Şimdi Ara

SADRİ BAŞKANIN DÜN İTİBARI İLE YUR DIŞI YASAĞI KALKMIŞTIR !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün itibarı ile sadri şenerin yurt dışı yasağı kalkmıştır. TS ye dair şike mike iddalarına kimse bizi sokmaya çalışmasın.

• nasıl sokmayalım?

sırf kura çekimine gitsin diye kaldırdılar sanırım.

neler döndüğünün ispatı.

Sivas maçını izle anlarsın. Nasıl bir maç

Bir taraftan garibanım Grosicki uğraşıyor, bir taraflarını yırtıyor gol atmak için, ardından, amatör kümede olmayacak hatalar goller.

Halı sahada olmaz o goller, şaka gibi. Nasıl oruçlu oruçlu böyle yazabiliyorsunuz hiç mi Allah korkusu yok anlamıyorum nasıl bu kadar rahatsınız?
  • bunları fener taraftarımı diyor. hemde oruçran ve allah korkusundan bahsediyor.
  • Hiç şaşırmadım. Kuraya bir gün kala Feneri kuradan çıkar. TS'yi al. Başkanının cezasını kaldır. Yetmedi futbolcusunun cezasını kaldır. Kupalarda oynayabilir de. Yetmedi. Benim kararım kesin. Yargısız infaz yaparım. Hak arayamazsın de.

Yetmez.
  • yahu bunda anlamayacak ne var arkadaşlar yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim..

fenerbahçe başkanı ve yöneticileri şike yaptığı tespit edilmiş ve tutuklanmış,trabzonspor başkanı ve yöneticileri bu iddialardan aklanmıştır.

şimdi hala trabzonlulara saldırmanın anlamı ne?
  • arkadaşlar feneri son güne kadar niye beklettiler. Dava sonuçlandımı ki Fenerin yerine Trabzon layık görüldü şampiyonlar ligine. Bırakın arkadaşlar hiç kimsede adalet ve objektiflik kalmamış.
  • Bakın rakip arkadaşlarım, tek soru.

Neye dayanarak yasağın kaldırıldığı hakkında fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.