Şimdi Ara

SADECE TV İZLEMEK İÇİN TV TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben de televizyon alacağım yakında. Bu forumu da en başından beri takip ediyorum.72 ekran tüplü televizyonumu değiştirme vakti çoktan geldi de geçti bile Ama o kadar çeşit ve özellik var ki ve gün Geçtikçe yeni teknolojiler ve özellikler ekleniyor ki, insanın kafası karıştıkça karışıyor. Eskiden bilgisayarların hızına yetişemezdik, şimdi cep telefonları ile televizyonların hızına yetişemiyoruz. Bu kadar çok çeşit içerisinde birinin iyi dediğine öbürü kötü diyor. Hatta forumda ciddi tartışmalar bile yaşanıyor. Ama bu bir zevk meselesidir bence. Örneğin kiminin beğendiği parfümden diğeri nefret edebilir. Aynı şekilde kimi televizyonu daha parlak canlı izlemeyi sever, kimi daha mat ve doğal.. Bu bir tercih meselesidir.

Bence önemli olan insanın alacağı üründen ne beklentisi olduğu ile ilgili kararı. Ondan sonra değerlendirmeye başlamak gerekiyor. Kalite de müşteri isteklerine ihtiyaç verme kabiliyeti olarak tanımlanıyor. Hatırlarsınız 3g ilk çıktığında herkeste bir 3g li telefonlara akın olmuştu. Ama yıllar önce 3g özelliği var diye üzerine bir sürü para verip aldığımız telefonlarda kaç kişi 3g li görüntülü görüşme yaptı merak ediyorum açıkçası.. Hiç kullanmadan telefonlarımızı yenileriyle değiştirmeye başladık. Televizyonda da aynısını düşünüyorum. Mesela bende en başta televizyon almak için bakarken 3d olsun, smart olsun, en son teknoloji diye düşünüyordum. Ama Türkiye de 3d yayın yapan kanal yok bildiğim kadarıyla, ve 3d oyun oynamayacağım, 3d filmlerde çok pahalı. Haftada bir sinemaya gitmeyi daha çok seviyorum. Televizyondan internete girmeyi de düşünmüyorum. O zaman kullanmayacağım özellikler için neden dünyanın parasını vereyim. Yani bu açıdan kullanım amacını belirleyip ona göre değerlendirmek lazım. Ama tabii ki evinize misafir geldiğinde " aa tv nizin 3d si smartı yokmu !!" diyenlerede gülüp geçmek lazım

Ben çoğunlukla SD yayın izleyeceğim. Bu açıdan SD yayınlarında görüntüsü en iyi, bunun yanında hd özellikleride iyi olan , görüntüsü net ve parlak, sağlamlık olarak başımı en az ağrıtacak 47-50" bir televizyon tavsiyesi istiyorum buradaki teknoloji danışmanı arkadaşlardan...3d ve smart özellikleri gerekli değil.. Bu arada fiyat aralığı belirtmiyorum..

• Belirttiğiniz , aradığınız özeliklere bakarak
    LG LS 5600 modeli-yine aynı markanın PM6800-6900 kodlu yeni nesil plazmaları bunlarda 3D mevcut ama
    Panasonic TX-LxxEW5 serisi ve TX-LxxEM5 serisi örnek olarak verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Belirttiğiniz , aradığınız özeliklere bakarak
    LG LS 5600 modeli-yine aynı markanın PM6800-6900 kodlu yeni nesil plazmaları bunlarda 3D mevcut ama
    Panasonic TX-LxxEW5 serisi ve TX-LxxEM5 serisi örnek olarak verilebilir.

Önerileriniz için teşekkürler..
    Hanım, canlı ve parlak görüntü istediği için plazma düşünemiyorum O yüzden PM6800-6900 eledim.
    LG 47LS5600 aradığım özelliklere sahip, ancak forumdan biraz araştırdım şimdi, yüksek seslerde cızırdama yaptığı ile ilgili oldukça şikayet almış..
    Panasonic TX-L47EW5 ve TX-L50EM5 modelleri var. Bunlar hakkında forumda çok fazla bilgi bulamadım. Ancak Panasonic özellikle ledde değil de plazmada iyi olduğunu okumuştum. Aslında TX-L50EM5 50" televizyon için fiyat da oldukça uygun.

• sadece sd yayınlar sizin icin önemliyse philips serilerine bakmanızı öneririm 5507 3807 modelleri filan sizin icin uygun olabilir,
  • Aslında min sorun ile bir panel düşünüyorsak sharp diyebilmek mümkün ama Tr'de sınırlı model ile satışta olduğu için bulmak güç
    panasoniclerin her iki modelide yeni seri viera tabir edilen teknolojiye sahip ve 2012 yılına ait yeni model tv
    amaç yüksek kontrast oranı ile Tv izlemek ise bunu sunan samsung markası'na ve ya Philips 8000 serisi ihtiyacınızı karşılayabilir. küçük bir ayrıntı alacağınız tv DVB-T2 standardına uygun olması ilerisi için bir + olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 23 Şubat 2013; 17:03:02 >
  • Sadece görüntü diyorsan bakacağın tv elbette en iyi görüntü kalitesine ve netliğine sahip olan televizyon olmalı, bu modeller de Philips'te var herkesin hem fikir olacağı üzere. Bütçeni belirtmediğin için fiyat aralığına göre 5507 serisine, 6877 serisine ve ardından 7007 serisine bakabilirsin. 7007 muhteşem bir televizyondur, inanılmaz bir görüntü kalitesi var, üstüne tanımam muadil ürünlerde. Gönül isterki elbet 8007 serisine bakabil ama şu an gerçekten pahalı. Şimdiden hayırlı olsun, daha soruların olursa sorabilirsin her zaman.
  • PHILIPS 47PFL6097K/12 3D Smart Ambilight aldım.2399TLye Teknosa turuncu indiriminden. Çift işlemcili, 600hz, kanal geçişleri iyi. görüntü güzel, 6 gözlük pasif ve ambilight var.Yanında cam sehpa hediye.12 ay teknosa film kulübü üyeliği var. 2 ay digitürk lig tv dahil deneme paketi var.
    3dled alacaksanız pasif gözlüklü tercih edin.Baş ağrısı yapmaz pasif olduğu için ve kutudan 6 gözlük çıkıyor.3d si iyi ve philips ambilight(arka led aydınlatması sahneye göre renk değişen özelliği güzel ). Görüntü kalitesi iyi. Bu tv yi Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.