yüzünüze doğru fırlatılan bir maddeye nasıl ani bir şekilde göz kırpıp, elimizle korunmaya çalışıyorsak, sokak fotoğrafçılığında da aynı reflekslere sahip olmamız gerekiyor. En azından ben böyle düşünüyorum.
    Size sormak istediğim birkaç soru var. Mesela her zaman makinenizle mi dolaşıyorsunuz? Ne kadar sıklıkla fotoğraf çekiyorsunuz?
  • instagram galerimden:
    A6000 35f1.8

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle beğeniniz için teşekkür ederim, sevindim.

Öğrenciyim, boş vaktim daha çok oluyor tabi bu yüzden. Ayda ortalama 4 ya da 5 günümü fotoğrafa ayırıyorum. Ama 20, 25 gün fotoğraf çekmediğim de oluyor. Genelde fotoğraf çekmek için dışarı çıkarım. Ama bazen fotoğraf çıkma amacıyla çıkmasam bile makineyi yanıma alıyorum. Makinem daha taşınabilir bir alet olsa hiç yanımdan ayırmam. K10d taşımak zor :) izmit istanbul arası toplu taşımayla gidip gelirken bazen bişeyler çıkıyor. mesela bugün çektim birkaç tane, cuma günü yayınlayacağım. Maddi imkanım iyi olsa bir de aynasız bit alet alırım, dışarı çıktığım her zaman cebime atarım... Bazı günler tek bir fotoğrafla döndüğüm oluyor, bazı günler elim boş çekemediğim günler oluyor. Bazen de 4 5 tane arka arkaya güzel fotoğraflar çıkabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.