Şimdi Ara

■■■Sadece SOKAK Fotoğrafları Paylaşım Başlığı■■■ (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
37
Favori
66.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

■■■Sadece SOKAK Fotoğrafları Paylaşım Başlığı■■■
  • Nex-5N + SEL35

• Nex-5N + SEL35

• Nex-5N + SEL35

• Benimde küçük bi katkım olsun :)

24 by Talha PINARCIK, on Flickr

•  ■■■Sadece SOKAK Fotoğrafları Paylaşım Başlığı■■■

26 by Talha PINARCIK, on Flickr

• Alehar kullanıcısına yanıt
    Dün... Karaköy...
  • Nex-5N + SEL1018

• theVATANSEVER kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce de söyledim ama tekrar söyleme zorunluluğu hissettim.

Herkes gibi siz de küçük boyutlu koysanız fotoğraflarınızı daha iyi olaağını düşünüyorum. Siz fotoğraf koyduğunuzdan beri sayfanın dengesi alt üst oldu yine. Fotoğraflarınızı doğru düzgün göremiyorum. Boyutlarını küçük tutup image komutuyla koyarsanız memnun olurum. Yatayda 850 piksel dikeyde 550 pikselden fazlası bozuyor sayfayı. Çoğu kişi büyük ekran kullanmıyor sizin gibi, daha küçük ekranlar kullanıyor. Zaten forum şartlarında fotoğraf eklemenin ortalama boyutu bu şekilde oluyor, bazı forumlarda otomatik küçülüyor fotoğraflar...

www.yukle.cc

Üstteki linke fotoğrafları dediğim şekilde boyutlandırdıktan sonra yükleyip konuya eklerseniz daha düzgün bir konumuz olur. Yanlış anlamayın, fotoğraf paylaşmayın demiyorum kesinlikle. Fakat seyir zevkim kayboluyor siz konuya fotoğraf koyduktan sonra. Felç oluyor sayfa. Hem fotoğrafların yüklenmesi de uzun sürüyor. Mobilde yüklemek işkence gibi oluyor falan...

Anlayışınız için teşekkür ederim.

• evet arkadaşlar fotoğraflar çok başarılı, bu sayfada güzel paylaşımlar olmuş, elinize sağlık.

• Devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Hocam daha önce de söyledim ama tekrar söyleme zorunluluğu hissettim.

Herkes gibi siz de küçük boyutlu koysanız fotoğraflarınızı daha iyi olaağını düşünüyorum. Siz fotoğraf koyduğunuzdan beri sayfanın dengesi alt üst oldu yine. Fotoğraflarınızı doğru düzgün göremiyorum. Boyutlarını küçük tutup image komutuyla koyarsanız memnun olurum. Yatayda 850 piksel dikeyde 550 pikselden fazlası bozuyor sayfayı. Çoğu kişi büyük ekran kullanmıyor sizin gibi, daha küçük ekranlar kullanıyor. Zaten forum şartlarında fotoğraf eklemenin ortalama boyutu bu şekilde oluyor, bazı forumlarda otomatik küçülüyor fotoğraflar...

www.yukle.cc

Üstteki linke fotoğrafları dediğim şekilde boyutlandırdıktan sonra yükleyip konuya eklerseniz daha düzgün bir konumuz olur. Yanlış anlamayın, fotoğraf paylaşmayın demiyorum kesinlikle. Fakat seyir zevkim kayboluyor siz konuya fotoğraf koyduktan sonra. Felç oluyor sayfa. Hem fotoğrafların yüklenmesi de uzun sürüyor. Mobilde yüklemek işkence gibi oluyor falan...

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Hocam kusura bakmayin ama sizin zevkinize gore fotograf koyacak degilim, forumda oyle bir kural yok...biri geliyor 1200*800 diyor biri 850* bilmem ne...ben de kendi zevkime gore koyuyorum...buyuk geliyorsa ctrl+bir scroll geri ile sayfayi kucultebilirsiniz ya da benim.fotografi bir kac milisaniyede es gecer devam edersiniz fotograflara bakmaya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• theVATANSEVER kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz hocam, ben insan gibi rahatsızlığımı dile getirdim, siz yine devam edebilirsiniz sorun yok. Ben daha bişey diyemem.
  •  ■■■Sadece SOKAK Fotoğrafları Paylaşım Başlığı■■■

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antakya
  • Pentax K10D * 18-55

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed -

ig nedir bilemedim :)

--------

Pete Zelewski-

Wabash Blues by Pete Zelewski, on Flickr

bu foto hangi makineyle çekilmiş acaba?

• sindem09 S kullanıcısına yanıt
    Flickr'da fotoğrafın altında makine ve lens bilgisi yazıyor genelde fotoğraflarda. Bu fotoğraf çekerken Pete abi şu ekipmanı kullanmış;

Canon EOS 5D Mark III
    EF 50mm f/1.2L USM

Exif değeri ise; F1.2, ISO200, 1/320
  • sindem09 S kullanıcısına yanıt
    Altta ismine tıklayın, gelen sayfada bilgileri yazar.
  • teşekkürler.. flickr bloklandığı için giremiyorum. mütiş resim.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.