Şimdi Ara

Safak 41 günler gecmiyor :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Safak 250 derken kafa cok daha rahatti. Hic bir seyi kafaya takmiyordum. Safak kac diye aklima bile gelmiyordu bir bakmisin 15 gün gecmis, ay bitmis vay be ne cabuk geciyor zamam diyordum. Suan 41 diyorum fakat hic bitmicek gibi geliyor. Ayrica suan gececiyim ve çok sükür 9 aydir taburun en yatis islerinden birinde görevliyim (S-2 istihbarat ve IKK) Velhasil kelam ne kadar rahat olsam da bir gün su kapidan cikip gidecegime inanamiyorum sanki o gün gelmicek gibi.

Yeni bot bagliyan ve bagliyacak olan arkadaslarimiza Allah sabir versin.

Gaziantep den sevgilerle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biz daha bağlayamadık dostum az daha sabret çoğu gitmiş azı kalmış senin
  • 41 gün bitmiş üstüne bir de sivilde 6 gün yedik vay be gerçekten zaman çok hızlı akıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vale.T

41 gün bitmiş üstüne bir de sivilde 6 gün yedik vay be gerçekten zaman çok hızlı akıyor

bende acemiliği hallettim bu arada azı gitti çoğu kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

quote:

41 gün bitmiş üstüne bir de sivilde 6 gün yedik vay be gerçekten zaman çok hızlı akıyor

bende acemiliği hallettim bu arada azı gitti çoğu kaldı

Bitiyor hocam bitiyor hiç dert etmeye gerek yok. Bir de kısa dönemsin tam nerdeyim ne işim var lan benim burada diyerekten kafayı sıyırmaya başladığın an evinde olucaksın. 6. aydan sonra başlıyor çünkü askerlik

• Atarsa 43 bitmeyecek gibi gelse de gidiyor tek tek. En nefret ettiğim şey ise ciğeri 5 para etmez adamlarla aynı ortamda bulunmak ve onlarla muhatap olmak. Askerliğin en kötü tarafı bu sanırım.

• samsungr522tr S kullanıcısına yanıt
    Son cümleye katılıyorum. Emin ol aynı duyguları fazlasıyla yaşadım.
  • quote:

Son cümleye katılıyorum. Emin ol aynı duyguları fazlasıyla yaşadım.

Daha bugün benden kaç yaş ufak velet benle ağız dalaşına girip, kafa tutuyor. Laf söylesen adam yerine koysan kendini adam zannedip dayılanıyor laf söylemeyip muhatap olmasan bu sefer de ben rahat edemiyorum. Sokak serserileriyle burada terbiye oluyoruz. Askerlik mi düşman başına...

• Ben kısa dönem yapacagım askerlik ama o bile uzun geliyor gözüme ,keşke 3 ay filan olsa kısa dönem askerlik.
  • Bedelliyi bekleyin sene sonu gibi çıkacak tabi herkesin yaşı tutmayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.