Şimdi Ara

Safari mi? Diğer Tarayıcılar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzeDönükZeka

Bende Safari kullanıyorum ve oldukça stabil bir şekilde çalışıyor. Ayrıca flash sorunu var diyen arkadaş pc kullandığını söylemiş, flash player x64 yüklemesi gerekir diye düşünüyorum o hatayı almaması için.

Safari windows'ta 64bit mi çalışıyor. Hiç bakmadım doğrusu..

Ben 64bit diye biliyorum kullanmıştım bir ara pc'de.
  • kesinlikle safari ozellikle, macbook kullanicilari icin cunku en efficient pil kullanimi safari ile saglaniyor, nette bulabilirsiniz bu tarz karsilastirmalari zaten...
  • Safari ne yazik ki guvenlik acisindan basarisiz bir tarayici...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safari gayet güzel..
  • Alışamadım bir türlü Safari'ye. Mozilla nedense daha rahat geliyor.
  • Bende chrome kullaniyorum ara sira safari kullaniyorum bana gore chrome en iyisi

• chrome kullanıyorum, çoktandır alıştığım içinmi yoksa safariden daha iyi olduğunu düşündüğüm için mi kullanıyorum pek bilmiyorum açıkcası safarininde güzel yanları var ama sevemedim bi türlü ama bazı işlerimi safaride yapıyorum mesela..

birde şöyle bir link var tarayıcılar hakkında:

http://www.sihirlielma.com/2011/05/09/mac-tarayici-safari-firefox-chrome/
  • windowsdayken chrome bagimlisiydim cok fazla pozitif yonu vardi ve cok hizliydi

macte deneyince chrome safariden yavas geldi ve safarinin tam sayfa veya diger mac icin ozel ozellikleri var ve cok daha hizli ondan mbook aldigimdan beri safari
  • crome kullanışlı rahat hızlı
  • Burda herkesi okudum gaza geldim yükledim.
    Nesini beğeniyorsunuz çözemedim çok yavaş yani bildiğin aşırı yavaş chrome, ie11, opera hepsi safariden daha hızlı. Hem soğuk açılışta hem tepkide. Boşa yükledim bir de yanında quick player yüklemiş. Neyse kullanana sabırlar.
  • OS X te açık ara safari
  • safari kullanıyorum , yedekde ise firefox duruyor..
  • Yandex kullaniyorum. Bazen safariyi aciyorum ama isinamadim safariye pek bir artisini goremedim.

• Chrome'dan başkasını kullanamıyorum deniyorum ama olmuyor
  • son zamanlarda chrome suyunu çıkarması ile birlikte stabil ve kullanışlılık açısından kesinlikle safari chrome'a bildirim sistemi geldi saçma sapan tasarımı var bari bildirim sistemini işletim sistemi ile entegre et sonra safaride sayfayı istersen linki istersen yazı haliyle mail atman sonra reader özelliği ile görselleri ayıklayıp sadece yazıyı ekrana getirmesi ve daha sonra okumak üzere reading listesi filan bence harika ayrıca developer tools u bile chrome göre daha iyi

chrome un download bar'ından nefret ediyorum bir çıkıyor pencere boyutu değişiyor bir kapanıyor tekrar pencere boyutu değişiyor safaride öylemi üste kücük simge halinde ne güzel :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkofpain -- 18 Kasım 2013; 15:45:41 >
  • konu ile çok alakası yok ama win7'de safari kullanırken mause ile sayfa yukarı-aşağı hareket etmiyor. Scrollu çok hızlı çevirmek gerekiyor. Bu neden kaynaklanıyordur.
  • Safari, Yandex, Chrome, Firefox, Chromium, Günlük Firefox.
    Hepsini kullanarak en iyisini bulmaya çalışıyorum. Ubuntu ve Windowsta kesinlikle Chrome kullanırdım fakat Macte karar vermek zor. Chrome Flash uygulamalarda çöküp duruyor. Safari de bir çökmeye rastlamadım (iMac 2013)
  • Chrome candır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben PCde Chrome kullanıyorum lakin Macbookta Safari.. Safari mace daha stabil şekilde entegre edilmiş.. Daha hızlı çalışıyor.. Güvenlik açısından HTTPS sitelerine giriş yaparsanız hiçbir sorun teşkil etmeyecektir.. Ayrıca Yeni Safaride birçok özellik oluşturuldu.. Sayfalar arası geçiş vs. ne chromeda böyle geçişler mevcut nede firefoxda... O yüzden Safari diyorum
  • benimde kafami karıştran bi konu bu aslında ama şoyle bende duşuncemi paylaşayım...Amerikadayim sıfır Sony Vaio aldım ilk efa actım bilgisayarı i5 li felan supper donanımlas makina ilk açtım nete baglandım İE açıp nete giretim dedim açar açmaz hata verdi :)) zaten İE sevmiyodum o gunden sorna direk eledim ...uzun suredir o bilgisayrda Chrome kullanıyodum ama İMAC alınca fark ettim safari daha stabil ve hızlı gibi ama açıkcası chrom çokta kotu degil ama safariyle arasında ciddi bi fark gormedigim için safari kullanıyorum ..

bence en iyileri chrome ve safari başka browsera gerk yok ..chrom yuklu ama çok nadir kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.